19 semne că un vampir energetic îți otrăvește viața - #dozadesucces

19 semne că un vampir energetic îți otrăvește viața

Astfel de oameni sunt capabili să găsească partea negativă în cele mai bune și mai frumoase lucruri. Să fure bucuria altora este ceea ce ei numesc „hobby-ul” lor.

1. Nu poți explica de ce, dar te simți epuizat, bolnav și lipsit de energie. Nu-ți dorești nimic, nu ai energie pentru nimic. Cel mai remarcabil lucru este că această stare apare imediat după contactul cu un vampir energetic și durează câteva zile.

2. Instinctiv, încerci să te ascunzi de astfel de persoane: nu răspunzi la telefon sau refuzi să te întâlnești și să petreci timp împreună sub pretexte inventate. În mod ciudat, ajungi să te întâlnești oricum, dar sentimentul de disconfort infernal nu te părăsește nicio clipă.

3. Negativitatea acestor oameni pătrunde adânc în toate domeniile vieții tale. Începi să te surprinzi spunându-le tot timpul prietenilor tăi că ești efectiv golit de suflet. Deși, la prima vedere, vampirii energetici nu fac nimic special și remarcabil.

4. Ei aranjează totul astfel ca și cum ai fi obligat să le rezolvi problemele și să ajuți în mod constant. Nu o spun direct, dar te simți prost din cauza faptului că ei se simt prost și tu te simți bine.

5. Aceștia sunt atât de subtil abuzivi și umilitori încât nici măcar nu-ți dai seama ce se întâmplă. Lucrul uimitor este că, chiar și după contactul cu ei, când te simți rănit și stors ca o lămâie, tot nu-ți poți aminti ce anume te-a durut și te-a dezechilibrat.

6. Astfel de oameni au o viziune foarte distorsionată despre lume și despre ei înșiși în cadrul acesteia. Opiniile și convingerile lor sunt lipsite de cea mai mică logică sau rațiune. Vampirii energetici sunt siguri că au dreptate. Și se comportă cu atâta încredere încât începi să-i crezi și să te îndoiești de propria rațiune.

7. Ei răspund la orice: „Oh, da, minunat, însă…”. Astfel de oameni sunt capabili să găsească partea negativă în cele mai bune și mai frumoase lucruri. Deja începi să te gândești că, în mod deliberat, nu le împărtășești veștile bune, pentru că le vor transforma imediat în vești proaste. Furatul bucuriei altora este ceea ce ei numesc „hobby-ul” lor.

8. În timp, observi că vampirii energetici par să combine mai multe personalități. Se pot comporta ca cei mai buni prieteni cu cineva și după câteva minute pot înjura pe la spate ca și cum ar fi cel mai mare dușman.

9. Nu mai poți fi sigur de nimic, astfel încât comportamentul lor poate fi imprevizibil. Acuzațiile și criticile lor sunt iraționale și lipsite de sens, ceea ce te ține pe jar și te face nervos.

10. Adesea, experimentezi anxietate înainte de a-i întâlni. Dintr-un motiv inexplicabil, îți faci griji cu privire la felul în care arăți, cum vei fi perceput, despre ce vei vorbi și așa mai departe.

11. Dintr-un motiv oarecare, mereu cauți scuze și încerci să pari convingător în fața lor.

12. Își țin mereu capul plecat și își subliniază superioritatea cu orice ocazie. Prin aceasta, ei aranjează totul în așa fel încât tu și restul oamenilor să fiți convinși că ei sunt cei mai buni în toate.

13. Trebuie să îi convingi aproape zilnic că ești „suficient de bun și de grozav” pentru a vorbi cu ei și a le împărtăși unele idei și detalii din viața ta.

14. Se comportă atât de „melodramatic” în legătură cu orice, încât începi să bănuiești un complot insidios. Scopul lor este de a te străpunge din punct de vedere emoțional și, prin urmare, de a stabili un control total.

15. Le plac bârfele și tot felul de drame. Și atât de mult încât le creează din senin și literalmente din nimic. Apropo, vampirii energetici îi judecă în mod constant și îi vorbesc de sus pe ceilalți oameni în prezența ta. După cum poți presupune, ei fac același lucru pe la spatele tău.

16. Vampirii energetici aduc agitație, incertitudine și haos în viața ta. Nu mai înțelegi cu adevărat nimic, nu mai visezi la nimic. Ori de câte ori menționezi un obiectiv sau un vis viitor, ei sugerează imediat cât de nerealist, ridicol sau chiar penibil este acesta.

17. Ei sunt foarte subiectivi și vorbesc imediat negativ despre oameni pe care abia îi cunosc. Se întâmplă frecvent ca astfel de oameni să dea verdictul de vinovăție fără să schimbe măcar o vorbă sau două cu „victima”.

18. Ei te iubesc doar atunci când ești „BBB”: sărac, boschetar și bolnav. Adică – profund nefericit și fără nicio perspectivă. De îndată ce viața ta începe să se îmbunătățească sau atingi succesul, aceștia dispar cu viteza luminii. Ca și cum nu ar fi existat niciodată în viața ta.

19. Vampirii energetici nu vor recunoaște niciodată că ei sunt cei care au o problemă. Astfel de oameni se vor înfuria, se vor certa și vor nega totul dacă îndrăznești să faci măcar o aluzie. Iar dacă încerci să le explici „vampirilor” că ești supărat de acțiunile și comportamentul lor, ei te vor „mânca”. Te vor face imediat să pari vinovat, nebun și te vor învinovăți că tu ești cel care le-a… otrăvit viața în tot acest timp.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.