10 lucruri care aduc sărăcie și nefericire în casă

Confruntându-ne cu o bandă neagră, ne place să dăm vina pe toate circumstanțele sau chiar să suspectăm că este vorba de o superstiție. Dar uneori sunt de vină lucrurile obișnuite, care atrag sărăcia și stagnarea în casă .

Adesea, fluxul de viață este” confuz ” datorită eforturilor noastre. Acest lucru poate fi evitat dacă stai departe de lucruri care aduc doar tristețe și necazuri. Chiar și atunci când totul este bine în viață, din când în când merită efectuat un fel de audit. Poți transforma curățenia într-un ritual: atât psihologii, cât și experții Feng Shui vor spune într-o singură voce că atunci când curăți spațiul de locuit, o persoană începe să se simtă mai bine. Având grijă de dulapuri, ne așezăm pe rafturi și gândurile noastre.

10 lucruri care atrag negativ în casă

Ce se recomandă în primul rând să aruncăm pentru a scăpa de lucruri ezoterice, și care sunt semnele populare?

1. Sticlă spartă.

Poate fi o fereastră crăpată, o oglindă spartă sau o cană cu un mâner desprins. Nu le păstrați acasă, deoarece sticla spartă simbolizează o încălcare a protecției.

2. Lucruri vechi.

Haine uzate, ziare sau reviste pe care nu le vei mai citi – toate acestea trebuie să rămână în trecut și la depozitul de deșeuri. Dacă într-o zi bluza care îți place atât de mult, nu ți se va mai potrivește, dar nu ai curaj să o arunci – este mai bine să o dai în caritate.

3. Lucruri „moarte”.

Primele dintre ele sunt florile uscate. Astfel de compoziții sunt foarte iubite de multe gospodine. Dar tot ce este învechit reprezintă energie necrotică. În aceeași listă poți include animale umplute, fluturi uscați sau gândaci, coarne de animale și pene de păsări. Desigur, există și excepții de la reguli: dacă herbarul este de la o fiică iubită, când era mică, este depozitat cu delicatețe în masă, nu va fi nici un rău de la acesta. Același lucru este valabil și pentru penele sau coarnele care decorează camerele doar dacă nu sunt luate de la un animal mort. Scoicile dintr-o vacanță ar trebui să fie păstrate ca suveniruri numai pentru cei care se ocupă în mod regulat de ele. Dar restul este mai bine să dăruiești sau să arunci. Și plantele uscate de casă reprezintă primii candidați pentru depozitul de deșeuri.

4. Orice lucru care nu a fost folosit mai mult de trei ani.
Chiar dacă este complet nou, energia stagnării începe să se acumuleze în ea. Sau dă-i o a doua viață, sau gândește-te. Poate că este timpul să aranjezi undeva o masă la care nu ai stat timp de zece ani și acei pantaloni de la second hand care sunt ca noi, dar evident nu sunt mărimea potrivită pentru tine?

5. Deșeuri mici în buzunar sau în geantă.

De la mici se fac mai mari. Este puțin probabil ca toate aceste împachetări și bilete să fie fericite?

6. Fotografii pe care nu le placi.

Negativul pe care îl experimentezi, uitându-te la fotografie, absoarbe din când în când aceeași imagine. Astfel, poți chiar să îți faci rău accidental.

7. Ceasurile care nu funcționează.

Timpul oprit este un semn foarte rău. Sau mergi cu el la reparații sau aruncă-l fără să te gândești. În cel mai rău caz, poți transforma un ceas vechi într-o piesă de mobilier, de exemplu, o masă, și cel de perete-într-o fotografie sau umeraș.

8. Lucruri nepereche.

O atenție deosebită merită să fie acordată unui schi (unul) care stă la balcon, un băț de schi (unul) sau un pantof în spatele unui raft de pantofi (desigur, unul). Astfel de articole de uz casnic nu vor servi ca un beneficiu și doar împiedică achiziționarea de noi achiziții, blocând energia.

9. O mătură uzată.

Despre mătură este necesar să se spună separat. Mătură, mop, – nu  sunt doar unelte pentru curățenie. Cu o mătură, multe vor fi asociate cu privire la asistenții casei din locuința ta și responsabili, inclusiv pentru bunăstarea materială. O mătură veche, chelie duce la finanțe epuizante. Prin urmare, tot ceea ce face ordine trebuie să fie în sine în ordine.

10. Imagini și fotografii care prezintă furtuni sau vreme rea.

Într-adevăr, dacă crezi că acuarelele cu ploaie sunt lirice și foarte frumoase, ele pot fi lăsate. Uită-te și simte imaginea: dacă imaginea aduce gânduri îngrijorătoare, este mai bine să găsești un alt proprietar pentru ea.

Apropo, nu numai lucrurile „nefericite” aduc necazuri și nenorociri. Uneori, chiar talismanele pot provoca necazuri dacă nu sunt utilizate corect. De exemplu, nu toată lumea știe cum să atârne o potcoavă pentru noroc. Răspunsul corect este astfel încât să formeze forma bolului. În caz contrar, „bolul” tău este răsturnat, iar fericirea nu va rămâne în el. Și măturile decorative pentru noroc, de obicei, fixate cu coada în jos pentru ca în casă să persiste liniștea.

Pentru ca problemele să nu se rețină la ușa ta, protejează-ți casa cu ajutorul amuletelor și a farmecelor eficiente. Efectuează curățenie la timp, pute lumânări în camere din când în când: acestea curăță bine casa de la negativ.

 

Sursa

 

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.