10 cuvinte care atrag fericirea în viața ta

Pentru a fi fericit nu neapărat să depui eforturi titanice. Contează intenția. Există anumite cuvinte capabile să atragă fericirea în viața ta și chiar mai mult decât atât.

Despre puterea cuvintelor există o mulțime de legende, unele care se transmit de secole. Încă în antichitate oamenii au înțeles că unele cuvinte, rostite cu încredere, au o influență majoră asupra vieții unei persoane. Evident că la început s-a constatat efectul cuvintelor negative, care aduc neplăceri reale. Cu timpul, oamenii au învățat să folosească cuvinte pozitive care să aducă benefici. Ele nu doar intensifică energia unei persoane, ci și sunt capabile să schimbe lumea. Înțelepciunea strămoșilor noștri a fost folosită în ritualuri, înțelegeri și chiar rugăciuni. Și lumea s-a schimbat, iar împreună cu ea ne-am schimbat și noi.

Iată câteva cuvinte care vor atrage fericirea în viața ta, înlocuind gândirea negativă.

1. Destin

Este corect să începi de la acest cuvânt, care are o influență puternică asupra universului unei persoane. Oricât de paradoxal ar suna, însă cu ajutorul acestui cuvânt poți să îți schimbi viața. Contează să îl rostești clar, cu încrederea că tu ești stăpânul vieții tale și trăiești așa cum vrei tu și nu invers.

2. Fericire

Fericirea e ceea spre ce tinzi, așa că ar fi bine să nu uiți de asta. Scopul principal al vieții tale – să fii fericit. Trebuie să rostești cu încredere și voce tare: Eu merit să fiu fericit! Nu știu cum, dar funcționează – cu fiecare rostire a cuvântului fericire, te apropii mai mult de visul tău. Peste o perioadă, în sufletul tău va domina fericirea. Atunci vei putea spune că ești cu adevărat o persoană fericită.

3. Pasiune

Pasiunea e un sentiment puternic. Însă, este bine știut că pasiunea nu se referă doar la oameni, ci și la muncă, hobby și la viață, în general. Acest cuvânt simbolizează un proces, un impuls, satisfacție, fericire. E o iubire puternică, dominată de o atracție senzuală. Ea te va ajuta să faci față stereotipurilor de gândire și să descoperi lumea dintr-un alt unghi.

4. Iubire

Iubirea față de lume – e cheia spre succes. Iubește-i pe ce care au sufletul deschis, care împart energia iubirii. Nu-ți fie frică să-ți mărturisești iubirea față de oameni, de viață Rostește acest cuvânt cât mai des și atunci fericirea îți va bate la ușă.

5. Prosperitate

În sensul direct acest cuvânt înseamnă să prosperi. Rostește-l cât mai des, dacă vrei să obții mai multe în viață, nu doar în sfera financiară. Dorește-ți prosperitate ție, altor oameni și lumii. Atrage norocul, iar împreună cu el și bunăstarea.

6. Mulțumesc

Cuvântul „mulțumesc” exprimă recunoștință lumii. Altfel spus, dăruiești bunătate, demonstrând lumii că poți nu doar primi, ci și oferi ceva la schimb. Și nu contează pentru ce spui „mulțumesc”: pentru ajutorul primit de la cei apropiați, pentru cuvintele frumoase care ți s-au spus, pentru posibilitățile și șansele oferite de viață. Contează faptul că ești recunoscător. Doar așa fericirea te va urmări întotdeauna, oferindu-ți și mai multe posibilități pentru care vei spune „mulțumesc!”.

7. Victorie

Pentru a rămâne câștigător în orice situație, trebuie să crezi în succesul tău și în puterea acestui cuvânt. Spunându-ți „azi voi învinge” – te programezi pentru noroc și neapărat obții acest lucru. Și, după cum bine știm, învingătorul este fericit, fără îndoială.

8. Curaj

Fericirea îi admiră pe cei curajoși. Nu poți să lupți pentru un loc sub soare dacă nu ai încredere în tine. Până când în viața ta există frica de a pierde, nu prea ai șanse să fii fericit. Un om de succes are succes în toate celulele corpului său. El are încredere în sine. Iar să faci asta este destul de ușor: amintește-ți mai des că ești capabil de orice. Chiar dacă nu este adevărat, în scurt timp lucrurile se vor schimba.

9. Încredere

Pentru a fi fericit trebuie să crezi că totul este posibil. Trebuie să ai încredere în tine și în viața ta. Fără încredere, toate drumurile sunt închise. Înainte de orice eveniment important spune-ți: „Cred în viață. Cred în mine. Sunt sigur că voi reuși, pentru că îmi doresc asta!”

10. Speranța

Pentru unele persoane, speranța este unica motivație în viață. Sentimentul ăsta magic care îți dă încredere că ceva important se va întâmpla. Minunile se întâmplă în fiecare zi, contează doar să nu le ratezi.

Să îți schimbi viața pare dificil la prima vedere. Dar atunci când vei începe să rostești aceste cuvinte, rezultatul nu se va lăsa mult timp așteptat. Îți vei rescrie istoria vieții, lăsând în trecut trecutul în care erai nefericit. Fericirea este în mâinile tale.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.