26 de lucruri care ucid femeia din tine - #dozadesucces

26 de lucruri care ucid femeia din tine

Femeile deseori se plângă că nu au destulă atenție din partea bărbaților și că le este foarte greu să își găsească un partener. Disperate fiind, multe dintre ele încearcă să-și ucidă feminitatea sau să o ascundă după o cortină groasă. Pentru a înțelege cât de feminină ești, trebuie să te compari cu un exemplu. Sunt sigură că vei putea identifica acele acțiuni sau trăsături care ucid femeia din tine.

Iată care sunt cele 26 de lucruri/acțiuni/trăsături care ucid feminitatea:

 1. Vanitate. Femeia ia pe umerii săi sarcini pe care nu le poate îndeplini, apoi este nemulțumită că nu reușește. Vanitatea și satisfacția sunt lucruri incompatibile.
 2. Activitate socială exagerată. De fapt, în așa fel, ea încearcă să ascundă golul din care lipsește iubirea, însă fără succes. Ea trebuie facă aceste activități doar în timpul liber, în afara orelor petrecute la muncă și în familie și doar pentru plăcere sufletească.
 3. Comunicare excesivă cu oamenii din afara cercului său. Nu e vorba despre familie sau despre prieteni. O femeie trebuie să comunice doar cu cei care o iubesc. Un bărbat trebuie să comunice și cu cei care nu îl iubesc, pentru că așa se dezvoltă și trece peste greutăți. Femeia nu trebuie să se afle în afara zonei de confort. Una dintre greșelile comise: să facă ceea ce nu îi place.
 4. Muncă. Acolo femeia învață să treacă peste greutățile care presupun că trebuie să le treacă un bărbat. Chiar dacă aceasta este o muncă pentru femei, îi ia prea mult timp, iar asta deja este un impediment ca femeia să nu se ocupe de treburile casnice. Dacă unei femei nu îi place acea muncă, dacă dimineața se forțează să se trezească și să meargă acolo, înseamnă că nu mai este feminină.
 5. Pantalonii. Asta este îmbrăcămintea bărbaților. Chiar dacă o femeie are o garderobă plictisitoare, săracă și cu haine incomode. Tot aici se include și lipsa unui dulap în care femeia să-și păstreze toate lucrurile. O garderobă pentru un bărbat nu are valoare, însă pentru o femeie – acesta este un întreg univers.
 6. Tunsoare bărbătească. Nu este vorba despre o tunsoare scurtă sau lungă, (cu cât este mai lungă, cu atât mai bine). O tunsoare scurtă este mai practică – însă cuvântul practic este caracteristic bărbaților.
 7. Lipsa de bijuterii. Incapacitatea de a purta accesorii. Bărbatul este obligat să dăruiască bijuterii – și nu contează din ce metal sau ce fel de diamante. Toți bărbații au această posibilitate.
 8. Lipsa de îngrijire a propriului corp. Lipsa activității fizice la fel ucide feminitatea, la fel ca și lipsa procedurilor cosmetice.
 9. Criză emoțională. Lipsa dorinței de a comunica. Femeia își interzice să-și exprime emoțiile. Sunt unele femei care cred că au dreptul doar la emoții pozitive. Este greșit acest lucru. Alături de ea trebuie să fie o persoană lângă care să poată să-și exprime toate felurile de emoții. Crizele de isterie apar atunci când bărbatul nu ascultă femeia sau atunci când femeia ascultă bărbatul, ascultă emoțiile lui. Însă furia trebuie controlată, nimeni nu poate să stăpânească furia, însă dacă nu o vei exprima – te va distruge din interior.
 10. Lipsa unui hobby. Aceasta este o activitate pentru suflet, care nu aduce bani, în schimb aduce satisfacție morală. Bărbatul trebuie să înțeleagă acest lucru. Dacă unei femei îi place să coase, ei trebuie să îi cumpere o mașină pentru cusut. Dacă îi place karaoke sau dansurile, trebuie să meargă acolo. Iar o femeie trebuie să înțeleagă că acest lucru este normal și să-și rezerve timp pentru asta.
 11. Lipsa de talent. S-ar putea să semene, însă sunt lucruri diferite. Florile, interiorul – femeia trebuie să trăiască în artă. Ea trebuie să aibă un colț unde să-și manifeste acest talent. Și bărbatul are lucruri în casă unde femeia nu trebuie să-și bage nasul. El are o zi liberă și atunci face sarcinile din casă pe care nu a putut să le îndeplinească în timpul săptămânii. Dacă el va petrece o zi liberă în pat – va degrada.
 12. Tentativa de a conduce. O femeie poate să fie un conducător bun, însă ea nu trebuie să facă acest lucru, nu este pentru ea această activitate. Femeia trebuie să inspire. Bărbatul trebuie să acționeze. De exemplu, femeia te-a rugat să iei un credit de la bancă, iar apoi își iese din minți pentru că nu știe cum îl veți achita. Asemenea acțiuni trebuie îndeplinite de bărbat și cel mai bine este ca femeia să nu știe cum.
 13. Lipsa unei activități casnice. În timp ce face toate treburile prin casă – spală, pregătește cina, șterge praful, întinde rufele – deja a obosit. Toate aceste lucruri trebuie făcut de femeie – este o mare greșeală. Femeia trebuie să aibă timp pentru activități cu adevărat feminine – yoga, dansuri.
 14. Conflicte. Nicio femei nu trebuie să participe în conflicte, iar comunicarea ei trebuie să fie calmă. Mai ales în discuțiile cu bărbații. Dacă o femeie se ceartă cu un bărbat, ea devine vulgară.
 15. Sarcini masculine. Mutarea mobilei, dirijarea unei întreprinderi, conducerea unei brigăzi de muncitori, bani pentru familie, credite, ipotecă – toate aceste sarcini trebuie să le îndeplinească un bărbat și femeia nu trebuie să fie prezentă.
 16. Concurență. Feminitatea se distruge prin concurență. O femeie nu trebuie să aibă necesitatea de a se lupta pentru a fi cea mai bună, ea nu trebuie să demonstreze unui bărbat că ea este mai bună decât altele. Aici nu trebuie să îți treacă prin cap că ea va deveni egoistă odată cu trecerea timpului. Femeia contemporană nu se iubește, astfel că ea are mult de trăit până să ajungă egoistă.
 17. Independență. Independență, putere, control riguros, încăpățânarea de a obține ceva.
 18. Mândrie.  Atunci când o femeie spune „fac singură!”. Sau atunci când, în anumite circumstanțe, spune: „Eu pot să fac acest lucru mai repede, mai calitativ”. Uneori mândria se ascunde în cuvintele „De ce să mă înjosesc, cerând…?”
 19. Dorința de a obține un rezultat. Atunci când femeia pune condiții, ea spune „Dacă nu faci așa – mă voi simți prost”. O femeie deșteaptă se mulțumește cu ce are. Altfel ea se gândește și merge și obține ceea ce își dorește până la sfârșit. Însă o femeie nu va fi fericită atunci când va cheltui pentru sine banii săi.  Ea va fi fericită atunci când bărbatul va face acest lucru.
 20. Furie sau altfel spus incapacitatea de a-și exprima corect furia. Furia – este o obidă, critică, batjocură. Femeia îndrăgește tot ce dezvoltă, însă este imposibil să primești tot ceea ce îndrăgești. De aceea este important să îți controlezi sentimentele nu în momentul în care ai îndrăgit pe cineva, ci de la începutul relației.
 21. Viață automată. O femeie seamănă dragoste în tot ceea ce face.
 22. Bocete. O femeie nu se plânge, ea exprimă prin cuvinte tot ceea ce simte. Însă atunci când se plânge, neapărat este și cineva vinovat. Diferența între rugăminte și jelire este în dispoziție. O femeie va cere sfatul unui bărbat dar nu îl va pune în fața faptului împlinit.
 23. Tipuri de sport și odihnă caracteristice bărbaților. Pescuitul, baschetul și fotbalul nu fac o femeie mai feminină.
 24. Lipsa prietenelor. Pentru a se deschide și a fi sinceră, o femeie are nevoie de o altă femeie.
 25. Lipsa timpului liber. Pur și simplu pentru sine, pentru a face fleacuri femeiești. Uneori, o femeie trebuie să cheltuie timpul pe fleacuri, și bani la fel.
 26. Lipsa somnului complet. Dacă o femeie adoarme târziu, târziu se trezește. Ea trebuie să aibă toate condițiile necesare pentru un somn sănătos.

Fie ca fiecare femeie care a citit aceste rânduri să devină mai feminină, să aibă mai multă încredere în sine. Fiecare dintre noi este unică și merită tot ce este mai bun pe această lume.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.