Căderea – cea mai mare șansă din viața ta

Este bine sau rău să cazi? Întrebare ciudată. La urma urmei, doare. Și e urât. Și amuzant pentru alții. Și te-a durut. Și ai răni pe genunchi. Este nevoie de timp pentru a se vindeca.

Când vindeci aceste răni, te gândești, de ce ai căzut? Și tu îți analizezi gândurile ca nisipul, fără nici un rost: ce este în neregulă cu mine? cine e vinovat? eu sau ei?

Și drumul este bătut: fiecare pietricică îți este cunoscută. Acest obstacol din drum te împiedică de fiecare dată să mergi mai departe. Poate el este de vină? Dar, la urma urmei, sunt alții care merg și nu li se întâmplă nimic. Se împiedică, bineînțeles, dar așa și trăiesc: îl ocolesc sau îl sar. Se întâmplă și să cadă, dar sunt uneori și cei care nu au căzut. Deci, acest lucru nu este luat în considerare. Sau da?

Așa și trăim, cu obiceiul de a evita piedici, în loc să le aruncăm din viețile noastre. Căutăm soluții, în loc să schimbăm calea. Iar asta înseamnă stres, stres, depresii. Este greu.

Dar căderea este șansa ta. Șansa să te gândești la calea ta. Pentru a nu cădea cel puțin în același loc, ca și ultima oară. Și ca cei care te urmează să nu cadă. Căderea te poate ajuta.

„Foarte rău” în viața ta poate fi o mare binecuvântare.

Și cei care râd de tine, dă-le timp. Acum au pus măști de râs pe fețele lor, chirciți frica pentru ei înșiși, pe măsură ce ei înșiși urmează aceeași cale.

Ascultă ceea ce vrea să îți spună căderea. Și al tău „foarte rău” te va ridica din groapa disperării și te va înălța spre victorie.

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.