11 moduri unice prin care femeile alfa abordează relațiile

Ea este o femeie puternică și independentă. Ea poate avea grijă de ea însăși. A făcut greșeli, dar asta a făcut-o mai puternică. A trecut prin multe, iar datorită acestui fapt a devenit mai bună. Nu se teme să muncească din greu pentru a obține ceea ce își dorește, ceea ce merită cu adevărat. Ea este o femelă alfa. Este unică și abordează într-un mod unic relațiile:

1. Ea știe exact ce vrea de la o relație.

Ea nu începe o relație fără așteptări sau standarde. Ea nu construiește relații cu oamenii fără un anumit vector. Ea este o femeie puternică, care știe ce vrea de la iubire și nu va fi de acord cu mai puțin decât se consideră demnă. Ea va fi, de asemenea, foarte deschisă și sinceră cu privire la ceea ce are nevoie de la un bărbat.

2. Ea nu are nevoie de un bărbat care să o salveze.

Ea nu este o prințesă, închisă într-o închisoare. Nu este o fetiță neajutorată care trebuie salvată. Ea poate avea grijă de ea însăși. Nu mai vorbim de faptul că nu își dorește un bărbat care să aibă grijă de ea prea mult. Ea nu se așteaptă ca cineva să facă toată munca pentru ea.

3. Ea nu are nevoie de o relație, ea pur și simplu își dorește una.

Ea nu are nevoie să fie cu cineva. Ea doar își dorește aceasta. Deci, dacă te întâlnești cu ea, aceasta nu se întâmplă din necesitate. Ea a luat o decizie conștientă de a fi cu tine.

4. Ea rareori permite emoțiilor să preia controlul și să-i întunece mintea.

Multe femei (și bărbați) sunt prea emoționale. Și când se întâmplă acest lucru, sentimentele lor pot întuneca gândirea sănătoasă, iar aceasta duce la decizii greșite. Dar o femeie alfa se poate abține întotdeauna de la emoții.

5. Ea nu va fi niciodată cu cineva care nu o tratează la egalitate.

Egalitatea este ceea ce își dorește cu adevărat de la un bărbat. Nu va tolera un bărbat care se uită la ea de sus. Dar ea însăși nu-l va trata astfel. Ea își dorește un partener egal.

6. Ea nu se teme să se certe.

Nu va evita certurile. Știe că este deșteaptă. Ea știe că poate să-și apere opinia și nu se teme să facă acest lucru.

7. Ea nu e interesată de relații întâmplătoare.

Nu are nevoie de sex pentru o noapte. Își dorește o relație stabilă. Nu îi place ideea unei relații deschise. Când începe să întâlnească cu cineva, este serioasă. Dacă ea nu crede că voi doi aveți o perspectivă, ea nu te va deranja.

8. Ea nu va pune întotdeauna relația mai presus de toate.

Este o fată ocupată, încă vrea să realizeze o mulțime de lucruri în viață. Și uneori aceasta înseamnă să lași relația pe locul secundar, cel puțin pentru o perioadă scurtă de timp.

9. Nu-i plac oamenii negativi.

O femeie alfa cere întotdeauna pozitiv de la oameni din împrejurimile ei, pentru că nu vrea să se oprimeze cu negativul altcuiva. Muncește din greu, știe ce mai are de făcut în viață, și are nevoie de încredere, nu de negativitate. Ea are nevoie de motivație și sprijin.

10. Ea urăște drama.

Din același motiv, nu-i plac oamenii care organizează drame. Crede că e toxic. Acest lucru nu are un loc într-o relație matură.

11. Ea nu este geloasă.

Nu e genul ăsta de femeie. E prea încrezătoare în ea însăși ca să încerce să fie geloasă.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.