16 reguli simple care te vor ajuta să scapi de sărăcie - #dozadesucces

16 reguli simple care te vor ajuta să scapi de sărăcie

pexels-photo-164474

Pentru a scăpa de sărăcie, este puțin „să faci ceva” sau „să lucrezi undeva”. Anume aceasta este calea spre sărăcie. Pentru a fi bogat trebuie în primul rând să îndeplinești următoarele reguli:

 1. Toate problemele tale trebuie să fie soluționate în cel mai scurt timp posibil, anume în momentul când acestea necesită mai puține forțe pentru a fi rezolvate. Fii hotărât. Gândește mai puțin și acționează mai repede!
 2. Lucrează mai puțin pentru cineva. Cu cât mai mult lucrezi, cu atât mai rău trăiești! Adevărul este că eu nu cred că munca este ceea ce îți place să faci.
 3. Dacă vrei să ai bani, adu pe piață un lucru nou valoros, iar oamenii singuri îți vor da bani. Însă cantitatea lor depinde de cât de convingător prezinți valoarea acestui produs.
 4. Lucrează doar din interes. Uită chemările despre cultura corporativă sau loialitatea firmei. Firma întotdeauna va beneficia din urma muncii tale, altfel tu nu ai fi fost acolo.
 5. Gândește-te cum să obții minim 50.000$ lunar. Se acceptă și mai mulți. În niciun caz mai puțin.
 6. Oamenii vor veni la tine prin intermediul altor oameni. Comunică!
 7. Un mediu sărăcăcios atrage sărăcie. Chiar și oamenii băgați au în compania lor „rude, prieteni sau alți oameni”, care, dacă nu scapă cu măiestrie de ei, îi pot lăsa foarte ușor fără bani. Dacă ești un om sărac, cei din anturajul tău nu îi vor iubi, nu îi vor respecta și unii chiar îi vor detesta pe cei bogați. Întotdeauna trebuie să comunici cu Învingători și Optimiști. Da, exact cum am scris: Învingător și Optimiști.
 8. Sărăcia apare atunci când fugi de responsabilități!
 9. Dacă ai puțini bani, trebuie să îți lansezi o afacere. Dacă nu ai bani deloc, trebuie să inițiezi o afacere chiar acum! Identifică probleme și găsește soluții eficiente pentru ele. Cele mai bune idei transformă-le în proiecte de business pe care să le propui investitorilor.
 10. Drumul către bogăție poți să ți-l faci doar prin venituri pasive! Să explic: acesta este tipul de venit pe care îl obții indiferent de cât de mult efort depui. Crează-ți o afacere de unde să obții un venit pasiv și bucură-te de viață!
 11. Studiază biografiile și gândurile celor mai bogați oameni ai planetei.
 12. Răspunde la următoarele întrebări: „Prin ce sunt eu unic? Care este sensul vieții mele? Ce aș fi făcut dacă aș fi fost bogat?”. Răspunde sincer! Puterea, energia,  pasiunea la aceste întrebări, apărute din sensul propriei vieți – pot face minuni!
 13. Visele – sunt tot ce contează în viață! Visează și crezi în visele tale! Omul moare atunci când încetează să mai viseze.
 14. Ajută oamenii! Nu pentru bani, dar din inimă. Însă! Ajută doar oamenii pe care vrei să îi ajuți. Nu neapărat rude sau cunoscuți.
 15. Spune complimente! Pur și simplu când întâlnești pe stradă o femeie, spune-i că are o coafură frumoasă, pe un bărbat laudă-l că are un corp atletic, sunt atâtea motive pentru care ai putea să faci un compliment. Asta întotdeauna îți va da mai multă încredere în sine și ție și persoanei care îi spui aceste cuvinte!
 16. Scrie într-un jurnal toate realizările tale! Obidele și eșecurile se memorează mult mai bine decât victoriile și succesele. Dacă într-o zi ți-a pierit tot cheful de a merge mai departe – citește acest jurnal!

Și ultimul sfat. Niciodată, niciodată, niciodată nu lăsa mâinile jos! Cu orice dușman, iar sărăcia este un dușman al omului – trebuie să te lupți până la final, fără milă față de dușman și față de tine!

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.


Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.