10 reguli care te vor ajuta să intensifici vibrațiile din jurul tău

girls-407685_1280

1. Controlează-ți gândurile pentru că ele crează realitatea noastră. Nu îți spun că trebuie să urmărești fiecare gând pe care îl ai. Așa ți-ai ieși din minți. Pur și simplu trebuie să te obligi să scapi de gândurile negative. Chiar dacă parte o sarcină imposibil de realizat, odată cu trecerea timpului vei înțelege că nu este totul chiar atât de grav și vei învăța să-ți filtrezi gândurile. Învață să nu vezi problema, dar soluțiile care te vor ajuta la rezolvarea acesteia.

2. Spune tot ce îți dorești să spui! De foarte multe ori se întâmplă ca oamenii care au probleme în viața personală, atunci când văd un cuplu spun: toți au noroc numai eu nu! STOP! Așa nu se permite! Faci și mai rău. Trebuie să spui: mă bucur pentru fericirea lor, în curând și eu voi fi fericit. Același lucru se referă și la bani. Învăță-te să vorbești despre bunătate, bani, fericire și încetează să le prezici tuturor probleme.

3. Alege-ți cercul de prieteni! Nu comunica cu oamenii care gândesc negativ și mereu indispuși. Ei îți fac rău!

4. Încetează pentru o perioadă să mai gândești și să meditezi! Cel mai bine să faci acest lucru în sânul naturii sau undeva departe de oraș. Direcționează-ți atenție spre liniștea exterioară și interioară. Este cea mai bună metodă de a-ți liniști subconștientul și să-ți ridici vibrațiile. Dacă ești prea ocupat și nu ai timp să mergi la odihnă, ai putea să asculți muzică relaxantă.

5. Comunică cu oamenii care au aceeași gândire ca și tine! Petrece mai mult timp cu oamenii care au aceleași hobby-uri ca și tine. Crede-mă, nu doar că îți vei îmbunătăți măiestria, dar îți vei ridica nivelul vibrației. A fost demonstrat științific că comunicarea cu oamenii care au aceeași gândire ne prelungește viața cu 5 ani.

6. Oferă cât mai mult! Asta poate fi orice: bani, timp sau pur și simplu lucruri pe care nu le mai folosești. Dăruind, vei primi dublu. Ajută-i pe cei din jurul tău și vei fi ajutat și tu.

7. Procedează cu oamenii așa cum ai vrea ca ei să procedeze cu tine! Înainte de a te certa cu cineva, gândește-te dacă ai nevoie de asta. Sunt momente când mai bine să lași de la tine și să ierți. Cu cât mai bun și mai simplu te comporți cu cei din jur, cu atât mai mulți oameni buni vei întâlni în viața ta.

8. Privește cât mai puțin timp televizorul! Adevărul este că în ultima perioadă, televiziunea a devenit o sursă de informații negative. Cu cât mai des privești emisiuni despre durere, violență, sărăcie, cu atât mai mult îți scazi nivelul vibrațiilor.

9. Nu uita de optimism! Asta poate fi cel mai greu pentru tine atunci când totul în jur se destramă. Pare paradoxal, însă anume în aceste momente trebuie să rămâi optimist. Atunci când râzi și ai o atitudine mai simplă față de un eveniment anume, atunci vibrația ta crește, iar problemele dispar. Gândurile pozitive atrag oamenii veseli și buni.

10. Stare de bine! Asta e regula principală care te va ajuta să ridici nivelul vibrației tale. Starea ta de bine îți influențează gândurile. Oprește-te pentru o clipă! Începe să gândești pozitiv și schimbă-ți dispoziția. Cu cât mai bine te vei simți tu, cu atât mai interesantă și fericită va deveni viața ta!

SURSA

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.