12 semne incontestabile de chimie între doi oameni - #dozadesucces

12 semne incontestabile de chimie între doi oameni

Relațiile depind în mare măsură de cât de mult oamenii sunt atrași unul de celălalt – și aceasta nu este doar o atracție fizică. Schimbările la nivel hormonal și activarea neurotransmițătorilor, pe care oamenii de știință le asociază cu dragostea, apar atunci când doi oameni se potrivesc cu adevărat și acesta este primul semn că pot fi foarte fericiți împreună.

Deci, aici sunt 12 semne clare că două persoane sunt într-adevăr atrase unul de celălalt și sunt compatibile la toate nivelurile posibile:

Interesele comune. Oamenii pot vorbi foarte mult că interesele nu sunt importante într-o relație, că opușii se atrag, dar acesta este un nonsens complet și de aceea: dacă doi oameni au interese comune, înseamnă că vor avea mereu despre ce să vorbească și ce să împărtășească. Și vor înțelege mult mai bine ce le place și ce nu – și de ce.

Simțul umorului. Umorul  te face viu și relaxat și într-o conversație, și într-o relație. Dar acest efect poate fi numai atunci când ambii parteneri îl înțeleg și îl pot manifesta. Fiecare persoană are propriile cunoștințe, abilități și preferințe – și propriul său umor. Deci, dacă doi oameni înțeleg că pot să facă glume unul pe seama celuilalt fără a fi ofensați… ei bine, acesta este un început bun.

Respectul reciproc. Dacă doi oameni sunt cu adevărat atrași unul de altul, va exista respect între ei. De la începutul relației lor. De la prima întâlnire. Nu există relații fericite în care nu se respectă reciproc pentru faptul că sunt personalități unice și diferite.

Reflexia reciprocă. Când cineva îl/o place într-adevăr pe altcineva, adoptă involuntar anumite cuvinte sau acțiuni caracteristice ale acestei persoane. Acest lucru se datorează faptului că, persoana crede că dacă se va comporta similar, îl/o va face să îl/o aprecieze mai mult. Dacă astfel de semne pot fi văzute în limbajul corpului partenerilor, acest lucru poate fi privit ca o lumină verde pentru relație.

Cunoașterea detaliilor. Când o persoană place cu adevărat pe altcineva, iar acest sentiment este reciproc, ei încep să vadă detalii atât de mici și nesemnificative, care, în haosul vieții de zi cu zi nici nu pot fi observate. Și aceste lucruri mici înseamnă foarte mult, foarte mult … când îți dai seama că atragi pe cineva atât de mult încât observă aceste nuanțe.

Capacitatea de a râde împreună. Dacă între doi oameni există o atracție reciprocă, sunt capabili să râdă împreună, asta înseamnă că organismele lor au produs în același timp endorfine, iar ei împărtășesc fericirea la doi. Și adesea se asigură că se cunosc deja atât de bine încât au propriile lor glume pe care numai ei doi le înțeleg.

Abilitatea de a tăcea în doi. Dacă doi oameni sunt într-adevăr compatibili și între ei există o atracție reciprocă, ei nu se simt ciudat sau inconfortabil în cazul în care petrec o parte din timpul lor împreună, doar în tăcere. Ei sunt încântați să se afle pur și simplu în compania unul altuia și nu este deloc necesar să spună ceva.

Abilitatea de a spune adevărul. Nici unul dintre noi nu spune adevărul tot timpul. Dar când doi oameni se simt atrași unul de celălalt, nu simt nici dorința și nici nevoia de a se minți, pentru că, dimpotrivă, vor să știe totul unul despre celălalt.

Pentru ei, timpul zboară ca o săgeată. Când acești oameni petrec timpul împreună, ei, de regulă, simt ca și cum acele ceasului au aripi și zboară fără să se oprească. Dacă cineva admite că în compania unei alte persoane pierde noțiunea timpului, se întâmplă ceva între ei.

Fiecare dintre ei investește timp și energie în relație. Când partenerii sunt cu adevărat atrași unul de celălalt, ambii sunt dispuși să-și cheltuiască și timpul și energia – doar pentru ca să-și construiască relația așa cum își doresc ei.

Contactul fizic. Dacă oamenii se plac cu adevărat și o „scânteie” apare între ei, atunci nu sunt deloc împotriva unui anumit grad de contact fizic, chiar dacă de obicei îl evită. Poate fi orice, într-un cadru informal – o mână pusă pe mâna partenerului, o încercare de a se îmbrățișa … într-un cuvânt, orice.

Se simt minunat împreună. Dacă astfel de oameni sunt deja împreună, toate aceste semne ajung la un nou nivel. Deoarece în acest caz au trecut deja bariera unor atingeri discrete, ei își arată dorința unul față de celălalt puțin diferit – poate fi un sărut ușor sau îmbrățișări discrete. Nu există motive ascunse – acesta este doar unul dintre modurile în care aceștia își manifestă dragostea pentru „a doua jumătate”.

Acești parteneri se susțin reciproc și încearcă să găsească timp unul pentru celălalt chiar și în cea mai aglomerată rutină zilnică. Nu și-ar permite să-și facă partenerul să se simtă nedorit. Și întotdeauna au grijă ca flacăra pasiunii să nu dispară. Când ambii oameni sunt compatibili și se atrag, ei fac toate cele enumerate mai sus, și chiar mai mult, astfel încât relația lor rămâne la fel de puternică ca la început.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.


Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.