5 motive ca să râzi mai des la birou

Orele de muncă te țin permanent într-o stare încordată și asta din cauza că există termene limită, stres, rezultate, etc. Și este foarte important să reușești să-ți păstrezi starea pozitivă, indiferent de stresurile prin care treci.

Prin urmare, de ce trebuie să râzi mai des la birou?

Motivul 1. Râsul te face mai productiv

Munca fără veselie se poate transforma în cea mai plictisitoare activitate, cu atât mai mult într-un oficiu, însă râsul declanșează în organismul nostru hormonii fericirii care alungă starea negativă, făcându-ne productivi.

Motivul 2. Ușurează cantitatea muncii

Datorită râsului, lucrul tău devine mai ușor de realizat deoarece toate atenția ta este acordată părții pozitive al acestui proces.

Motivul 3. Râsul îmbunătățește relațiile

Echipa care râde împreună se înțelege mai bine în timpul procesului de muncă. Râsul împrietenește oamenii și îi face deschiși. Relațiile voastre devin prietenoase și de încredere.

Motivul 4. Reîmprospătează energia

O doză bună de râs te încurajează și îți dă o nouă doză de energie. Datorită proceselor chimice din timpul râsului, tu îți „încarci bateriile”.

Motivul 5. Râsul este o armă foarte bună împotriva stresului

Râsul prelungește viața, mai mult decât atât, o îmbogățește cu fericire, de aceea stresul te va ocoli.

Râzi la muncă, nu îți fie teamă! Îți va fi de folos! Vei reuși să faci mai multă muncă care va fi mai productivă. Fii fericit!

SURSA

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.