7 semne că ai un dar spiritual - #dozadesucces

7 semne că ai un dar spiritual

Ai simțit vreodată că atitudinea și comportamentul tău depășesc limitele obișnuite? Atunci fii atent la aceste semne…

Fiecare dintre noi are cel puțin un dar spiritual, dar pentru unii dintre noi Universul a fost și mai generos. Iată doar câteva semne care indică acest lucru:

1. Îți este greu să adormi în timpul lunii pline și luna nouă

Și nu poți explica acest lucru în niciun fel. Majoritatea oamenilor cu adevărat înzestrați din punct de vedere spiritual au probleme cu somnul. De obicei, aceste probleme apar sincron cu ciclul lunar. Și aceasta nu este întâmplător.

În timpul lunii noi, în lumea din jurul nostru și în noi înșine se nasc puteri și potențiale noi. „Solul” fertil al planului astral al existenței acceptă semințele ideilor noi. În același timp, puterea morții vine în lume, luând cu ea tot ceea ce nu este suficient de puternic și viabil.

În timpul unei luni pline, forțele de manifestare sunt atât de puternice încât magia naturală se află în cel mai înalt punct al ciclului său. Aceasta se simte în aer în sine și nu numai tu o simți- chiar și copacii și animalele o simt.

Ciclul lunar are un impact puternic asupra oamenilor înzestrați din punct de vedere spiritual, deoarece puterile lor sunt cel mai adesea acordate de către Lună. Consultă un astrolog bun și află unde era Luna în momentul nașterii tale.

2. Te trezești regulat între orele 3 și 4 dimineața – la așa-numita „oră a vrăjitoarei”

Aceasta este o altă problemă cu somnul, care este considerată un semn al înzestrării spirituale. Ai auzit vreodată despre „ora vrăjitoarei”? Se crede că aceasta este cea mai interesantă oră a zilei, în care orice magie este amplificată de multe ori, și încep să se întâmple lucruri ciudate.

Oamenii înzestrați spiritual simt această putere și se trezesc în mod involuntar din somn. Cu toate acestea, dacă acest lucru se întâmplă în mod constant, atunci merită să-ți calmezi forțele, permițându-le să intre în direcția corectă. Dacă o faci, în curând vei afla mai multe despre motivul pentru care te trezești în acest moment.

3. Păsările și animalele sunt atrase de tine

Păsările și animalele percep lumea altfel decât oamenii. Acestea văd aura noastră și matricea energetică.

Matricea energică a oamenilor înzestrați spiritual iese în evidență. Animalele și păsările simt acest lucru.

Energia ta, spre deosebire de energia tuturor celorlalți, îi atrage. În prezența ta, se simt confortabil și protejate.

4. Atunci când simți emoții puternice, încep să se întâmple lucruri ciudate.

Ai observat vreodată că, atunci când te afli sub o presiune emoțională intensă (tristețe, bucurie sau furie), ceva se întâmplă în jurul tău, care nu poate fi explicat logic? De exemplu:

  • Lucrurile se strică sau se destramă de la sine.
  • Animalele se comportă cumva ciudat. Pisicile te urmăresc cu privirea, câinii latră fără niciun motiv, ciori apar în calea ta sau observi bufnițe lângă casă, chiar dacă locuiești nu lângă pădure.
  • În visele tale apar persoane străine care îți oferă sfaturi neobișnuite.
  • Dintr-o dată, începe să sufle un vânt puternic sau norii se adună pe cer.
  • Când rămâi în această stare mult timp, plantele încep să înflorească sau să se ofilească.


5. Persoanele străine îți cer în mod constant ajutorul.

Când suntem în pericol sau ne-am rătăcit, suntem adesea capabili să profităm de forțele pe care nici măcar nu le-am suspectat. S-a întâmplat vreodată să ți se ceară ajutor de către persoane străine? Dacă răspunsul este „da”, atunci poate că acești oameni s-au îndreptat intuitiv spre o persoană „puternică” care este capabilă să-i ajute.

De asemenea, trebuie menționat faptul că, uneori, oamenii considerați în societate ciudați au abilități pe care majoritatea pur și simplu nu sunt gata să le înțeleagă. De aceea, de multe ori singurul lucru care le rămâne este să aștepte până când o persoană puternică se va întâlni în calea lor, și va fi capabilă să-i ajute. Și dacă ajutorul tău este solicitat în mod regulat de către persoane”ciudate”, atunci poate că o fac pentru că văd o lumină ascunsă în tine.

6. Simți schimbarea vremii în avans

Cu mult înainte ca adevărata primăvară să ajungă în zona ta, simți abordarea ei sub formă de căldură plăcută în interior și trezirea speranței. Și cunoști când va ploua sau va ninge, chiar dacă meteorologii nu vorbesc despre asta. Dacă ești capabil să prezici schimbarea vremii în mod regulat, atunci cel mai probabil ești unul dintre persoanele înzestrate spiritual. Acest dar ți l-a oferit însăși Mama Natura.

7. Deseori te simți de parcă „nu ești din această lume”

Atunci când sunt înconjurate de un număr mare de oameni, multe persoane cu adevărat înzestrate spiritual încep să se comporte ciudat. Iată doar câteva exemple:

  • Poți începe să îți pierzi cunoștința sau să simți greață.
  • S-ar putea să simți o scădere a forței și a energiei și, prin urmare, să preferi locurile mai retrase și mai liniștite care îți permit să te calmezi și să-ți aduni gândurile.
  • Poți avea dureri de cap doar pentru că te afli într-un loc aglomerat (desigur, trebuie să vizitezi mai întâi un medic și să te asiguri că aceste simptome nu sunt cauzate de o problemă mai serioasă).
  • Simți o presiune ciudată în chakra celui de „al treilea ochi” sau chakra „plexului solar”. Acest lucru se întâmplă fie pentru că „al treilea ochi” simte magia care te înconjoară, fie chakra „plexului solar” te protejează de energia răutăcioasă a altcuiva.

Într-adevăr, persoanele înzestrate din punct de vedere spiritual se simt adesea ca și cum nu ar fi „din această lume” și aparțin unui plan de existență mai înalt. Acest lucru indică faptul că ei se îndreaptă pe calea trezirii spirituale, iar sufletul îi conduce departe de viața superficială și goală a omului obișnuit.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.