Alege instrumentul muzical al cărui sunet îți place cel mai mult și află care este muzica sufletului tău! - #dozadesucces

Alege instrumentul muzical al cărui sunet îți place cel mai mult și află care este muzica  sufletului tău!

 

Se crede că în fiecare suflet sună propria muzică… Există oameni ale căror suflete sună asemănător – se spune că sunt foarte apropiați unul de celălalt.

Îți oferim un test uimitor și foarte frumos pentru a afla adevărata muzică a sufletului tău.

Testul într-adevăr ridică starea de spirit și inspiră!

Acesta nu este doar un test, ci o gură de aer proaspăt!

Deci, tot ce trebuie să faci este să alegi un instrument muzical … Iată-le!

1. Dacă ai ales vioară

Ai un suflet purpuriu … Doamne, ce frumoasă este. Acesta este un suflet foarte sensibil și vulnerabil. Oamenii cu un astfel de suflet sunt incredibil de amabili și simpatici și deseori fac multe pentru ceilalți, dar uită complet de ei înșiși …

Principala calitate a sufletului violet este tandrețea. Oamenii cu un astfel de suflet știu mai bine decât oricine altcineva despre acest sentiment … Simt gingășie pentru tot ceea ce iubesc.

Cei cu suflet violet au darul previziunii …Chiar dacă ei înșiși nu știu asta. Dar dacă vor încerca, își vor aminti întotdeauna mai multe cazuri din viața lor atunci când au „simțit” viitorul.

Aceasta este o surpriză pentru tine:

2. Dacă ai ales pianul

Ai un suflet galben …Un suflet de culoarea soarelui, la fel de cald și generos. Viața însăși este în acești oameni! Sunt adesea foarte emoționanți, dar odată cu vârsta învață să-și ascundă emoțiile. Este incredibil de confortabil să fii lângă astfel de oameni. E ca și cum ar crea un confort alături de ei înșiși.

Acești oameni sunt într-adevăr ca soarele.  Îi încălzesc cu generozitate pe toți cei din jur cu lumina lor …Cu toate acestea, ei pot avea temperament rapid și pot arde pe alții cu izbucniri ale sentimentelor lor.

Cei cu suflet galben sunt lideri, profesori și doctori minunați. Oamenii sunt atrași de ei, pentru că prin natură sunt Vindecători, vocația lor este să lumineze cu lumina lor și să-i încălzească pe toți cei din jur cu căldura lor.

Aceasta este o surpriză pentru tine:

3. Dacă ai ales flaut

Ai un suflet verde. Sufletul culorii frunzelor tinere care foșnesc în vânt. Acesta este un suflet veșnic tânăr, sufletul unui copil, sincer și încrezător. Sufletul unui copil care privește lumea cu admirație.

Acești oameni par adesea mai tineri decât vârsta lor și au un aspect foarte memorabil. Adora toate noi și interesante, optimiști veșnici. Sunt adesea arși în tinerețe pentru credulitatea lor, dar totuși, cu încăpățânare vizibilă, ei continuă să creadă oamenii.

Este vorba de oameni creativi, adesea talentați actori, scriitori, muzicieni și dansatori. Este păcat că uneori lumea noastră strictă copleșește talentele unor astfel de oameni. Dacă există un astfel de om lângă tine, ai grijă de el!

Aceasta este o surpriză pentru tine:

4. Dacă ai ales saxofonul

Ai un suflet alb. Dar îţi aminteşti că albul este creat prin combinarea celor 7 culori primare ale curcubeului? La fel, oamenii cu suflet alb combină mai multe calități destul de diferite.

Aceștia sunt oameni foarte interesanți, atât de diferiți în fiecare zi, încât este fascinant să comunici cu ei. Îți poți trăi întreaga viață alături de ei, dar tot nu poți dezvălui toate secretele lor.

Acești oameni pot alege cea mai diferită cale de viață, dar viața lor este întotdeauna plină de evenimente interesante, adesea se îndrăgostesc de ei. Darul acestui suflet este norocul. Acești oameni sunt uneori cu adevărat norocoși într-un mod absolut inexplicabil.

Aceasta este o surpriză pentru tine:

https://www.youtube.com/watch?v=G7Gp9gzIHU8&feature=emb_logo

5. Dacă nu-ți place niciunul dintre aceste instrumente, atunci muzica sufletului tău este încă ascunsă … Deci Universul are motive întemeiate pentru asta!

 

 

Autor – Anna Kirova

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.