10 filme care îți vor salva relația de cuplu

pexels-photo

Filmele au devenit o alternativă pentru psihologul de familie. Uneori este foarte bine să privești dintr-o parte problemele altor cupluri și să faci concluzii. Filmele de mai jos vă vor ajuta și să vă relaxați, dar și să îmbunătățiți relațiile între voi.

dnevnik-200x300

 

1. The Notebook

Allie Hamilton și Noah Calhoun, personajele principale ale unei cărți pe care un bătrân vine în fiecare zi să o citească unei femei internate într-un azil, se întâlnesc la un carnaval și se îndrăgostesc. Povestea lor de dragoste este plină de peripeții, începând cu dezacordul părinților lui Allie de a fi împreună cu Noah. Văzând că nu se pot impune în fața tinerilor, părinții hotărăsc ca familia să se mute din oraș. Neprimind nici un semn din partea lui Noah, Allie vrea să se căsătorească cu Lon, un soldat american, dar nu înainte de a merge să-l vadă pentru ultima dată pe Noah. Acum este momentul în care trebuie să decidă ce va face în continuare, simțind că dragostea dintre ea și Noah e la fel de puternică chiar și după atâția ani.

MV5BMTUxMzcxNzQzOF5BMl5BanBnXkFtZTcwMzQxNjUyMw@@._V1_SX640_SY720_

 

 

2. Mr & Mrs Smith

John și Jane Smith sunt un cuplu obișnuit, care trăiește în suburbii și are o căsnicie obișnuită, de suburbie, lipsită de viața. Dar fiecare dintre ei ascunde ceva ce celălalt ar ucide ca să afle: domnul și doamna Smith sunt, de fapt, niște asasini plătiți și incredibil de eficienți, care lucrează pentru organizații concurente.

 

MV5BMTcwODUwMjg2Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwMTc2NzkxOA@@._V1_SX640_SY720_

 

 

3. Nuntă cu peripeţii

Chiar dacă nu mai formează un cuplu de foarte mult timp, Don şi Ellie Griffin (Robert De Niro si Diane Keaton) sunt forţaţi de împrejurări să pozeze din nou într-o familie fericită. Toată această şaradă a fost pusă la cale în momentul în care la nunta fiului lor adoptiv decide să participe, din senin, mama biologică a tânărului, dispusă acum să zboare peste mări şi ţări pentru a fi prezentă la eveniment. Cu toţi ochii aţintiţi pe ei, familia Griffin trebuie să facă faţă situaţiilor hilare cu care se confruntă, preferabil fără a se ucide între ei.

MV5BMTc4NjYzNzkzNl5BMl5BanBnXkFtZTYwNjg1ODc5._V1_SX640_SY720_

 

 

4. Sweet November

Nelson este un tip foarte dedicat profesiei sale în domeniul marketing-ului. El se duce să dea examenul pentru carnetul de șofer care-i expirase. Acolo, din cauza lui, Sara pică testul. Așa că Sara îl acostează mai târziu și îi cere să plătească pentru fapta sa. Dar plata este una ciudată: Nelson trebuie să petreacă o lună cu Sara locuind la aceasta. Nu foarte încântat la început de propunere, Nelson se îndrăgostește de Sara cu care vrea să se căsătorească, însă el află, la sfârșitul lunii când trebuie să plece, dintr-un accident că Sara este bolnavă de cancer.

 

220px-Family_man_movie

 

5. The family man

Jack Campell este un broker renumit pe Wall Street. Are tot ce își poate dori: bani, mașină sport foarte atrăgătoare pentru femeile din jurul său, însă îi lipsește viața de familie. Într-una din zile, își amintește de prietena lui pe care a părăsit-o cu treisprezece ani în urmă, deși i-a promis că se va întoarce peste un an și vor întemeia o familie. Gustul succesului îl zăpăcește și preferă să lucreze ca să devină o persoană importantă. Acum își dorește ca să nu fi făcut aceeași alegere și iată că într-o dimineață se trezește alături de Kate și de fetița lui. Oare va reuși să facă față unei vieți pe care nu a planificat-o?

Life_as_We_Know_It_Poster

 

 

 

 

6. Life as we know it

Holly Berenson este proprietara unui local de succes, iar Eric Messer este un promiţător realizator sportiv. După o primă întâlnire dezastruoasă, cei doi nu mai au în comun decât faptul că se detestă reciproc şi faptul că îşi iubesc fina, pe mica Sophie. Dar în momentul în care ei devin singurele rude în viaţă ale lui Sophie, Holly şi Messer trebuie să îngroape securea războiului.

 

 

 

yours-mine-ours-664241l

 

7. Yours, Mine & Ours

În această comedie de familie, părinții văduvi Frank (Dennis Quaid) și Helen (Rene Russo) se căsătoresc… dar cei 18 copii dintre ei încearcă să le saboteze căsătoria. Astfel ei descoperă că familiile și căsătoriile nu pot fi făcute într-o singură zi. Frank Beardsley este un văduv cu opt copii. El se întâlnește cu iubita lui din liceu, Helen North, și parcă cei 30 de ani ce au trecut sunt numai 30 de zile. Helen este și ea văduvă, și are zece copii de crescut, dintre care șase sunt adoptați. Cei doi se reîndrăgostesc și se căsătoresc fără să le spună copiilor. Doar dragostea adevărată cucerește totul, nu?

 

 

The-Story-of-Us-7716-922

 

 

8. The Story of Us

Un cuplu căsătorit de 15 ani, cu doi copii, o casă frumoasă, și în general o viață confortabilă, își dau seama că dragostea dintre ei a dispărut, iar ceea ce odată i-a făcut să se îndrăgostească, acum îi desparte. În această situație, ei trebuie să ia o decizie: să încerce să-și salveze mariajul sau să se despartă și să-și vadă fiecare de drumul lui. Cei doi copii ai lor, Josh de 12 ani și Erin de 10, pleacă în vacanță într-o tăbără, așa că Ben și Katie hotărăsc să trăiască separat cât timp copiii sunt plecați și să chibzuiască bine.

 

 

The-Mirror-Has-Two-Faces-10243-896

 

9. The Mirror Has Two Faces

Gregory este profesor de matematică la Universitatea Columbia și este o fire singuratică, care trăiește în universul lui, fiind foarte preocupat de munca lui. Însă fiind o fire retrasă, nu poate să se adapteze la viața studenților săi și nu este capabil să le predea materia în care este foarte bine specializat.
Rose este și ea profesoara la Universitatea Columbia și, fiind o fire deschisă, stabilește o legătură foarte strânsă cu studenții ei. Sora lui Rose, văzând că aceasta acordă o mare importanță profesiei și vieții personale deloc, se hotărăște să dea un anunț matrimonial și astfel, Rose și Gregory se întâlnesc. Vor reuși doi oameni total opuși să trăiască unul lângă altul o viață întreagă?

 

 

When-a-Man-Loves-a-Woman-2827-921

 

10. When a man loves a woman

Un pilot de avioane și soția sa par a duce o viață normală alături de cele două fiice. Totul până când problemele de alcoolism ale lui Alice încep să apară. Ea bea din ce în ce mai mult, rănindu-și fiica. În cele din urma Alice merge la o clinică de dezintoxicare, unde cunoaște mai mulți oameni cu aceleași probleme. Cu timpul, relația dintre ea și soțul ei se răcește și cei doi se îndepărtează. Michael se mută din oraș pentru a-și păstra serviciul, pe când Alice încearcă să-și refacă viața, însă regretă că nu îl are alături pe soțul ei să-i poarte de grijă.

 

 

 

SURSA

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.