5 metode prin care să îți ”cureți” karma

Chiar dacă nu avem puterea să schimbăm Legile Universului, noi totuși putem să „corectăm” o karmă negativă și să avem o atitudine mai pozitivă față de oamenii din jurul nostru. Dacă vrei să emiți vibrații pozitive și să-ți îmbunătățești karma – citește acest articol cum ai putea s-o faci.

5 METODE PRIN CARE SĂ-ȚI „CUREȚI” KARMA:

1. ÎȚI CERI SCUZE DE LA TOȚI CEI PE CARE I-AI RĂNIT/JIGNIT

Poate că nu vrem asta, dar câteodată spunem lucruri ofensatoare acelor oameni care nu sunt indiferenți față de noi. Toți avem emoții complexe și opinii diferite, care, la rândul lor, din când în când duc la certuri și neînțelegeri.

Încetează să te mai judeci dacă ai rănit pe cineva și pur și simplu cereți scuze pentru a putea trece mai departe. Poate că drumurile voastre cu această persoană se vor despărți după aceea, dar cel puțin nu va exista nici o energie negativă între voi.

2. ÎMPARTE IUBIRE 

Un alt mod de a „repara” karma negativă este să-i iubești pe toți în jurul tău, chiar dacă nu te pot iubi în schimb. La început, vei fi rănit, dar în timp acest lucru te va ajuta să îți purifici karma. De asemenea, vei învăța să ajuți pe cei care au nevoie de ajutorul tău cel mai mult, așa că această metodă are multe avantaje.

Nu este ușor să-ți iubești dușmanii, dar este necesar pentru a-ți purifica conștiința și a-ți îndruma energia spirituală spre altceva. Gândește-te la ceea ce ar fi lumea noastră, dacă toți oamenii s-ar iubi unii pe alții, fără restricții sau condiții.

3. AI RĂBDARE

Fiecare dintre noi este obișnuit cu o recompensă instantă, pentru că mulți dintre noi pur și simplu nu au răbdare. Învățând să fim răbdători, vom putea să ne purificăm karma și să ne dezvoltăm la un nivel mai profund. În timpul unei conversații, ascultă-ți într-adevăr interlocutorul fără să aștepți în mod constant momentul în care tu să poți spune ceva. Nu te aștepta să ți se servească totul pe un platou de aur. Dacă lucrezi din greu, păstrează o atitudine pozitivă și tratează cu totul cu calm.

4. ÎNVAȚĂ DIN GREȘELI 

Chiar și o experiență rea ne poate învăța ceva de valoare și ne va face mai supuși. Nu orice experiență ne arată ceva pozitiv, dar viața nu ne dă întotdeauna ceea ce ne dorim; ne dă ceea de ce avem nevoie. Nu uita despre asta data viitoare când întâmpini dificultăți. Abilitatea de a rămâne recunoscători în ciuda circumstanțelor te va ajuta să îți purifici karma.

5. GÂNDEȘTE POZITIV 

Gândurile noastre devin fundamentul pentru tot ceea ce construim în viețile noastre. Dacă gândești pozitiv, vei deveni mai fericit și mai liber. Conform legilor atracției și karmei, gândurile negative vor atrage în viața ta mai multe lucruri negative. Pentru a-ți purifica karma, concentrează-te asupra gândurilor pozitive și blochează-le pe toate cele negative. Acest lucru îți va face viața mai fructuoasă și îți va aduce mai multă satisfacție.

CONCLUZIE

Karma proastă îți poate reduce energia și poate diminua vibrațiile. Cu toate acestea, după ce a-i învățat să fii răbdător, să îi iubești pe toți, să înveți din greșelile tale, să gândești pozitiv și să le ceri scuze celor pe care i-ai jignit – îți vei curăți karma și vei reveni în drumul bun.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.