7 obiceiuri de somn ale persoanelor de succes

În acest articol vom vorbi despre obiceiurile de somn ale oamenilor de succes. Cei cărora le ajunge timp pentru tot: muncă activă și somn sănătos.

Vom începe oferind un răspund la întrebarea: de ce avem nevoie pentru succes? Dacă discuția profundă era despre principiile succesului, aceasta ar fi durat mult. Însă sensul este în altceva. Toți suntem impresionați de oamenii de succes, citim despre ei articole, ne interesăm de programul lor de muncă. Și nu înțelegem cum le reușesc pe toate.

Adevărul este că oamenii de succes au unele obiceiuri care le permit să fie productivi și să-și păstreze programul.

Principalele reguli de somn pe care le au oamenii de succes

1. Adorm înainte de ora 01:00

Potrivit 9 surse diferite, care au studiat obiceiurile de somn ale 21 de oameni de succes – de la Obama până la Musk – 95% dintre ei adorm înainte de ora 01:00.

2. Se trezesc la ora 07:00

Majoritatea oamenilor de succes la 07:00 sunt treji și plini de energie.

3. Nu dorm mai puțin de 6 ore

Evident că sunt oameni cărora nu le este destul 9 ore de somn. Este ceva normal. Însă durata necesară pentru un somn sănătos începe de la această cifră. De exemplu, chiar și Elon Musk doar puțin mai mult de 6 ore, iar directorul general Amazon – 7 ore.

4. Extrem de disciplinați

Nu este nimic ieșit din comun. Oamenii de succes sunt responsabili. Cât ține de somn, la fel.

5. Regim matinal

Este foarte important să îți faci un plan pentru întreaga zi, dar mai ales pentru dimineață. Toate acele sarcini importante pe care trebuie să le faci în fiecare dimineață – ele trebuie și să te trezească și să te umple de energie.

6. Regimul de seară

Cât de important este regimul de dimineață, la fel de important este cel de seară. Oamenii de succes de regulă, se relaxează înainte de a merge la somn. 

7. Ei înțeleg importanța somnului

Oamenii de succes sunt extrem de ocupați, au multe responsabilități pe care noi nici măcar nu putem să ni le imaginăm. Unii administrează miliarde de dolari, alții – sunt președinți de țară. Ei sunt înconjurați de stres și griji. Și doar ordinea și înțelegerea importanței somnului îi ajută să le reușească pe toate.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.