Ce să faci atunci când vrei să îți schimbi viața

Deja bine știm că tot ce avem în jurul nostru se bazează pe energie. Tonusul interior, capacitatea de a acționa și de a gândi clar – este indicatorul energiei din corpul nostru. Dar cum putem să influențăm acest instrument?

Răspunsul clasic al specialiștilor: apă, respirație, alimentație și efort fizici permanent.

Trebuie să facem lucrurile corect (să bem mai multă apă, să mâncăm, să respirăm adânc și să facem sport) și corpul nostru se va maturiza, oferindu-ne putere interioară și dorința de a muta munții din loc.

Cu toată responsabilitatea pe care o port, declar că aceste practici NU SUNT SUFICIENTE! Este o parte importantă a vieții pentru a te simți mai bine și pentru a porni procesul schimbărilor. E un pas spre un stil de viață sănătos, însă cheia către sursa de putere interioară și drive se află în altceva.

Timp de mai mulți ani am studiat diferite metode de îmbunătățire și ridicare a energiei.

Am înțeles că sunt oameni care strălucesc. Te atrag, iar tu tinzi să ajungi la ei. Însă poți să fii sănătos, să arăți bine, și să fii absolut gol în interior. Nicio putere, nicio sclipire, nimic.

Cu admirație am analizat pe cei care practică yoga, meditații, etc, și pe creatori (business, proiect, artă), în diferite perioade ale vieții și vreau să strig în gura mare concluzia pe care am făcut-o:

OBȚII PUTERE MUNCIND!

E un răspuns simplu, însă e un răspuns care pe mine m-a blocat.

Până când nu îți vei cheltui energia – nu vei obține alta nouă.

De fapt, cred că asta e o funcție de protecție a organismului. Pentru că organismul nostru trebuie să investească această energie.

Cu cât muncești mai mult, te dezvolți mai mult, cu atât mai multă energie obții.

Sunt oameni foarte îndepărtați de aceste metode de îmbunătățire a energiei și nu prea împărtășesc entuziasm, ai observat? Esența nu constă doar în practici, dar în obținerea permanentă de energie.

Întrebare dură: de ce ai nevoie de putere, tonus, energie, drive și entuziasm?

Energie avem multă, doar că resursele sunt limitate. Cât ai reușit, atâta ai.

Încă odată.

De ce ai nevoie de energie? Unde o vei investi? Ce vei obține?

Scopurile noastre determină puterea noastre, vrem noi asta sau nu.

Dacă vrei să te simți plin de viață și energic și vrei practica aceste exerciții, trebuie să știi că vei avea atâta energie cât vei depune efort.

Dacă vei practica aceste metode doar de dragul îmbunătățirii energiei – ea se va menține la nivelul necesar pentru activitățile zilnice. Putere, entuziasm și dorința de viață apare atunci când persoana înțelege ce își dorește și face tot posibilul pentru a obține asta.

Obții putere muncind.

Altfel spus, atunci când iei decizia să muți munții din loc, vei înțelegi că chiar poți face asta. La început, trebuie să decizi să schimbi totul și să iei decizia încotro te vei îndrepta, iar cu fiecare pas pe care îl vei face, vei simți în interiorul tău o stare de nedescris în cuvinte.

Însă și aici trebuie să ai grijă: nu este vorba despre dorințele superficiale. E vorba de dorințe puternice, un plan de acțiuni concrete și sarcini, dar și de răbdare pentru a parcurge această destinație până la final.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.