18 lucruri pentru care femeile nu trebuie să se justifice niciodată!

De ce trebuie să ne cerem scuze atunci când vorbim direct sau pentru că ne-am setat prioritățile pentru viață? Nu trebuie să ne neliniștim pentru situațiile pe care nu le putem controla și trebuie să ne trăim viața așa cum credem că ea trebuie să fie trăită. În cele din urmă, mai bine să ceri scuze, decât să ceri permisiuni.

Iată o listă cu lucruri pentru care femeile nu trebuie să ceară scuze:

1. «Acele zile»

Acest subiect poate fi discutat fără încetare, pentru că, sincer vorbind, însăși idea de a cere scuze pentru că o săptămână, în fiecare lună, ne chinuiesc spasmele și sângerăm – și toate astea pentru a da naștere unei noi vieți – e total absurdă.

2. Preferințele sexuale

Indiferent dacă îți plac bărbații sau femeile sau ambele genuri, nu trebuie să îți justifici alegerea.

3. Mărimea sânilor

Țâțe mari sau niște alunițe – indiferent de mărime, trebuie să te mândrești și să te iubești pe tine însuți cu acei sâni pe care ți i-a dat mama natură.

4. Independența

Să fii în stare ai să grijă de tine și să te bazeze doar pe tine – este perfect. Indiferent dacă asta ține de domeniul financiar, emoțional sau pur și simplu posibilitatea de a bea o cafea stând singură pe o bancă în parc – nu este nimic rău. Și le poți ura de bine celor care încearcă să te convingă că nu e așa sau pe cei care încearcă să îți distrugă această plăcere!

5. Machiaj

Dacă îți este confortabil să poți make-up – poartă-l cu mândrie! Este vesel și te ajută să te simți mai bine – ce rău este în asta? Mai mult decât atât, dacă vrei să îți pui pe tine toată cosmetica pe care o ai în casă – dă-i drumul!

6. Numărul partenerilor sexuali

Câți parteneri sexuali a avut o fată – este doar o statistică ce ține de istoriile romantice ale ei. S-a vorbit de multe ori despre acest subiect și concluzia este una singură – a trecut timpul când o femeie trebuia să aibă un anumit număr de parteneri sexuali.

7. Comportamentul

Îți place să îți creezi un plan cu activități, detești să întârzii și nu suporți când cineva întârzie. Dacă ești foarte ocupată și peste tot îți lași notițe – nu trebuie să ceri scuze pentru asta.

8. Înfățișarea groaznică

Scuzele și justificările pentru fizicul tău nu dau decât voie cârcotașilor să râdă de tine. Doar dacă faci parte din categoria femeilor de genul Gwyneth Paltrow, atunci să știi că nimeni nu se așteaptă să arăți ideal întotdeauna.

9. Feminitatea

De când feminitatea a devenit un defect? De ce trebuie să ne simțim vinovate atunci când ne discutăm tunsorile în timp ce ne uităm la «Cum să scapi de un tip în 10 zile»? Asemenea activități femeiești chiar sunt vesele, chiar mai vesele decât să vezi cum băieți se chinuiesc minute în șir să ia mingea unul de la celălalt.

10. Să-ți spargi coșurile

Coșurile nu au o altă menire decât să fie sparse! Și să te împotrivești acestui lucru este ca și cum ai spune unui copil să nu apese butonul liftului. Știm că nu este bine să ne strângem propria față, însă nu le permite dermatologilor să te certe pentru utilizarea aceste metode tradiționale.

11. Pui relația pe primul loc

Să prețuiești relația și să o faci prioritate – asta și înseamnă să fii cu acea persoană. Dacă jumătatea ta este cea mai importantă pentru tine să știi că acest lucru este MI-NU-NAT și se întâmplă foarte RAR! Dacă sacrifici ceva pentru persoana iubită, nu trebuie să te justifici pentru asta.

12. Alimentație sănătoasă

Oare o femeie nu poate renunța la niște biscuiți fără să se justifice prin dorința de a se alimenta sănătos? Ne este rușine atunci când suntem grași, când suntem prea slabi, iar acum ne este rușine și pentru că am luat o decizie sănătoasă? Corpul tău trebuie să îți mulțumească pentru asta, dar nu să își ceară scuze.

13. Fără dragoste față de copii

Toți copii sunt minunați, însă nu toți dintre ei ne trezesc simpatie. Nu toți sunt copleșiți de emoții atunci când un copil rostește cuvinte neînțelese și în același timp face în pantaloni!

14. Câștigi mai mulți bani

Trebuie să încetezi să te mai simți vinovați pentru succesul tău și să începi să îl savurezi. Stabilește-ți valoarea și fii mândră de asta!

15. Lipsa dorinței de a face sex

Nu contează că recent ai făcut cunoștință cu partenerul tău sau că aveți o relație serioasă. Dacă nu ai stare – înseamnă că nu ai stare!

16. Cariera pe primul loc

Dacă munca îți aduce cea mai mare satisfacție, nu există motive pentru care nu ai putea să te dedici ei. Există o diferență mare: îi permiți carierei să îți umple viața sau muncești intensiv asupra unui proiect căruia i-ai dedicat toată viața.

17. Mănânci prea mult

Corpul tău este singurul față de care trebuie să îți ceri scuze pentru că mănânci prea multe.

18. Ești așa cum ești

Ține minte: EȘTI FENOMENALĂ! Iar invidioși vor fi întotdeauna! Strălucește și iubește-te așa cum ești!

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.