Animalele pe care le vei vedea în această imagine vor spune multe despre personalitatea ta - #dozadesucces

Animalele pe care le vei vedea în această imagine vor spune multe despre personalitatea ta

Uită-te atent, ce animal ai văzut primul? Și câte și care animale ai observat în totalitate?

Privind cu atenție la această imagine, poți afla multe despre trăsăturile personalității și modul tău de gândire.

Momente de care trebuie să ai grijă:

Ce animal sau animale ai văzut în primul rând?

Cât timp ți-a luat să vezi celelalte animale?

Câte și ce animale ai văzut în general?

Tip de personalitate

Pasăre. Acest lucru sugerează că ești sociabil și că îți place să te exprimi.

Crab. Ești mai fericit decât mulți. În plus, ai un simț uimitor al umorului.

Pasăre și crab. Persoanele care au văzut atât un crab, cât și o pasăre în același timp sunt personalități sensibile și emoționale.

Calul. Imaginea acestui animal atrage de obicei atenția oamenilor independenți, ce au spiritul liber.

Delfin. Acest lucru sugerează că ești o natură destul de creativă și artistică.

Rațele. Această imagine este dificil de văzut pentru mulți. Dacă ai văzut prima dată rața, atunci ești o persoană liniștită, pedantă, cu o concentrare excelentă de atenție.

Urs. Ești prin natura ta un lider, o personalitate foarte puternică.

Cățeluș. Ești amabil, îți place să ai grija de ceilalți.

Acest test ajută la determinarea trăsăturilor dominante ale personalității tale. Asta pentru că în procesul de alegere a animalului pe care îl vezi primul, subconștientul tău joacă un rol major. Acesta este un exemplu de gândire convergentă, care este definită ca fiind capacitatea creierului de a constrânge lista de opțiuni peste care se gândește. Gândirea convergentă se bazează pe instinct și preferință. Această mentalitate îți permite să îți eliberezi dorințele ascunse.

Stiluri de gândire

Acest test îți va permite, de asemenea, să afli mai multe despre tipul tău de gândire. Cât de repede ai reușit să vezi alte animale într-o imagine și dacă ai reușit să vezi toate animalele, aceasta te poate ajuta să îți determini stilul de gândire și cât de inteligent ești.

Pentru a vedea atât pasărea, cât și crabul, ai nevoie de capacitatea de a te concentra asupra diferențelor. Ai putut vedea aceste imagini destul de repede? Acest lucru sugerează că creierul tău procesează informațiile foarte repede. În plus, poți observa cu ușurință interconectările și combinațiile repetitive.

Să vezi calul în imagine este chiar mai dificil. Dacă ai putea vedea complet calul, atunci acest lucru vorbește despre atenția ta la detalii. Ești un gânditor profund, cu o intuiție bine dezvoltată.

Pentru a vedea delfinul, ai nevoie de o mentalitate foarte diferită. Este necesar să se relaxeze ochii cât mai mult posibil. Această abilitate indică o gândire creativă, extraordinară.

Pentru a vedea un urs, capacitatea de a vedea întreaga imagine este importantă, fără a fi închis de detalii.

Cu cât poți vedea mai multe animale, cu atât este mai probabil să ai mai multe divergente (mai degrabă decât convergente) în gândire.

Gândirea divergentă implică procesul de găsire a unor opțiuni suplimentare. Dacă poți vedea patru sau mai multe animale, acest lucru sugerează că devii deja un gânditor cu un stil de gândire divergent.

Rezultatele cercetării sugerează că gândirea divergentă are multe avantaje. Acestor oameni le este mai ușor să învețe, sunt mai inventivi în căutarea diferitelor soluții.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.