5 modalități alternative de a face față persoanelor negative - #dozadesucces

5 modalități alternative de a face față persoanelor negative

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să menții energia toxică la distanță.

Oamenii din jurul nostru ne influențează adesea mult mai mult decât ne-am putea imagina. Iar acest impact poate fi atât pozitiv, cât și negativ. Și cu cât învățăm mai bine să ne protejăm de negativitatea altora, cu atât viața noastră va fi mai bună.

Energia noastră interacționează inevitabil cu energia oamenilor din jurul nostru și, dacă nu abordăm această interacțiune cu prudență, aceasta poate afecta negativ bunăstarea noastră. Și dacă începi să observi că de fiecare dată când ești în compania anumitor persoane, nu simți cea mai bună energie… Ei bine, înseamnă că nu ar trebui să tolerezi aceasta, dar să acționezi, și cât mai repede posibil.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să păstrezi oamenii negativi (și energia lor) la distanță.

1. Rămâi întotdeauna calm

Cu cât ești mai calm și echilibrat, cu atât corpul și mintea ta vor funcționa mai bine. Să te dezechilibrezi este exact ceea ce vor personajele toxice să faci. Indiferent cât de haotică și agitată ar putea părea viața, trebuie totuși să încerci să îți păstrezi calmul, deoarece lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par la prima vedere.

2. Practică meditația cu lumină albă

Acesta este un tip de meditație în timpul căruia găsim o lumină albă strălucitoare ascunsă în sufletul nostru și o ajutăm să pătrundă. Ne înconjurăm cu ea, creând astfel o cochilie protectoare. Dacă te angajezi într-o astfel de meditație în mod continuu, atunci această lumină te va proteja de negativitatea altor persoane și își va proteja energia de influențele externe.

3. Încearcă să nu aduci negativitatea acasă

Întorcându-te acasă, încearcă să lași toată negativitatea în urma pragului. Nu aduce tot stresul și negativitatea cu care ziua te-a înzestrat cu generozitate. Te poți descurca mâine cu asta.

4. Aerisește camera cât mai des posibil.

Deschizând ferestrele și ușile casei, te vei umple nu numai cu aer proaspăt, ci și trupul tău se va umple cu suflet. Când ai de-a face cu negativitate, ar trebui să eviți orice situație în care te poți simți „prins” sau „închis”. Desigur, deschiderea casei tale la aer curat poate să nu fie suficientă, dar va fi totuși benefică.

5. Nu mai acorda atenție persoanelor negative.

Și cel mai important, nu mai acorda atenție (și în gândurile tale) celor care încearcă să te tragă în mlaștina negativității și a toxicității. Dacă le permiți să îți otrăvească în continuare mintea și sufletul, atunci îți vei face rău, iar consecințele vor trebui tratate o perioadă foarte lungă de timp. Meriți fericire și liniște sufletească, dar înconjurat de astfel de oameni nu le vei primi niciodată.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.