Câteva modalități eficiente de a schimba energia casei tale - #dozadesucces

Câteva modalități eficiente de a schimba energia casei tale

Casa ta este cetatea ta. Este un loc unde ar trebui să simți bucurie și să te relaxezi. Nu lăsa pe nimeni în casa ta, care nu face în mod constant decât să strice starea de spirit.

Într-o cameră în care s-a acumulat prea multă negativitate, te simți obosit și deprimat. Prin urmare, cu cât cureți mai repede casa de această energie distructivă, cu atât mai bine.

Apropo, dacă nu ești sigur că este vorba despre energie negativă, poți efectua un mic test. Umple un pahar cu apă curată și adăugă sare. Pune paharul unde te simți cel mai rău. Dacă în termen de 24 de ore observi că apa și-a schimbat culoarea, atunci trebuie să cureți camera.  Dacă apa este încă curată, atunci cauza stresului tău constă în altceva.

Iată câteva modalități prin care îți poți curăța casa și îi poți schimba energia. Personal, folosesc aceste metode de două ori pe săptămână și știu că casa mea va fi întotdeauna un loc în care mă simt confortabil și în siguranță.

6 modalități eficiente de a schimba energia casei tale:

1. Deschide toate ușile și ferestrele din casă

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să deschizi toate ușile și ferestrele din casă. Energia nedorită îți va părăsi casa, iar una mai pozitivă îi va lua locul. Principalul lucru este să o faci în mod regulat.

2. Aruncă gunoiul

Nu mai strânge gunoaie inutile. Scapă de ele. Aruncă totul ce este învechit, defect și fă o rearanjare în casă.

3. Afumă casa cu salvie

Fac asta la fiecare două săptămâni. Poți alege orice fel de salvie care îți place. Cel mai important lucru este afumarea tuturor camerelor și a încăperilor, în timp ce ușile și ferestrele ar trebui să rămână deschise. Cere mental Universului să alunge toată negativitatea din casa ta.

4. Șterge toate suprafețele din casă cu o cârpă înmuiată în soluție salină

Toarnă apă fierbinte în recipient și pune puțină sare în el. Șterge praful și șterge toate suprafețele cu o cârpă umezită cu această soluție. Această metodă îți va permite să scapi de energia negativă legată de anumite lucruri din casa ta.

5. Aranjează prin casă cristale / pietre speciale

Cristalele arată frumos, aduc un element de unicitate în fiecare cameră și promovează fluxul de energii pozitive.

6. Nu invita personalități negative în casă

Tu nu ar trebui să permiți persoanelor toxice să-ți aducă negativitate în casa ta. Casa ta este cetatea ta. Acesta este locul în care ar trebui să simți bucurie și pace. Nu lăsa pe nimeni în casa ta, care nu face în mod constant decât să strice starea de spirit. Energia acestui om nu-și are locul în casa ta.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.