Ce față ți se pare mai fericită? Test de personalitate - #dozadesucces

Ce față ți se pare mai fericită? Test de personalitate

Te-ai hotărât? Acum citește ce înseamnă!

În știință, există o teorie cunoscută sub numele de „teoria dominației emisferei stângi sau drepte.” Conform acestui concept, fiecare emisferă este responsabilă pentru un anumit tip de activitate. Mai exact, emisfera stângă este responsabilă pentru logică, iar emisfera dreaptă este responsabilă pentru creativitate. Există, de asemenea, o presupunere că la unii oameni domină emisfera stângă, în timp ce la alte persoane domină emisfera dreaptă.

Cei la care domină emisfera stângă sunt mai practici și raționali, iar viziunea lor asupra lucrurilor este mai obiectivă.

Și, dimpotrivă, cei la care domină emisfera dreaptă a creierului-mai degrabă cred în intuiție, decât în analiza a ceea ce se întâmplă, astfel încât viziunea lor asupra lucrurilor este mai subiectivă.

Adică, creierul nostru este inițial împărțit în două părți, care sunt conectate între ele prin corpul calos.

Renumitul neurolog Bruno Dubuk spune că emisfera stângă a creierului este responsabilă pentru acțiunile părții drepte a corpului nostru și partea dreaptă pentru acțiunile părții stângi.

Vrei să știi ce emisferă te domină?

Dreapta sau stânga? Este foarte ușor să afli despre asta: privește cu atenție imaginile. Acestea înfățișează două fețe. Care dintre ele pare mai fericită?

Te-ai hotărât? Și acum citește ce înseamnă asta!

1. Dacă ai ales persoana A

Dacă alegi imaginea A, probabil că emisfera stângă a creierului domină. Aceasta înseamnă că ai o minte analitică, o abordare foarte rațională și practică a vieții și a oamenilor din jurul tău. Ești guvernat de propria ta minte, nu de inima ta.

Privești lucrurile doar din punct de vedere al logicii, iar dacă sunt absente, nu te gândești la nimic și nu le inventezi. De asemenea, ai o gândire critică foarte dezvoltată. Te uiți la tot din diferite puncte de vedere pentru a te asigura că concluziile sunt corecte.

2. Dacă ai ales persoana B

Dacă alegi imaginea B, atunci ești cu adevărat o persoană creativă. Este pur și simplu vital pentru tine să te exprimi prin creativitate sau într-un alt mod. Cu toate acestea, ești de multe ori destul de subiectiv. Ai o imaginație turbulentă, și încerci în mod constant să vii cu idei noi sau să creezi ceva nou.

Asa ca ești mereu în căutarea tuturor neobișnuitului și necunoscutului!

Deci, indiferent de persoana pe care o alegi, nu prea contează. În orice caz – ești frumos și unic!

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.