Ce parte a corpului speli în primul rând? Iată ce poate spune aceasta despre caracterul tău

Ceea la ce acorzi atenție în primul rând atunci când faci duș, spune ceva despre tine.…

Poate că ai un întreg ritual de baie pe care îl urmezi de ani de zile. Cu toate acestea, trebuie să știi ceva: obiceiurile legate de modul în care faci duș pot spune multe despre personalitatea ta.

S-ar putea să nu observi acest lucru, dar de obicei începi să te speli întotdeauna cu o anumită parte a corpului. Acest lucru se întâmplă inconștient. Și ceea la ce acorzi atenție în primul rând, vorbește ceva despre tine…

1. Fața.

Dacă, atunci când faci duș, începi întotdeauna cu fața, înseamnă că acorzi o atenție deosebită organelor de simț. Acorzi atenție gusturilor, mirosurilor, senzațiilor tactile, sunetelor și imaginilor.

Ceea ce este important pentru tine este modul în care apari înaintea altora, cum te văd alții.

De aceea întotdeauna  ai grijă de față în primul rând. Știi că atunci când comunici cu cineva fața – este primul lucru la care interlocutorul acordă atenție. Pentru tine este important ce va crede o persoană când te vede pentru prima dată.

2. Picioarele și mâinile.

Dacă îți speli mai întâi mâinile și picioarele, atunci se poate spune că ești o persoană simplă și directă. Puterea ta se află în aceste părți ale corpului.

Dar oricât de puternică ai fi, ești umilă și nu-ți permiți să te mândrești cu virtuțile tale.

Nu, nu ești o persoană liniștită, îți place să te exprimi liber. Ești un suflet energic. Energia vitală izvorăște din tine, iar sursa ei nu se va epuiza niciodată.

3. Zonele intime.

Ești o persoană foarte modestă și închisă. Adevărul este că, uneori, ești atât de închisă încât este posibil să ai unele probleme cu stima de sine.

Este destul de greu pentru tine să te aperi și să-ți aperi opinia. Cu toate acestea, dacă lași pe cineva aproape, oamenii se simt foarte confortabil în compania ta.

4. Sânii.

Pieptul este prima parte a corpului pe care o speli în duș? Dacă da, atunci aceasta vorbește despre încrederea în sine. Ești mulțumită de corpul tău. Ești absolut mulțumită de acesta. Ești pragmatică, simplă și spui doar ceea ce crezi și simți.

Ești foarte independentă, auto-suficientă și inspiri pe alții. Dacă vrei ceva, te duci și obții ceea ce dorești. Nu te sperie că va trebui să muncești din greu pentru asta.

5. Părul.

Primul lucru pe care îl speli în duș este părul? Dacă da, atunci acest lucru sugerează că ordinea, disciplina și planurile clare sunt foarte importante pentru tine. În duș, te speli pe principiul de sus în jos. Exact aceeași abordare pe care o utilizezi și în viața de zi cu zi.

Ești foarte practică. Ai o părere despre tot. Și tu crezi că mintea ta – este una dintre cele mai mari virtuți ale tale. Și faci multe pentru a avea grijă de acest dar.

6. Umerii și gâtul.

Probabil că ești cea mai mare dependentă de muncă pe care o poți întâlni. Știi de ce îți speli întotdeauna în primul rând gâtul și umerii? Pentru că în aceste părți ale corpului simți cea mai mare tensiune. Aceasta se datorează faptului că ești în mod constant ocupată cu ceva. Muncești din greu tot timpul.

De asemenea, vă place foarte mult rivalitatea. Te distrezi, concurezi și îți lași concurenții în urmă.

7. Spatele.

Ești o persoană care, în sensul literal al cuvântului, este întotdeauna în alertă. E greu să ai încredere în cineva.

Nu îți place să intri prea repede în viața altora. Cel mai probabil, motivul constă în faptul că ai trecut printr-o trădare serioasă în trecut.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.