10 lucruri care ucid energia feminină - #dozadesucces

10 lucruri care ucid energia feminină

O femeie poate fi cu adevărat fericită numai atunci când se realizează în primul rând ca o femeie. Abia atunci poate fi realizată ca mamă, ca membru al societății și ca profesionistă la locul de muncă. Principalul lucru la o femeie care o face puternică și atractivă este energia ei. Dar sunt 10 lucruri care o omoară. Nu lăsa să fie ucise feminitatea și energia din tine pentru că fericirea ta depinde de asta.

Ce ucide puterea feminină și energia

1. Un exces de comunicare cu lumea exterioară.

O femeie ar trebui să comunice doar cu cei care o iubesc. Ea nu trebuie să iasă din zona ei de confort. Bărbatul trebuie să comunice cu cei care nu-l iubesc, astfel el se dezvoltă, depășește dificultățile. Una dintre cele mai importante greșeli ale unei femei este să facă ceea ce nu-i place. Asta o privează de multă energie.

2. Lipsa de îngrijire corporală și efort fizic.

O femeie își mărește energia atunci când are grijă de sănătatea și frumusețea ei. O femeie neîngrijită și bolnavă este slabă atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere energetic.

3. Lipsa emoțiilor.

Multe femei cred că trebuie să arate doar emoții pozitive, să gândească pozitiv, să zâmbească întotdeauna și să râdă. Cu toate acestea, o femeie ar trebui să arate emoții negative, lacrimi și isterii, însă nu tuturor celor din jur, ci unei persoane în care are încredere, unei persoane iubite. Ar trebui să existe întotdeauna o persoană cu care o femeie poate arăta orice emoție. Izolarea emoțională privează femeile de energie.

4. Lipsa unui hobby.

O femeie primește pur și simplu o cantitate imensă de energie și emoții pozitive din ceea ce îi place să facă. Femeia trebuie să aibă un hobby, iar bărbatul ei ar trebui să sprijine acest hobby. O femeie trebuie să se realizeze în ceea ce îi place, indiferent dacă este dans sau tricotat.

5. Lipsa de creativitate.
Dacă o femeie nu creează nimic, energia ei stagnează. Tot ce face o femeie cu mâinile ei este creativitate, fie că este vorba de curățare, de gătit, de flori sau de crearea unui interior. Creând ceva frumos, femeia însăși devine frumoasă.

6. Dorința de a conduce.

O femeie ar trebui să inspire, nu să rezolve probleme. Conducerea nu este esența ei naturală.

7. Responsabilitățile bărbaților.

Când o femeie îndeplinește o muncă masculină, ea își pierde feminitatea. La început, o femeie care face munca bărbaților poate părea sexuală, neobișnuită și atractivă pentru cineva, dar în timp, organele genitale masculine primare cresc între picioarele ei.

8. Rivalitatea.

Energia feminină este distrusă atunci când există rivalitate sau concurență cu o altă femeie. O femeie nu ar trebui să aibă dorința de a lupta pentru ceva, de a dovedi că este mai bună, mai frumoasă sau mai inteligentă. Inițial ea  este cea mai bună.

9. Lipsa prietenelor.

O femeie are nevoie de comunicare cu alte femei, aceasta este o altă sursă puternică de energie.

10. Lipsa de timp personal.

O femeie ar trebui să aibă timp pentru ea însăși, pentru treburile personale.

Ai grijă de energia feminină și reumple-o. Nu încerca să scapi de ceea ce este inerent în tine prin natură.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.


Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.