50 de lucruri pe care fiecare femeie trebuie să le știe despre bărbatul ei

pexels-photo-67095

Acesta este un articol pentru voi, dragi femei. Băieții îl pot citi, însă i-aș ruga să renunțe la comentarii. În continuare voi scrie 50 de lucruri interesante despre bărbați.

Fetelor, noi, bărbații, nu vă putem înțelege și toate încercările noastre de a face acest lucru se soldează cu eșec. Trebuie deja să ne obișnuim cu ideea că noi nu vom reuși niciodată să înțelegem o femeie, gândurile ei, motivele unei acțiuni spontane sau orice alt comportament al ei. Însă oricum, speranța că se va întâmpla într-o bună zi o minune încă există. Dacă am fi învățat că înțelegem femeile, să înțelegem că ele nu sunt atât de dificile la caracter precum bărbații, noi am fi obținut tot ce ne-am fi dorit.

Îți propun să faci cunoștință cu 50 de lucruri, care te vor ajuta să construiești o relație puternică cu orice bărbat:

 1. Mai bine nu-i verifica istoricul în browser. — Nu vei reuși să lupți cu asta. Toate eforturile vor fi în zadar. Și asta se referă la toți bărbații. Însă dacă vei privi în istoricul browser-ului lui, cu siguranță vei rămâne dezamăgită. Înțelege, în viață sunt lucruri care trebuie să rămână neobservate. Altfel riști să provoci o catastrofă.
 2. Niciodată nu îl vei putea schimba — Ai auzit despre asta de 100 de ori, însă totuși speri că într-o bună zi el se va schimba. Crede-mă, toate eforturile sunt în zadar. Și chiar dacă îți va reuși, el nu se va simți bine. Iubește-l așa cum este sau părăsește-l. De ce să te chinui pe el și pe tine? Nu merită.
 3. Nu lua aproape de inimă faptul că el se uită și la alte femei. — Lasă-l să facă asta și nu fă isterică. Acesta este un reflex și el nu poate lupta cu el. Lasă-l să le privească. El doar nu le atinge?!
 4. El va alege prietenii, dacă va avea de ales între tine și ei. — Prietenii au fost în viața lui înainte de a apărea tu în viața lui. Și aici nu va ajuta faptul că îi place sexul regulat cu tine. El va jertfi aceste clipe de plăcere în favoarea prietenilor lui. Fii sigură de asta.
 5. Nu o critica niciodată pe mama lui. — Dacă va dori să discute despre mama lui cu tine, îți va da de știre. Însă dacă faci asta din proprie inițiativă și fără voia lui în prezența lui, această discuție nu se va termina cu bine. Bărbații caută ca iubitele lor să aibă trăsături comune cu mamele lor. Găsește care sunt asemănările și acționează. Trăiește dar nu război.
 6. Nu readuce în discuții greșeli pe care deja i le-ai iertat. — Veți discuta diferite probleme, însă după ce ați făcut acest lucru, nu vă mai gândiți la ele. Ați iertat, înseamnă că deja ați uitat. Dacă vei readuce în discuții vechile obide, îi vei pierde încrederea. Și, probabil, sentimentele lui vor dispărea,  pentru că nimeni nu-și dorește să trăiască într-o bătălie permanentă.
 7. Nu pune întrebări, răspunsurile cărora nu vor fi pe placul tău. — Hei, și tu, și el, aveți propria istorie, propriile greșeli și experiență. Dacă îl iubești așa cum este, nu îi discuta trecutul. El a lucrat mult pentru ca să fie alesul tău, rezultatul pe care l-a obținut este pe placul tău, de aceea acceptă-l fără să-l critici.
 8. Nu-l «bombarda» cu reproșuri, imediat ce a intrat în casă. — El știe că trebuie să vorbiți despre noua garderobă, despre reparația pe care trebuie să o faceți în casă sau despre problemele la lucru. Însă, dă-o dracului!, dă-i voie să bea un pahar cu vin și să privească televizorul puțin, apoi începe să discuți cu el tot ce te doare.
 9. Abținerea de la sex – o joacă periculoasă — Oricât de tare ai fi supărată pe el, nu-l pedepsi cu abținerea de la sex. Asta deoarece, toate consecințele vor fi pe conștiința ta și nu vei putea să acuzi pe altcineva.
 10. El este gelos pe toți prietenii tăi – bărbați — El întotdeauna va fi gelos pe bărbații din jurul tău, mai ales pe acei cu care petreci timpul. Iartă-mi adevărul, însă el întotdeauna va dori să fie unicul bărbat în viața ta.
 11. El va dori să încerce sexul anal — El niciodată nu îți va spune direct acest lucru, însă se va gândi la asta. Mai mult că fostele lui nu îi permiteau să trăiască asemenea experiență. Lasă-l să încerce măcar odată. Fă-i un cadou de ziua lui. Va fi o experiență interesantă pentru amândoi.
 12. El vrea să se culce cu prietenele tale — Nu spun că el va face acest lucru, însă cu siguranță își dorește asta. Să fim sinceri: el le dorește pe 90% dintre femeile pe care le știe. Și asta nu este o problemă. Dă-i de înțeles că știi asta și că îl înțelegi. El va fi șocat.
 13. El te vrea la piscină. — Nu este fată mai fierbinte și mai sexy decât cea căreia îi place sexul în piscină. Fii idealul lui.
 14. El vrea să fie cucerit de tine. — Cel mai probabil, el iubește sexul mai mult decât tine, însă tu vrei să îl faci fericit nu? Nu aștepta ca el să fie activ întotdeauna. Uneori uimește-l cu inițiativa și fanteziile tale.
 15. El observă când tu nu porți bijuteriile pe care ți le-a dăruit.— Dacă chiar nu ți-au plăcut, spune-i direct, și oferă-i șansa să-și repare greșeala. Nu este corect ca să le porți odată și apoi să nu mai știi pe unde sunt.
 16. El vrea ca tu să ai nevoie de el — Cu siguranță, ești independentă și puternică, și asta îi place lui, însă el vrea să se simtă util. Lasă-i să schimbe becul sau să deschidă un borcan. El se va simți plăcut pentru că te-a ajutat să scapi de griji.
 17. Ai grijă de greutatea ta. — Am spus eu asta? Da, e adevărat. Doar pentru faptul că el este acum cu tine, asta nu înseamnă că trebuie să mănâncă cât încape și să nu-ți mai cumperi abonament la sport.
 18. Dacă trăiți împreună mai mult de trei ani, el nu se va căsători cu tine. — În acest caz, el deja se consideră soțul tău. Iar nunta pentru el este o petrecere mistică. Cu siguranță, tu ai putea să-l impui, dar…
 19. Ultimatumurile NU funcționează! — În momentul în care îl obligi pe băiat să facă ceva, primești drept răspuns o obligațiune din partea lui. Mai bine vorbiți deschis despre sentimentele voastre, despre ceea ce ai nevoie din această relație, nu pune ultimatumuri.
 20. El vrea copii. — Asta este în ADN-ul lui. Nu contează ce și-a dorit sau nu la 20 de ani, însă odată ce se maturizează își dorește moștenitori. Însă fii bună: fii sigură că el este pregătit înainte ca să vorbești ore întregi despre copii.
 21. El întotdeauna știe când îl minți. — El poate să nu fie sigur despre ce anume minți, însă el va ști în ce moment nu ești sinceră cu el. Mai bine îi spui direct adevărul, pentru că altfel riști să-i provoci fantezia care cu siguranță va agrava situația.
 22. El își dorește ca și ție să îți placă ceea ce îi place lui. — Fie asta un film, un sport sau un hobby, el vrea ca tu să primești satisfacție de la interesele lui. Chiar dacă nu îți sunt pe plac activitățile lui, fii fericită de la faptul că el este fericit.
 23. El într-adevăr crede că arăți bine în prima ta ținută. — Cu cât mai des îți schimbi ținuta înainte de o ceremonie importantă, cu atât mai agresiv el devine. Deja după a doua ținută, lui îi va fi indiferent în ce te vei îmbrăca. Pur și simplu alege cea mai bună rochie și mergi în ea.
 24. El nu acordă atenție încălțămintei tale. — Bărbatul niciodată nu va înțelege relația asta dintre încălțăminte și femei.
 25. Întotdeauna trebuie să fii de partea lui. — Asta nici nu se discută. Așa trebuie să fie și punct.
 26. El are nevoie ca tu să deschizi noi orizonturi pentru el, să îl motivezi — El vrea ca tu să aduci în viața lui ceva nou, neobișnuit. Spune-i lui despre autorii tăi preferați sau despre filozofi. Dacă îl vei ajuta să-și coloreze viața și să crească ca personalitate, el îți va fi recunoscător.
 27. Trebuie să îi spui direct ce îți dorești de la el — Nu îl obliga să ghicească, el oricum va greși. Dacă îți dorești ceva, spune-i direct ce trebuie el să facă. Vei rămâne uimită, însă el îți va oferi tot de ce ai nevoie.
 28. El urăște părul scurt. — Sunt foarte puține femei care își pot aranja părul scurt. Iar cele puține – arată impecabil. De aceea, mândrește-te cu părul tău.
 29. El vrea să te vadă alături — Dacă sunteți la o petrecere, iar tu stai cu prietenii tăi, iar el stă cu prietenii lui, nu se va simți bine. El nu este singur, dar tu îi vei lipsi. Nu trebuie să fii întotdeauna alături, dar trebuie să fiți un duet.
 30. Nu ai dreptul să flirtezi cu prietenii lui. — Da îmi amintesc că am spus mai devreme că el își dorește să se culce cu toate prietenele tale, și se pare că nu este corect, dar este adevărat. Însă el va gândi că tu te culci cu prietenii lui, și nimic bun din acest flirt nu va ieși.
 31. El vrea ca tu să fii muza lui.  —  În spatele fiecărui bărbat, stă o femeie puternică. Desigur, tu ai speranțele și dorințele tale, însă el are nevoie ca tu să îl motivezi să facă lucruri mai bune.
 32. Orice ți-ai dori în pat, el va face asta. — Nu îți fie rușine să-i spui lui asta. Crede-mă, tot ceea ce îți dorești tu, el deja s-a gândit la asta. Iar gândurile lui au fost mai lucitoare și mai originale decât ți-ai fi imaginat tu.
 33. El are nevoie de spațiu intim, dar nu de vorbă în zadar. — Femeile vor ca bărbații să le demonstreze dragoste și pasiune, lucru care nu este caracteristic bărbaților.
 34. Lasă pentru el o porție de mâncare, după cină.  — El muncește foarte mult și nu se plânge de acest lucru. El merită să fie așteptat acasă cu o cină gustoasă.
 35. Niciodată nu îi înjosi masculinitatea. — Niciodată. Auzi – NICIODATĂ! Nici măcar în glumă, pentru el asta este dureros și de neiertat. Mai mult decât atât, asta poate să vă distrugă relația.
 36. El nicidecum nu vrea să asculte despre trecutul tău amoros.  — Dacă înțelegi că el vrea să afle numărul partenerilor tăi, spune-i. Nici prin cap să nu-ți treacă să-i povestești despre bărbații tăi în momentul vostru de intimitate. Oricât de mult își dorește asta – el nu trebuie să știe.
 37. El trebuie să se simtă cel mai bun amant al tău. — Dacă asta într-adevăr este așa – atunci este super, dacă nu, mai bine minte-l. Lasă-l să creadă că el este cel mai bun bărbat din viața ta.
 38. Dacă minciuna lui va trece odată neobservată, asta va deveni un obicei pentru el  — Chiar dacă el își cere scuze și regretă și tu treci peste asta, CU SIGURANȚĂ el va continua să te mintă.
 39. Trebuie să îl lași să deschidă ușile în fața ta. — Este bine că ești liberal și îți este indiferent de ce vorbesc cei din jurul tău, însă să fii gentleman nu este niciodată demodat. Permite-i să facă aceste lucruri minuscule și va fi fericit.
 40. Susține-l moral. — El întotdeauna își va dori să primească aprobare din partea femeii iubite. Fii sigură: de dragul tău el va face lucruri mărețe.
 41. Lasă-l uneori să câștige. — Bărbații urăsc să piardă, mai mult pe cei pe care îi iubesc. El are un ego puternic și tu uneori trebuie să ai grijă de ego-ul lui.
 42. Dacă îl obligi că privească filme pentru femei, măcar la sfârșitul unuia dintre ele oferă-i o plăcere sub form unui sex oral.  — Sincer acum, aceste filme sunt îngrozitoare. Nici nu îți imaginezi cât de mult le urăsc bărbații. Dacă el a privit un film de acest gen până la sfârșit fără să se plângă, atunci trebuie să-l mulțumești cumva. Alege singură.
 43. El își va dori să facă sex în trei… Și va încerca să vorbească despre asta cu tine. — Desigur, nu trebuie să te gândești că el nu se mulțumește doar cu tine. Este o fantezie masculină pur și simplu. Nu spun că trebuie să accepți așa propunere, însă trebuie uneori să-i tolerezi dorințele.
 44. Are nevoie de liniște uneori. — Nu trebuie să înlocuiești tăcerea cu o discuție fără rost. Dacă vă simțiți bine împreună atunci când vorbiți, trebuie să vă simțiți bine și atunci când tăceți.
 45. Trebuie să îl lauzi și să îi faci complimente mai des. — Hei, frumoaselor, chiar credeți că nu există oameni cărora nu le plac complimentele? Spune-i că arată bine, că e deștept și că e cel mai bun dintre toți. El are nevoie uneori să audă asemenea prostii.
 46. Nu întotdeauna trebuie să ai dreptate. — Uneori nu trebuie să îți sapi singură groapa. Lasă-ți părerile pentru tine, el trebuie să știe că pentru tine contează și părerea lui.
 47. Asigură-te că arăți la fel de bine și atunci când mergi cu el la plimbare și atunci când ieși cu prietenele tale. — Dese ori ne lenevim atunci când deja am reușit să găsim pe cineva potrivit. Dacă alături de el mergi întotdeauna în pulovere și jeans ros, iar  atunci când ieși cu prietenele te gătești, asta pare un pic straniu, nu?
 48. El nu este tatăl tău. — Tuturor prințeselor le este destinat acest punct. Da, el va avea grijă de tine, însă nu ca tăticu. Ești o femeie matură, OPREȘTE-TE. Fă diferența între grija tatălui și a bărbatului iubit.
 49. NU ești mama lui. — Dacă întotdeauna strângi lucrurile după el, speli vesela, îi speli hainele, tu ești doar o servitoare. El este destul de matur ca să facă aceste lucruri de sine stătător. Tu nu ești mama lui.
 50. El nu este o persoană atât de complicată precum ești tu.  —  Nu crede că în acțiunile sale el are un sens ascuns întotdeauna. Lui îi place să nu-și complice viața. Uneori el chiar o face mai ușoară. Dacă încă nu ai înțeles asta, îmi pare foarte rău pentru tine.

SURSA

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.