5 pași pentru a-ți realiza cel mai mare vis

Să visezi nu este rău, este rău să nu visezi. Aceasta este o ficțiune minunată, dorită de o persoană, la care aspirăm, pe care suntem dornici să o primim în viitor. În timp ce visăm, ne dezvoltăm imaginația, iar visele frumoase servesc ca o resursă, ameliorează oboseala, eliberează creierul, reduc stresul, dau un stimulent de mișcare într-o anumită direcție.

Un vis este o conștientizare a ceea ce și cum vrem. Poate să rămână doar o fantezie, dacă te bazezi doar pe puteri superioare, să fii pasiv și greșit să te gândești la ea, dar poate deveni și un scop, iar cu timpul – o realitate. Iată 5 pași:

1. Uită de „NU”. Ai grijă la formulări. „Nu vreau să fiu din nou singur și să fiu nefericit” – afirmația nu va funcționa sau va atrage contrariul în sine. Nu are rezultatul dorit, acesta nu este exprimat și a rămas în spatele scenei. Subconștientul ignoră „nu”. Încercați să reformulați gândul: „Sunt fericit. Alături de mine este un om puternic, iubitor și iubit și va fi mereu”.

2. Alungă îndoielile. Se pare că este imposibil: „Vreau casa mea pe malul mării, dar acest lucru este irealizabil”. Aceste gânduri constituie o instalație precum că nu vor mai fi case pe coastă pentru că vor exista întotdeauna alte nevoi, cheltuieli și  plăți neprevăzute, climatul nu va funcționa. Uită de îndoieli.

3. Fii sincer cu tine însuți. Puneți întrebarea: „De ce am nevoie de asta? Ce voi obține când îmi voi realiza visul? Dacă motivația nu este clară, nu va funcționa.

4. Verifică dacă visul este adecvat. Trebuie să fie rezonabil, realizabil și sigur pentru alții. Altfel, se va întoarce împotriva ta.

5. Gândește-te la formulare. Visând un corp frumos, slav, poți spune: „Vreau să slăbesc și să fiu frumos”. Aceasta este o formulă vagă. Nu este clar câte kilogram vrei să pierzi, în ce moment, în ce fel. Trebuie să înțelegi ce și când vrei să obții asta.

Ce trebuie sa faci cu un vis?

Poate fi transferat de la starea de „dorință” la „obiectiv”. Apoi, trebuie să formulezi și să scrii în mod clar. Determină timpul de începere și timpul de implementare. Scrie cine și ce te va ajuta la realizarea acestuia, acțiuni specifice, resurse. Apoi continuă cu punerea sa în aplicare. Pas cu pas, zi după zi, și îți atingi obiectivul. Ajută-ți dorința să devină realitate.

TEHNICA „DORINȚELE MELE SE ÎNDEPLINESC”

Ea îți permite să configurezi, să programezi subconștientul pentru a obține ceea ce îți dorești, pentru a lansa visul în Univers și pentru a primi sprijin. Începe să practici „împlinirea dorinței”. În fiecare zi, fă tot ceea ce faci de obicei, din poziția „îmi doresc – obțin”.

Trezindu-te dimineața, spune: „Vreau să mă ridic din pat”, ridica-te și spune cu bucurie: „Dorințele mele se îndeplinesc”. Vrei să ai o ceașcă de cafea fierbinte? Spune cu voce tare: „Vreau să beau o ceașcă de cafea”, mergi la bucătărie, toarnă-ți cafeaua și spun cu voce tare: „Dorințele mele se îndeplinesc”. Vrei să te alinți cu o rochie nouă? Spune: „Vreau să cumpăr o rochie nouă, frumoasă”, du-te la magazin, cumpăra-ți o rochie frumoasă și spune …

Uneori realitatea ne obosește, iar problemele ne pun sub presiune. O vagon de metrou înfundat, o mulțime mare de oameni, cineva care atârnă peste tine și îți respiră în față, sau calcă pe cizmele tale preferate, iritația crește, iar în față ai o zi de lucru. Nu poți controla situația, dar ai dreptul să ai grijă de tine. Acoperă-ți ochii și transferă-te mental într-o oază verde în care briza suflă și soarele blând te încălzește. Visarea e ceva copilăresc. Permite-ți să visezi, ca în copilărie, să zbori printre nori, să fii liber de rutina zilnică și să crezi în minuni. Atâta timp cât o persoană are un vis, are un sens în viață, are pentru ce lupta. Visează, obține ceea ce îți dorești. Bucură-te și visează din nou.

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.