13 obiceiuri care îți vor transforma viața într-un vis

Mom2moM

Fiecare dintre noi este creatorul propriei fericiri. Fiecare dintre noi poate atinge culmile existenței, acolo unde se află hotarul dintre imposibil și posibil. Atingând perfecțiunea sufletească, omul poate să își schimbe destinul, să facă tot ce își dorește, însă pentru asta trebuie să lucreze asupra propriei personalități și să însușească obiceiuri pozitive.

Psihologul Wayne Dyer scrie în articolul «Manifesting 101: Mastering the Art of Getting What You Want» despre 13 obiceiuri importante care te vor ajuta să-ți transformi viața în vis.

1 – Crede în forțele proprii

Primul lucru pe care trebuie să faci este să ai încredere în tine. Fiecare dintre noi trăiește anumite experiențe în viață, doar că ele sunt trecătoare, de aceea trebuie să prețuiești momentele care au cu adevărat valoare.

2 – Ai grijă de gândurile tale

Gândurile se materializează. Memorizează asta și încearcă să-ți stăpânești gândurile. Încet încet vei reuși să le transformi în realitate, să te schimbi și să îți schimbi viața.

3 – Nu-ți limita fanteziile

Nu te mulțumi doar cu ceea ce ai. Întotdeauna încearcă să obții mai mult. Nu-ți spune că proiectul pe care l-ai început nu va avea succes și că tot efortul depus va fi în zadar. Acest negativ niciodată nu te va ajuta să fii mai puternic.

4 – Imaginează-ți că visele deja ți s-au realizat

Atunci când te gândești la dorințele tale, de fiecare dată imaginează-ți că ai obținut deja ceea ce ți-ai dorit. Simte asta în cele mai mici detalii – emoții, trăiri.

5 – Crede în forțele proprii 

Să visezi nu este deajuns, trebuie să mai și muncești pentru ca visele tale să devină realitate. Obiceiul de a crede în propriile forțe te va ajuta să obții ceea ce îți dorești.

6 – Nu reacționa la părerile celor din jur.

Concentrează-te doar asupra dorințelor tale. Nu permite nimănui să îți influențeze deciziile pe care le iei în viața ta.

7 – Schimbă valoarea cuvântului „EU”

Analizează-te obiectiv. Având o un concept despre „eu”-ul tău, vei reuși să scapi de tot ceea ce te influențează negativ.

8 – Ai răbdare

Imaginează-ți viitorul, dacă nu ai o fantezie atât de mare cum ți-ai dori – ai răbdare. Cu timpul vei reuși să faci totul.

9 – Dă libertate imaginației

Albert Einstein spunea: Imaginaţia este cea mai puternică forţă din Univers. Lasă logica la o parte. În fiecare zi imaginează-ți nu doar că dorința ta s-a îndeplinit, dar și simte asta pe propria piele.

10 – Asumă-ți un nou rol

Dacă visezi la ceva, imaginează-ți acest lucru și imaginează-ți cât de bine te simți în acest nou rol. Cu cât mai naturală va fi această stare, cu atât mai repede vei reuși să-ți îndeplinești visele.

11 – Formulează-ți o poziție de viață corectă

Atunci când te gândești la propriile vise și îți formulezi gândurile, nu folosi expresii „dar dacă…”, „dacă ar fi…” Vorbește răspicat – „da!”

12 – Ai o atitudine pozitivă față de orice

Încercând să-ți realizezi visele, nu fi egoist sau alte emoții negative. Ele vor fi ca un bumerang și oricum se vor întoarce. Altfel nu vei reuși să obții perfecțiunea sufletească și nu vei reuși să-ți schimbi viața.

13 – Învață să te oprești la timp

Odată ce ai obținut ceea ce îți dorești, nu uita să fii recunoscător. Înțelege că schimbările pozitive și liniștea sufletească până când tu vei dori asta. Dorința de a obține mai mult și mai mult, lăcomia fără margini nu îți va face viața mai frumoasă. Obiceiul de a fi fericit trebuie să fie cea mai importantă în viața ta.

Dezvoltă-ți capacitățile creative. Ele te vor ajuta să-ți schimbi gândurile în realitate și vei reuși astfel să-ți îndeplinești dorințele.

SURSA

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.