Ce ai văzut mai întâi în imagine? Răspunsul va spune multe despre tine - #dozadesucces

Ce ai văzut mai întâi în imagine? Răspunsul va spune multe despre tine

Unul dintre tipurile noastre preferate de teste de personalitate este iluzia optică. Uită-te în text pentru a trece nu unul, ci trei teste!

Există multe teste de personalitate diferite și, deși multe dintre ele sunt voluminoase și fundamentale, cum ar fi testul Myers-Briggs (un model de test de personalitate de calitate), ele nu sunt doar informative, ci și destul de distractive.

Unul dintre tipurile noastre preferate de teste de personalitate sunt iluziile optice. Iluzia optică este o iluzie care apare în momentul în care anumite conexiuni se suprapun între ele în creier.

Pentru a interpreta ceea ce vede ochiul uman, creierul procesează milioane de biți de informații pe secundă. Dar nu toate aceste informații sunt tratate corect. Uneori, o mare parte din acestea necesită creierului să ia decizii rapide pentru a selecta lucrurile care par cele mai importante pentru el, și să ne îndrepte spre ele. Singurul lucru care contează pentru el acum este scopul său actual. În același timp, totul se estompează, lăsând doar ceea ce crede că este important.

O iluzie optică bună folosește acest proces în creier și răstoarnă lucrurile cu susul în jos, astfel încât să poți învăța ceva despre tine, care poate fi învățat numai prin luarea deciziilor instantanee în timpul primelor secunde de familiarizare cu imaginea.

Fiecare dintre imaginile de mai jos este servită într-un mod care implică o anumită parte a personalității tale. Acestea te ajută să faci lumină asupra diferitelor aspecte ale psihicului tău și te ajută să te înțelegi mai bine.

Iluzia optică nr.1

Uită-te la poză. Ce vezi? Crocodil sau barcă?

Dacă vezi un crocodil…

Ești unul dintre oamenii care au tendința de a vedea imaginea de ansamblu. Poți lua de la sine lucruri simple, cum ar fi mersul pe jos în natură, pentru că nu vezi în aceasta o importanță deosebită, pentru că există lucruri mult mai serioase pe care ar trebui să îți concentrezi atenția. Probabil, ești o persoană foarte practică și nu îți place să-ți asumi riscuri. Ești obișnuit să fii precaut și să nu lași în viața ta un loc pentru noi experiențe și lucruri.

Dacă vezi o barcă…

Ești atent la detalii, și de aceea nimic nu trece neobservat. Poți fi descris ca o persoană unică, neobișnuită și creativă.

Principalul lucru de care trebuie să ții cont – nu fi prea obsedat de lucrurile mici și nu uita de imaginea de ansamblu. Acest lucru este deosebit de important dacă ești un artist sau student. Deci, poți fi atât de pasionat de o mică parte a proiectului, încât poți uita complet de necesitatea de a efectua toate sarcinile în întregime.

Iluzia optică nr.2

Dacă vezi coloanele…

Acest lucru poate indica faptul că preferi confortul și siguranța. Dar nu vei realiza niciodată ceva semnificativ în viață dacă nu înveți să ieși din zona ta de confort. Și se poate spune că de prea multe ori visezi la scopurile tale, privându-te de timp pentru realizarea lor în realitate.

Dacă vezi oameni…

Acest lucru vorbește despre libertatea spiritului tău și faptul că ești pregătit la primul apel să părăsești locul tău actual.

Viața aproape niciodată nu ți se pare plictisitoare. De fapt, aceasta este plină de oameni uimitori și aventuri. Ai un suflet curios și bun, principalul lucru este să nu rătăcească prea mult timp. Fii pregătit să te așezi la casa ta atunci când va veni momentul potrivit.

Iluzia optică nr.3

Dacă vezi un bătrân…

Acest lucru înseamnă că ai un suflet foarte sensibil, tandru și plin de compasiune. Ceea ce ai văzut mai întâi în imaginea bătrânului indică probabilitatea că te întorci mai des la emisfera dreaptă a creierului în loc de cea stângă. Iar aceasta este o emisferă mai creativă și mai artistică. Ești o persoană creativă.

Dacă vezi o femeie…

Ai o minte mai analitică decât cei care au văzut imaginea bătrânului. Preferi să folosești emisfera stângă a creierului în loc de cea dreaptă. Această înclinație pentru analiză și gândire face viața mult mai ușoară pentru tine. Dar, uneori, în încercările tale de a fi practic, poți crea impresia unei persoane fără inimă.

Nu ascunde partea din tine care vrea să creadă în bunătatea altor oameni. Chiar dacă această analiză îți spune altceva. Nu-ți permite să fii închis de ceilalți.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.