4 etape-cheie din viața oamenilor bogați

Nu știu de ce, însă atrag în viața mea oameni bogați chiar dacă nu sunt de neînlocuit și nu fac nimic extraordinar. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor din anturajul meu au averi foarte mari. Am petrecut mult timp cu 8 miliardari diferiți. Am avut o relație cu fiica unui miliardar acum 20 de ani, din aceste motive știu cum este această viață.

Este important să înțelegem că există mai multe niveluri ale bogăției. Iată cele 4 etape-cheie din viața oamenilor bogați:

Avere 10–30 milioane de $

La această etapă toate necestățile tale sunt deja satisfăcute. Îți poți permite să trăiești într-un hotel de cinci stele. Sau, cu anumite ocazii, poți să închiriezi o cameră de lux pentr 2000$ și să călărorești la capătul lumii în business clas. Ai o casă frumoasă și poți să cumperi acea asigurare de care ai nevoie. Ai întâmpina cheltuieli care să te pună într-o situație dificilă. Însă nu ești destul de bogat încât banii să nu mai aibă nicio valoare Trebuie să fii atent atunci când iei anumite decizii.

30–100 milioane de $

La această etapă începi să te joci cu băieții mai mari. Poți să călătoriești cu avioane private. Te cazezi întotdeauna în hotel de 5 stele, ai câteva vile și mergi în vacanță în plin sezon.

Ești proprietarul sau acționarul majoritar al unei companii de succes, te întâlnești cu oameni din politică, congressmeni și senatori. Ești o persoană respectată în orice societate și în orice țară. Cu ușurință poți obține o rezervare în cel mai bun restaurant al oricărui oraș. Poți să îți cumperi orice mașină.

Ai un asistent personal și oameni cu care să vorbească cei care vor să interacționeze cu tine. Vei putea să călătorești oriunde vei dori cu orice clasă. Vei putea să îți cumperi tot ceea ce oamenii obișnuiți clasifică ca „lucruri pentru bogătași”.

100 de milioane – 1 miliard de $

Știu că este o cifră enormă, însă în viața ta puține lucruri se vor schimba atâta timp cât vei avea 200 – 900 de milioane. La această etapă vei avea un avion privat, case și automobile de lux. Deții sau controlezi un imperiu, despre care au auzit foarte mulți oameni. Liberi poți să ieși la o cină în oraș cu o personalitate de la Hollywood, politicieni vestiți sau staruri rock.

Chiar dacă nu ești invitat la toate petrecerile, ai acces oricunde îți dorești. Ai oameni speciali și personal bine instruit. Lumea ta este alcătuită din oameni care îți răspund „da, domnule/doamnă”. Capacitatea ta de a cumpăra lucruri se transformă în artă. Nu îți este destul o vilă? Acum poți să îți cumperi o insulă. Câteva minute în urmă ai luat prânzul cu senatorul A și deputatul X acasă la tine? Ai cel mai nou model Ferarri? Am spus ceva despre bărbați/femei? Pentru că ei te vor înconjura întotdeauna, la orice petrecere, cu orice motiv. Ce mai sexy, cei mai frumoși și cei mai inteligenți.

Banii și puterea sunt cel mai puternic afrodisiac, iar tu nu duci lipsă de astea. Orice ți-ai dori, întotdeauna va fi un bărbat/o femeie care va fi de acord să îți îndeplinească dorințele. S-ar putea însă să nu fie acel contact emoțional

Ce ai mai puțin la această etapă? Familie și prieteni care să te iubească pentru omul care ești tu. Da, ei există, însă devine aproape imposibil să înțelegi cine este în jurul tău.

Mai mult de 1 miliard de $

La 1 miliard de dolari, viața ta se va schimba radical. Vei putea să cumperi TOTUL. Altfel spus, vei putea să cumperi:

Accesul

Vei cere angajaților tăi să îți facă legătura cu oricine și vei fi telefonat. știu despre ce vorbesc. Eram la o întâlnire cu miliardarul A și am discutat despre proiectul care ar fi putut să-l intereseze pe miliardarul B. Când i-am spus lui A că ar fi bine să discute cu B, mi-a spus că nu îl cunoaște, apoi a pus mâna pe telefon, l-a sunat pe asistentul său și i-a cerut să ia legătura cu cei de la clubul de golf XXX și să-i roage pe cei de acolo să-l anunțe pe B că A vrea să vorbească cu el. Acest lucru pare incredibil. Același lucru este valabil și în cazul senatorilor și congressmanilor.

Influență

Da, poți să cumperi influență. Miliardarii au foarte multe posbilități de a influența politica și opinia socială. Nu vorbesc despre planuri malefice. Ce pe care îi cunosc, sunt obsedați de ideea de a construi ceva bun, benefic pentru toată lumea.

Respect

Respectul la această etapă o ia razna. Ești o PERSOANĂ importantă pentr toți. Guvernatorii te caută în mulțime, iar directorii celor mai puternice companii din lume vor să se întâlnească cu tine. Președinții de țară și regii vorbesc cu tine la același nivel.

Dragoste

Este practic imposibil să ai o relație emoțională stabilă la această etapă Este foarte greu să sacrifici ceva pentru o persoană atunci când nimeni nu cere să faci sacrificii. Banii pot rezolva orice problemă. Timpul tău este atât de scump, încât îl organizezi foarte delicat și logic. Din această cauză pierzi legătura emoțională cu oamenii.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.