10 semne prin care corpul nostru ne avertizează despre excesul de energie negativă în organism - #dozadesucces

10 semne prin care corpul nostru ne avertizează despre excesul de energie negativă în organism

Energia negativă ne înconjoară peste tot. Iar oamenii sensibili o simt mult mai puternic decât oricine altcineva…

Mai jos sunt zece simptome fizice care sugerează că am acumulat prea multă energie negativă în corpul nostru.

Dureri de cap

Mulți dintre noi, atunci când se confruntă cu negativitate, încep să simtă dureri de cap.

Putem să avem dureri de cap dintr-o varietate de motive. Dar dacă tu sau medicul tău nu este în măsură să explice apariția acestei dureri, atunci este posibil să fi acumulat prea multă energie negativă.

Stresul și anxietatea

Energia negativă care ne umple corpul este capabilă să se manifeste într-o stare de tensiune. Mintea noastră este pur și simplu copleșită de diverse gânduri negative, așa că simțim furie și tristețe.

În plus, putem simți o anxietate puternică. Putem scăpa de negativitate și recâștiga o buna dispoziție cu ajutorul iubirii și având grijă de noi.

Senzații neplăcute în abdomen

Acesta este un alt semn că în corpul nostru sau în mediu care ne înconjoară există prea multă energie negativă. Durerea abdominală indică în mod indirect faptul că organismul se luptă cu negativitatea.

Deci, data viitoare când vei simți disconfort în această parte a corpului, nu te grăbi să dai vina pe virusul intestinal sau pe alimentele de proastă calitate. Poate că motivul constă în lucruri mai subtile.

Sentimentul de dezgust

Unii dintre noi, atunci când se confruntă cu energie negativă, pot avea un sentiment de dezgust fizic. De obicei se întâmplă când intri în contact cu oameni și lucruri care nu îți plac cu adevărat.

Suprasolicitarea glandelor suprarenale

Glandele suprarenale ne ajută să răspundem în mod adecvat la condițiile de anxietate și stres. Dar atunci când energia negativă în organism și mediu devine inacceptabil de multă, aceste organe sunt supraîncărcate.

Dacă din cauza oboselii nu reușim să adormim, ne simțim bolnavi și epuizați, atunci poate că toate acestea sunt semnale de suprasolicitare a glandelor suprarenale.

Dificultăți de respirație

Dificultățile de respirație pot fi, de asemenea, semne că există un exces de energie negativă în corpul nostru. Toate sentimentele noastre dureroase „se acumulează” în plămâni. Din acest motiv, atunci când o persoană se confruntă cu un exces de emoții negative, îi este dificil să respire.

Durerea cronică
Energia negativă se poate manifesta chiar sub formă de durere cronică. De exemplu, poate provoca contracția și tensiunea musculară. Condițiile stresante constante au un efect negativ asupra organismului, ceea ce te face să te simți rău fizic și obosit.

Simptomele depresiei 
Depresia poate fi o altă reacție la negativitate. Fiind în această stare, este dificil să te adaptezi la un mod pozitiv de gândire. Nu este surprinzător faptul că depresia aduce cu ea energia negativă, care pătrunde literalmente toate experiențele noastre de zi cu zi.

Stare generală de rău
Dacă ne simțim copleșiți fără motive evidente, aceasta este încă un semn de a ne gândi la ceea ce facem greșit în viața noastră și care este exact motivul unei astfel de bunăstări.

Într-un efort de a rezolva sarcini mari de viață, uităm de micile dificultăți care se acumulează în timp, transformându-se într-un munte imens.

Senzație de epuizare și confuzie

Este, de asemenea, un semn fizic că avem de-a face cu o energie negativă sau chiar, așa cum se mai numește, energia vampirală. Contactul cu alte persoane, uneori, ne poate provoca greață, tristețe, senzație de oboseală, inclusiv, psihologic, sentiment de disperare și alte experiențe negative.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.


Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.