5 sfaturi din VEDE pentru a avea o relație armonioasă

cuplu

Lumea modernă este foarte agitată, plină de stres și situații inexplicabile. Relațiile în cuplu sunt influențate de mulți factori și de aceea se rup, partenerii divorțează, iar unii dintre ei devin chiar inamici.

Club Vedic România îți prezintă câteva sfaturi expuse în scrierile vechi, care îți oferă soluția cum să nu fii influențat de emoții, stări și propriile gânduri.

Pentru a păstra iubirea într-o relație sunt necesare calități precum capacitatea de a ierta, de a asculta, de a răbda, recunoștință și smerenie. Să crească smerenia trebuie să învățăm mai întâi să acceptăm pe alții așa cum sunt și să nu acordăm atenția că sunt diferiți. – RADHANATH SWAMI

Sunt trei nivele de dezvoltare a iubirii în cuplu:

  1. Acceptă persoana de lângă tine așa cum este
  2. Urmează apoi respectul reciproc
  3. Persoana crede in relația sa și vede în ea o profunda esență

O. G. TORSUNOV.

Consecința unei societăți moderne este femeia obosită. Dar țineți minte: soțul are nevoie de o femeie fericită, nu obosită. Pentru faptul că ea va aduce mai mulți bani în casă el nu o va iubi mai mult. – O.G.TORSUNOV

Puritatea soției oferă neînvingerea în acțiuni a soțului. – O. G. TORSUNOV
Explicație: Dacă femeia are încredere în soț, are grijă de el și nu se gândește la alți bărbați, atunci el va avea succes în orice activitate în care se va implica.

Problema cea mai mare dintre o femeie și un bărbat este lipsa încrederii. – A. HAKIMOV

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.