Alege un simbol alchimic și vei afla de ce are nevoie sufletul tău - #dozadesucces

Alege un simbol alchimic și vei afla de ce are nevoie sufletul tău

Alchimia este arta înțelepților. Altfel spus este o putere enormă, care se află în mâinile noastre, iar simbolurile ei ascund un potențial uriaș. Și dacă le utilizăm în modul corespunzător, atunci putem învăța să credem în minuni.

 

Scopul acestui test

Te-ai întrebat vreodată de ce alegi unul sau alt simbol? De ce ai decis să faci un tattoo cu un anumit simbol? Dorința vine din interiorul nostru și arată spre ce tinde sufletul acestuia. Aceasta și este puterea simbolului și de aici apare și scopul acestui test: să afli ce vrea sufletul tău.

• Nu noi alegem simbolul. Simbolul ne alege pe noi. Este inutil să-ți cauți propriul simbol. Lasă sufletul să facă asta pentru tine. Mai jos îți vom arăta cum să faci asta.
• Calmează-ți gândurile.
• Acum privește desenul.
• Nu-i permite creierului să gândească, ci pur și simplu privește.
• Acum lasă-ți sufletul să aleagă simbolul său alchimic.

Leul – este simbolul soarelui și arată dorința ta de a-ți ține sub control destinul

Problema. Dacă ai ales simbolul leului, probabil că trebuie să renunți la ceea ce ai muncit foarte mult. Leul simbolizează soarele – principala sursă a puterii. Anume din acest motiv, acest simbol se caracterizează prin perfecțiune și dominare. Ai depus prea multe eforturi pentru a trăi așa cum îți dorești, însă acum te simți prins în capcana propriilor responsabilități. Vrei să înțelegi dacă trebuie să mergi pe alt drum sau să trăiești altă viață…

Soluția. Cât de tare te deranjează viața ta? Vei să respiri din nou, liber? Dacă ai avea o asemenea posibilitate, ți-ai schimba viața? Tot ceea ce ai făcut până acum a avut un motiv. Acceptă asta și vei înțeleg cum ai putea să-ți respecți responsabilitățile.

Sfat. Împacă-te cu deciziile pe care le-ai luat, pentru că tu le-ai luat. Înțelepciunea ta crește, la fel și tu. Și dacă ai nevoie de libertate – fă asta, soarta ta se află în mâinile tale.

Sfatul magic: Pentru a îndepărta greutățile din calea ta, încearcă să descoperi alte căi. Succesul e foarte aproape!

Clepsidră – simbolul inevitabilului și al ciclului vremii

Problema. Dacă ai ales acest simbol, înseamnă că ai nimerit într-o capcană a timpului. Din cauza unui eveniment din trecut sau a unei suferințe trăite, timpul s-a oprit pentru tine. Simți că te scufunzi, ești epuizat și aștepți sfârșitul inevitabil.

Soluția. Îmbătrânirea – e o parte a vieții, la fel și moartea. Noi ne naștem, creștem și murim. Nu trebuie să îți fie frică de asta. Acceptă că timpul trece și, dacă este posibil – acceptă-ți trecutul. Anume el te-a făcut așa cum ești acum. Și acum ești mult mai puternic decât ai fost în trecut.

Sfat. Încearcă să iei decizii mai bune. Trăiește astăzi și crede că vei reuși, timpul este prietenul tău.

Sfatul magic. Curăță-ți karma și începe totul de la zero!

Luna – puterea ei este legată cu emoțiile și adevărurile ascunse

Problema. Alegând Luna, recunoști că în inima ta are loc un adevărat război. Ceva puternic în interior nu îți dă voie să dormi nopțile. Ce e acest sentiment care îți fură liniștea noaptea? Pasiune, furie, ură sau durere?

Soluție. Sufletul caută liniște, însă vei putea obține asta doar dacă vei lăsa emoțiile să iasă la suprafață. Acceptarea lor va însemna un nou început. Tăinuirea – este ceea ce face ca emoțiile negative să fie atât de puternice. Însă după ce le vei mărturisi, ele nu vor mai avea o asemenea influență asupra ta.

Sfat: Învață să îți exprimi emoțiile. Să le ascunzi sau să le înhibi este foarte periculos.

Sfatul magic. Încearcă să ții cont de fazele lunii.

Cheia – simbolul se asociază cu propriile viziuni despre viața noastră

Problema. Dacă ai ales acest simbol – cheia – înseamnă că sufletul tău are nevoie de multe răspunsuri. Viața te face să te îndoiești de tot ce anterior nu puteai percepe. Ai putea să te pierzi sau să obosești în căutarea adevărului și într-un moment ai putea crede că ai pierdut orice interes de a mai face ceva. Sau a-i putea să te plictisești.

Soluția. A venit timpul să descoperi adevărul. Cheia ilustrează dorința de a deschide poarta într-o nouă lume și drumuri interesante. Mai mult decât atât, Cheia este voința sufletului tău de a te ajuta să ieși din zona de confort pentru a trăi noi experiențe și emoții.

Sfat. Găsește timp pentru călătorii – astfel vei cunoaște oameni noi. Reanimează-ți dragostea pentru aventură.

Sfatul magic. Gândește-te la o călătorie în spațiu.

Mâna Fatimei – este simbolul protecției de duhuri rele

Problema. Simbolul Hamsei înseamnă că ai devenit victima magiei negre și că sufletul tău are nevoie de libertate. Probabil deja ai observat semne stranii, care te avertizează despre pericole.

Soluție. Mâna Fatimei ne spune că chiar și în cele mai grele timpuri, libertatea se află în mâinile noastre. Am nimerit într-o capcană și doar noi ne putem elibera din ea. Pentru a face acest lucru, trebuie să înțelegem și să ne iertăm momentele de slăbiciune. Acest lucru va permite iubirii să ne invadeze sufletul.

Sfat. Găsește timp pentru odihnă și pentru a recupera energie pierdută.

Sfatul magic. Încearcă să nu fii întotdeauna în centrul atenției.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.