1. Sunt buni cu oamenii din jur

Pentru asta trebuie să îți calmezi eul. Nu încerca să fii mai bun decât interlocutorul. Nu încerca să te pui într-o lumina mai bună, minimalizând reușitele celuilalt. Un om bun nu are motive să facă acest lucru. El este mulțumit să fie el însuși și este sigur de capacitățile sale.

2. Își cunoaște valoarea

Un om care atrage oameni știe că este apreciat pentru adevărata lui valoare. Încrederea în sine – este o calitate care îl ajută în foarte multe situații ale vieții.

3. Oamenii se simt confortabil în prezenta lui

În compania unui asemenea om te simți bine. Comunicarea cu el nu te îngrozește, deoarece el îți permite să fii tu însuți. El nu încearcă să te schimbi. Un om atrăgător întotdeauna va vedea în cei din jur doar binele și va face tot posibilul ca ei să-l manifeste cât mai des.

4. Ignoră negativul

Suntem tentați să copiem comportamentul celor din jurul nostru. Și desigur, cel mai bine ne simțim în compania oamenilor pozitivi. Pentru că anume ei ne încarcă cu energie pozitivă. Cu o astfel de persoane ne-am dori să petrecem cât mai mult.

5. Îi susține pe alții

O persoană atrăgătoare face complimente oamenilor din jur. Ea este capabilă să găsească cuvintele potrivite pentru a susține și a ajuta. O asemenea persoană dorește să vadă fericiți oamenii din jurul său.

6. Această persoană nu concurează, dar colaborează

Nu trebuie să îi bârfești pe ceilalți pentru a avea autoritate. Nu-ți fie frică să comunici cu oamenii. Un om atrăgător este gata pentru a-și face cunoștințe noi, fără interese ascunse. Doar așa va reuși să obțină succese pe plan personal și profesional.

7. Nu îi este frică să-și arate slăbiciunile

Este o persoană deschisă capabilă să-și exprime sentimentele și simpatia. În schimb, oamenii din jurul lor se deschid și sunt sinceri. Și asta deoarece fiecare dintre noi are nevoie de un om care ar putea să ne asculte și să ne susțină.

8. Își pune în evidență punctele forte

O asemenea persoană vorbește direct despre sentimentele, capacitățile și interesele sale. Ignoră frazele care trezesc îndoieli. Un om atrăgător știe ce își dorește și ce poate. El se concentrează asupra capacităților sale, în loc să se plângă de slăbiciunile pe care le are.

9. Depune efort pentru a se dezvolta

Un om atrăgător este atent la tot ceea ce face. El se străduie să arate frumos, să afle mai multe despre oamenii din jurul lui, oferă cadouri și merge în vizite. Asta nu necesită mult timp și puteri. Însă oamenii vor vedea că nu sunt uitați, că sunt iubiți și îi vor aprecia efortul depus.

Sursa