Aceasta este singura modalitate de a scăpa de oameni toxici

Nu încerca să te simți bine. Dă-ți o șansă să fii prins în tristețe.  Acceptă această tristețe și las-o să curgă prin tine. Permite-ți să fii om…

Să știi că întunericul îți învăluie sufletul cu un motiv oarecare. Va trebui să treci prin această perioadă întunecată înainte să te simți mai bine. Puterea întunecată te va acoperi ca o pătură. Se va prăbuși asupra ta și va începe să te sufoce cu toată puterea.

Nu trebuie să te lupți cu asta. Trebuie doar să treci peste asta. Și nu grăbi acest proces. Tot ce trebuie să faci este să aștepți și să-ți spui că în cele din urmă lumina se va întoarce în viața ta.

Nimeni nu se așteaptă să te faci bine imediat. Nimeni nu te obligă să forțezi evenimentele. Va trebui să tragi acest „cocoș” pe spate pentru o anumită perioadă de timp.

Citește: Ce trucuri folosesc oamenii pasiv-agresivi pentru a-ți intra sub piele

Roma nu a fost construită într-o singură zi. Și, prin urmare, nu cred că te vei construi de la zero în doar câteva minute. Cu cât îți dai seama mai devreme că ai nevoie de timp pentru a te recupera, cu atât mai ușor va fi durerea pierderii și frustrării în viitor.

Acum trebuie să te înconjori de oameni care sunt lângă tine; cei care nu te-au trădat niciodată și nu te-au dezamăgit. Niciodată să nu lași oamenii care îți umplu inima de dragoste și viață. Dedică timp celor care sunt capabili să dărâme zidurile întunericului din jurul inimii tale.

Fii cu oameni care aduc lumină în viața ta; Cu cei care te vor ajuta să colectezi fragmente din viața ta; cu cei care te vor ajuta să te reasamblezi.

Este important să știi că a fi puternic – nu înseamnă că trebuie să te lupți singur cu demonii tăi. Chiar și cei mai puternici oameni din lume au nevoie de ajutorul altora, al căror sprijin te va ajuta să treci prin obstacole insidioase și să rămâi nevătămat.

Doar pentru că ceri ajutor nu înseamnă că ești o persoană slabă. Trebuie să înțelegi că e nevoie de mult curaj pentru a îndura prin ce trebuie să treci în acest moment.

Învață să fii mai adaptat emoțiilor tale. Ascultă ce încearcă inima ta să-ți spună.  Nu va fi ușor.  Vei experimenta sentimente încă necunoscute pentru tine, ceea ce te va face să te simți „nu la locul tău”. Dar nu poți doar să-ți maturi sentimentele sub covor în speranța că vor dispărea singure.

Aceste sentimente vor dori să te paralizeze. Vor dori să te supună complet.  Și uneori, trebuie să le lași să preia controlul. Trebuie să înțelegem că există unele emoții pe care trebuie doar să le experimentăm, este cazul în care într-adevăr nu ai altă opțiune. Va fi o perioadă lungă și dificilă, dar este normal. Important e să nu renunți niciodată și să nu te oprești.

Lasă-ți lacrimile să iasă. Lasă-le să curgă prin tine ca un râu, ca o cascadă. Nu mai folosi toate forțele pentru a le păstra înăuntrul tău.

Strigă cât de tare poți. Strigă până ți se stinge vocea. Ține-ți inima deschisă. Nu-ți fie rușine de faptul că vulnerabilitatea strălucește prin tine.

Să știi că uneori nu trebuie să cauți motive pentru necazurile tale, trebuie să înțelegi că uneori se întâmplă lucruri rele și nu poți face nimic în privința la asta. Acceptă acest fapt și scoate ochelarii roz.  Noi nu ieșim întotdeauna victorioși din orice situație. Nu ni s-a promis nimic în viața asta.

Trebuie să știi că tot prin ce treci e temporar. Să știi că până la urmă lumina ta va pătrunde. Într-o zi te vei trezi și te vei simți minunat.  Nu vei mai fi la fel ca înainte, dar te vei simți mult mai bine.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.