7 adevăruri despre oamenii care au o inimă mare, dar sufletul întunecat

Viața te-a dezamăgit de multe ori, dar asta nu te-a învățat nimic. Reține, nu porți responsabilitate pentru defectele altora și meriți mult mai mult.

Viața este plină de lucruri neașteptate și, uneori, se întâmplă lucruri care schimba esența însăși a ceea ce ești. Este foarte dificil să începi să ai încredere în alții din nou, dar asta nu înseamnă că inima ta nu mai este atât de mare cum era înainte.

1. Pui alte persoane pe primul loc.

Continui să fii generos chiar și atunci când alții nu îți răspund reciproc. Cea mai mare fericire este să știi că poți oferi celor dragi o bucurie.

2. Ai grijă de familie, prieteni și cei dragi. 

Pe baza experienței neplăcute din trecut, nu dorești ca oamenii apropiați să sufere la fel de mult ca și tine. Vei lupta până la ultimul, încercând să protejezi acești oameni de orice durere și suferință.

3. Din cauza bunătății, pari atât de neputincios.

Există întotdeauna cineva care nu înțelege generozitatea și bunătatea ta, pentru că acesta nu este deloc așa. Trebuie să fii mai blând cu astfel de oameni, dar să faci tot ce este necesar pentru a scăpa de ei cât mai curând posibil.

4. Poți simpatiza o singură persoană, dar râzi de ceilalți.

Ești printre cei care sunt foarte empatici cu toți cei săraci. Și când un om bogat se plânge de lipsa banilor, abia te poți abține, să nu râzi în fața lui.

5. Te critici prea des.

Uneori, noaptea ești bântuit de gânduri despre ce fel de persoană ai fost înainte. Vrei să te întorci mental în trecut, iar experiența bogată de viață nu permite acest lucru. Dar totuși îți poți păstra amintirile acelei părți din tine.

6. Ai prea multă încredere în oameni și crezi în ei.

Viața te-a dezamăgit de multe ori, dar asta nu te-a învățat nimic. Reține, nu ești responsabil pentru defectele altora și meriți mult mai mult.

7. Și ultimul – iartă oamenii care te-au tratat nedrept, sperând că se vor schimba.

Universul te iubește pentru asta.

 

Sursa

 

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.