Alege un simbol alchimic și află ce are nevoie cu adevărat sufletul tău. - #dozadesucces

Alege un simbol alchimic și află ce are nevoie cu adevărat sufletul tău.

Vei afla multe despre viața ta …

Care dintre noi nu vrea să fie fericit? Dar cum să înțelegi ce trebuie să schimbi în viață, ce probleme trebuie să rezolvi pentru a obține în cele din urmă armonie și bucurie?

Alege unul dintre simbolurile alchimice și vei afla multe despre viața ta.

1. Leu

Leul simbolizează soarele și nu doar că poți, ci trebuie să-ți poruncești soarta.

Problemă: Dacă ai ales Leul, atunci cel mai probabil ar trebui să te îndepărtezi de ceea ce a fost construit atât de mult și de greu în viața ta. Firește, o să îți pară rău pentru timpul și efortul pierdut, dar vrei să fii fericit, nu-i așa?

Leul simbolizează soarele, care este principala sursă de putere. Și, prin urmare, acest semn domină. Leul însuși decide cum și unde să meargă.

Ai făcut totul pentru a construi viața pe care o trăiești acum, dar toate acestea nu sunt așa cum ar trebui să fie. Fără să-și dea seama, leii sunt prinși în exercitarea îndatoririlor sale.

Îți poți imagina un leu puternic și voit, prins în capcană? Așa este: este insuportabil. Deci, este timpul să te întrebi dacă dorești să încerci o altă cale. Un alt mod de viață …

Concluzie: Ești mulțumit de viața de astăzi sau ești împovărat și îngrijorat? Poate că ar trebui să inspiri încă aerul mult așteptat al libertății, fără de care Leul pur și simplu nu poate exista? Ai alege o altă cale de viață dacă ai avea această șansă?

La urma urmei, există un motiv pentru care ai făcut ceea ce ai făcut deja, ajungând astfel în situația ta actuală. Imediat ce înțelegi și accepți acest adevăr, vei vedea îndată cum îți poți schimba viața, astfel încât responsabilitățile să nu devină celula ta.

Leii nu trăiesc într-o cușcă – niciodată.

Sfat: Acceptă alegerea pe care ai făcut-o mai înainte. Nu are rost să „mârâi” și să fii supărat, pentru că, în cele din urmă, tu ai făcut-o, nu altcineva.

Înțelepciunea  s-a acumulat de-a lungul anilor, iar acum poți folosi acest bonus. Adică, dacă vrei să te eliberezi, atunci fă-o! Nimeni și nimic nu îl va opri pe Leu, care a luat deja o decizie! Soarta ta este întotdeauna în mâinile tale.

2. Clepsidră

Clepsidra este un simbol al inevitabilității, trecerea timpului. 

Problema: Dacă ai ales semnul alchimic de clepsidră, atunci probabil că te simți blocat în capcana timpului. Timpul sa oprit și a înghețat în trecut din cauza unei traume sau a unei experiențe dureroase. În consecință, apare senzația că te scufunzi încet, dar sigur și mergi la fund. Nu mai ai forțe pentru a lupta și a încerca să ieși la suprafață.

Tot ce rămâne este să aștepți inevitabilul. După cum se spune în astfel de cazuri: „Fie ce o fi – oricum, nu pot schimba nimic”.

Concluzie: Vârsta și îmbătrânirea sunt o parte firească a vieții fiecărei persoane. În acest sens, suntem toți la fel: ne naștem, creștem, murim…Dar acestea nu sunt acele lucruri de care trebuie să îți fie frică. Nici o persoană din lume nu a reușit încă să rămână veșnic tânără sau să nu moară. Deci, ce rost are să îți faci griji în acest sens sau să renunți la anumite oportunități de viață?

Împacă-te cu timpul. Dar și mai important este să te împaci cu trecutul tău. În cele din urmă, tocmai asta te-a făcut să fii ceea ce ești astăzi. Și, crede-mă, ești deja mult mai puternic decât ai fost ieri.

Sfat: De la înălțimea înțelepciunii de astăzi, ia decizii complet diferite – îndrăznețe și neobișnuite. Nu-ți fie frică de nimic și nu te îngrijora în zadar.

Trăiește în prezent, nu în amintirile și regretele din trecut. Ești atotputernic. Iar timpul este prietenul tău, nu dușmanul tău.

3. Luna

Potențialul lunii este asociat cu emoțiile și adevărurile ascunse.

Problema: Dacă ai ales semnul Lunii este un semn sigur că inima ta este un adevărat câmp de luptă. Ceva foarte puternic și adânc din interior nu te lasă să dormi și te chinuie în timpul nopții. Te trezești și inima se rupe de durere.

Ce secrete, ce sentimente și emoții nu te lasă în pace? Poate furie, ură sau pur și simplu pasiunea? Le ascunzi atât de atent în timpul zilei de cei din jurul tău și de tine însuți, dar atunci când vine noaptea istoria se repetă din nou … Cât timp vei rezista în acest mod? Fii de acord, trebuie să decizi ceva.

Concluzie: Sufletul tău trebuie să găsească pace și liniște. Și singura cale este să îți deschizi toate emoțiile ascunse și suprimate către lumina soarelui, să le recunoști existența.

Acceptarea este începutul unei schimbări în viața ta. Întunericul este ceea ce oferă temerilor o astfel de putere și control asupra ta. Este suficient să scapi de el – și temerile vor dispărea. Vei zâmbi și vei înțelege cât de ușor și simplu este într-adevăr.

Sfat: Învăță să nu îți fie frică să îți exprimi emoțiile. Atunci când acestea sunt deschise și nu sunt suprimate, nu te pot răni sau influența în niciun fel.

4. Cheia

Cheia este asociată cu înțelegerea destinului nostru, conștientizarea modului de viață.

Problemă: Dacă alegi acest simbol, atunci spiritul tău caută cu disperare răspunsuri la întrebări care îl îngrijorează și îl chinuiesc. Calea pe care o parcurgi duce la mai multe întrebări decât răspunsuri. Mai mult decât atât, începi să te îndoiești chiar și de acele lucruri care erau considerate anterior incontestabile.

Nu înțelegi unde să mai cauți răspunsuri. Ești obosit și disperat să le obții vreodată.  De-a lungul timpului, o persoană își pierde interesul pentru căutări. Aceasta nu mai crede în nimic, nu caută nimic, totul este plictisitor și neinteresant…

Concluzie: A sosit momentul adevărului, care ar trebui să strălucească ca soarele în timpul prânzului. Cheia este un simbol al dorinței uriașe de a te apropia de ea, de a deschide în cele din urmă poarta altor regate și căi!

Mai mult decât atât, cheia – este, de asemenea, întruchiparea spiritului tău, care va ajuta la extinderea sferei de viață de astăzi. Deschide cu îndrăzneală ușa spre emoții și experiențe noi – răspunsul este deja aproape. Sub piatra culcată, apa nu curge, îți amintești? Mișcă-te înainte!

Sfat: Găsește o modalitate de a călători. Pe drum vei întâlni o varietate de oameni, vei auzi mii de povești. Să nu îți fie frică de aventuri și noi descoperiri. Acestea sunt cheia cunoașterii adevărului.

5. Mâna lui Hamsa

Semn alchimic asociat cu protecția împotriva forțelor întunecate.

Problemă: Dacă ai ales mâna lui Hamsa, atunci este posibil să devii automat o țintă pentru magia întunecată. Spiritul tău dorește libertate. S-ar putea să fi început deja să observi semnalele și semnele care avertizează despre asta.

Concluzie: În plus, mâna lui Hamsa înseamnă că libertatea, chiar și în cele mai întunecate momente, depinde exclusiv de tine. Totul e în mâinile tale.

Dacă cazi într-o capcană-  nimeni nu te va ajuta și nu te va scoate de acolo. Pentru a rezolva această problemă, ar trebui să te accepți și să ierți toate greșelile și punctele slabe. Acest lucru va oferi spiritului tău dragostea de care are nevoie atât de mult. Acesta este obosit de necredința ta și de îndoielile tale constante.

Iubește-te pe tine însuți și puterea ta se va întoarce. Acum poți face orice, nici o forță întunecată nu mai este atât de groaznică.

Sfat: Fă-ți timp pentru a te relaxa și a reumple rezervele cu energie.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.