16 reguli de bază pentru succes în afaceri și în viață ale miliardarului Bob Parsons - #dozadesucces

16 reguli de bază pentru succes în afaceri și în viață ale miliardarului Bob Parsons

bob-parsons-net-worth

Bob Parsons, fondatorul companiei GoDaddy, este unul dintre cei mai bogaţi oameni de pe planetă. Averea sa a fost estimată de Forbes la circa 1,84 de miliarde de dolari. Totuşi, înainte de a ajunge în acest punct, antreprenorul american a avut mult de lucru.

Iată care sunt cele 16 reguli de bază pentru succes în afaceri și în viață ale miliardarului Bob Parsons:

1. Ieși din zona de confort și ține-te cât mai departe de ea. 

Cred că atunci când ne aflăm în zona de confort nu se întâmplă nimic. Am auzit de foarte multe ori pe unii oameni spunând că au nevoie de stabilitate. Eu sunt de părere că stabilitatea este pentru cei morți.

2. Nu renunța niciodată
Foarte rar se întâmplă să reușești de la prima încercare. Doar pentru faptul că nu ți-a ieșit din prima, nu trebuie să crezi că în general nu vei reuși. Asta înseamnă doar că ai ales o metodă greșită de a acționa.

3. Dacă ești gata să renunți, atunci înseamnă că ești mai aproape de succes decât ți-ai fi imaginat.

4. De la început trebuie să te aștepți la ce este mai rău. Și trebuie să îți imaginezi acest rău în cele mai mici detalii. Se întâmplă foarte rar ca acest rău să fie mai rău decât ne-am imaginat noi.

5. Orientează-ți atenția spre dorințele tale și amintește-ți că gândurile se materializează. 

6. Începe să faci un lucru pe care să-l duci până la capăt într-o singură zi. Nu conteaază cât de dificilă este situația în care te afli. Ai putea să soluționezi orice greutate apărută în cale dacă o vei împărți în muncă pentru fiecare zi.

7. Întotdeauna mergi înainte. Nu înceta să investești în viitorul tău, să devii mai bun și să face ceva nou. Obligă-te să devii mai bun în fiecare zi.

8. Ia rapid deciziile. 

9. Analizează tot ce contează pentru tine. Tot ce se află sub analiză – se dezvoltă.

10. Tot ceea ce este lăsat fără grijă – se distruge.

11. Urmărește-ți concurenții, însă ai grijă de ceea ce faci tu. Ține minte că toate lucrurile de la distanță par atrăgătoare. Însă la o analiză mai apropiată, poți vedea cum stau de fapt lucrurile.

12. Nu permite nimănui să te sperie. Ai atâtea drepturi cât au și cei din jurul tău.

13. Nu aștepta ca viața să îți facă dreptate. Viața este nedreaptă.

14. Rezolvă-ți singur problemele. 

15. Nu te critica prea dur. Deseori, jumătate din ceea ce obții – depinde de noroc. Nimeni nu este capabil să-și controleze viața în măsura în care crede că o face.

16. Viața îți va oferi întotdeauna motive să zâmbești. Găsește-le. Până la urmă suntem norocoși că trăim, având în vedere cât de scurtă este viața.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.


Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.