Cele mai bune 30 de filme motivaționale - #dozadesucces

Cele mai bune 30 de filme motivaționale

Nu poți realiza planurile în vreun fel sau nu ai suficientă motivație pentru a-ți atinge obiectivele? Nu ai dispoziția potrivită și totul în jur pare cenușiu? Atunci aceste filme sunt pentru tine! Te vor inspira, te vor înveseli și te vor face să arunci o privire nouă asupra vieții tale. Vizionare plăcută : )

1. Gladiatorul

În marele Imperiu Roman nu exista comandant militar egal cu generalul Maximus. Legiunile invincibile, comandate de acest războinic nobil, l-au idolatrizat și l-au putut urma chiar și în iad. Dar s-a întâmplat ca curajosul Maximus, gata să lupte cu orice adversar într-o luptă dreaptă, să fie neputincios împotriva intrigilor înșelătoare din curte. Generalul a fost trădat și condamnat la moarte. Evitând în mod miraculos moartea, Maximus devine gladiator.

2. Nu renunța niciodată

Jake Tyler și familia sa s-au mutat în Orlando pentru a susține încercarea fratelui său mai mic de a reuși în cariera sa de tenis profesionist. Jake, care a fost vedeta unei echipe de fotbal din orașul său natal, într-un loc nou se transformă într-un izgonit …

3. Milionarul din Mahala

Jamal Malik, un orfan de mahala de 18 ani din Mumbai, este la doar un pas de a câștiga jocul TV „Cine vrea să devină milionar?” și să câștige suma de  20 de milioane de rupii. Întrerupând jocul, el este arestat de poliție sub suspiciunea de fraudă. Cum poate un tânăr care a crescut pe stradă să știe atât de multe?

4. Turnuri gemene

Povestea luptei eroice pentru viețile a doi ofițeri de poliție din Port Otorichi – John McLoflin și Will Jimeno, care au fost prinși sub dărâmăturile turnului căzut al World Trade Center pe 11 septembrie 2001, după ce ei înșiși au fost trimiși la locul atacului terorist pentru a ajuta victimele …

5. În căutarea fericirii

Chris Gardner este un tată singur. Crescând un fiu de cinci ani, Chris se luptă să facă copilul fericit. Lucrând ca vânzător, nu poate plăti un apartament și sunt evacuați. Odată ajuns pe stradă, dar nu doresc să renunțe, tatăl s-a stabilit ca stagiar la o companie de brokeraj…

6. Secretul

Ben și Hana Meris sunt un cuplu minunat. S-au căsătorit cu mult timp în urmă, dar încă se iubesc la fel ca în prima zi. Ei au o fiică de 16 ani, Samantha, cu care, la fel ca toți adolescenții de vârsta ei, nu este întotdeauna ușor de manevrat. Într-o zi, întorcându-se dintr-o vacanță, Hana și Samantha au avut un accident de mașină. Hana moare în spital, dar sufletul ei este transferat în corpul fiicei sale.

7. Calea luptătorului pașnic

Dan Millman este un gimnast talentat din colegiu care visează să facă spectacole la Jocurile Olimpice. Are totul: premii, coechipieri, motociclete rapide, fete și petreceri nesăbuite.

Lumea lui Dan se întoarce cu susul în jos atunci când întâlnește un străin misterios numit Socrate, care are suficiente oportunități pentru a deschide o nouă lume a puterii și înțelegerii. După o accidentare gravă, cu ajutorul lui Socrate și a unei tinere efemere pe nume Joy, Dan își dă seama că mai are multe de învățat…

8. Rocky

Cine este Rocky Balboa? – Acesta este un om de legendă, un boxer timid, dar extrem de încăpățânat și talentat, care nu s-a cruțat și s-a ridicat de jos până în vârful faimei. Nu-i pasă că fața lui se transformă într-o mizerie sângeroasă, întotdeauna merge până la capăt, și se pare că ar prefera să moară decât să-și arate slăbiciunea.

9. Cerul de octombrie

În octombrie 1957 a avut loc un eveniment de importanță epocală. Uniunea Sovietică a lansat primul Sputnik pe orbita Pământului pentru prima dată în istoria omenirii. Lumea a devenit diferită. Lansarea rachetei sovietice a făcut o impresie de durată asupra unui băiat pe nume Homer Hicham din micul oraș minier Colwood din Virginia de Vest. În mod serios „bolnav” de spațiu, Homer decide să construiască propria rachetă.

10. Yamakashi

Yamakasi sunt șapte tineri magnifici,care, continuând tradiția misterioasă „ninja”, au creat propria lor artă: arta mișcării. Ei nu se tem de nici un pericol și păstrează calmul în orice situație. Dar într-o zi are loc un accident.

11. Spre cer

Soarta îi aduce pe eroii imaginii la spital, unde medicii pronunță asupra lor sentința cu moartea. Timpul vieții lor merge la ceas. Alte evenimente din film se desfășoară într-un ritm rapid. Furând o mașină cu un milion de mărci germane în portbagaj, au fugit de la spital.

12. Închisoarea îngerilor

Bancherul de succes Andy Dufresne este acuzat de uciderea soției sale și a iubitului ei. Odată ajuns într-o închisoare numită Shawshank, el se confruntă cu cruzimea și fărădelegea care domnesc pe ambele părți ale gratiilor. Dar Andy, înarmat cu o minte vie și un suflet bun, refuză să suporte verdictul sorții și începe să dezvolte un plan incredibil de îndrăzneț al eliberării sale.

13. Inimă neînfricată

Filmul începe în 1280 în Scoția. Aceasta este povestea legendarului erou național William Wallace, care s-a dedicat luptei împotriva britanicilor sub conducerea regelui Edward Longnome.

14. Rețeaua de socializare

Filmul spune povestea creării uneia dintre cele mai populare rețele sociale de pe Internet – Facebook. Succesul răsunător al acestei rețele în rândul utilizatorilor din întreaga lume a schimbat pentru totdeauna viața colegilor studenți ai Universității Harvard, care au fondat-o în 2004 și în câțiva ani au devenit cei mai tineri multimilionari din Statele Unite.

15. O iubire fără sfârșit

După moartea lui Chris Nielsen într-un accident de mașină, el a găsit nemurirea, încercând să rămână aproape de frumoasa sa soție, dar muritoare Annie. Cu ajutorul unui spirit prietenos, atribuit lui ca ghid, el începe să se obișnuiască cu noua sa existență într-un mediu care este numit paradis.

Dar când soția lui îndurerată se sinucide, ea este blestemată și exilată pentru totdeauna în iad. Datorită ajutorului prietenilor săi cerești, Chris pleacă în cea mai periculoasă și dureroasă călătorie din viața sa, mai precis, în viața de după moarte.

16. The Bucket List

Așa au decis doi pacienți cu cancer într-un spital când au auzit verdictul. Unul dintre ei este un miliardar fierbinte, iar cel de-al doilea mecanic auto erudit. Ei fac o listă de lucruri de făcut înainte de a juca într-o cutie și se pornesc într-o călătorie în jurul lumii, călătoria vieții lor.

17. Întotdeauna spune „da”

Personajul principal depresiv a spus întotdeauna tuturor ” nu — – de exemplu, prietenilor, dacă aceștia îl cheamă undeva. Dar, într-o bună zi, el încheie un acord, potrivit căruia trebuie să răspundă întotdeauna „Da” la orice propunere …

18. 8 mile

Detroit, anul 1995. Politica genială și promițătoare de dezvoltare industrială a orașului eșuează și duce la haos și confuzie, ceea ce duce la unul dintre cele mai grave conflicte din istoria Americii între oamenii albi și cei de culoare. Oamenii care locuiau în apropiere în mod pașnic s-au găsit pe părțile opuse ale baricadelor. Autostrada 8 Mile, care separă Detroit de suburbii, devine o bandă de separare între oamenii albi și cei de culoare.

19. Misiunea pe Marte

Atunci când prima expediție cu echipaj uman pe Marte suferă un dezastru misterios, misiunea de salvare este trimisă să investigheze tragedia și să salveze supraviețuitorii. Dar, la sosire, ei descoperă ceva surprinzător de neobișnuit, în fața lor se dezvăluie un mare secret al omenirii.

20. Complicele

Un taximetrist este ținut ostatic când un asasin se urcă în mașina lui, forțându-l să ajungă pe o distanță de câțiva kilometri în noaptea din Los Angeles de la o victimă la alta. Trebuie să te salvezi pe tine însuți și pe ultima țintă a ucigașului…

21. Greu de ucis

Într-un zgârie-nori super-modern din Los Angeles, ofițerul de poliție John McClain conduce o luptă mortală cu o bandă de teroriști politici, care au luat ostatici 20 de oameni, inclusiv soția sa. Totul a început cu faptul că tipul a venit în oraș la soția sa, a fost invitat la recepția de Crăciun, și sa încheiat cu un adevărat război…

22. Knockdown

După ce a suferit mai multe înfrângeri la rând, boxerul Jim Braddock este forțat să renunțe la sport. În timpul Marii Depresiuni, Braddock își asumă orice slujbă pentru a-și hrăni soția și copiii. În același timp, încă speră să se întoarcă în ring. Și într-o zi va avea șansa asta.

23. The Next Three Days

Viața lui John părea perfectă până când frumoasa lui soție a fost arestată pentru suspiciune de crimă. În timp ce Lara este în închisoare, John singur își crește fiul și încearcă prin toate mijloacele să dovedească nevinovăția soției sale. Dar când metodele legale de a-i elibera persoana dragă sunt epuizate, singurul lucru care i-a mai rămas este să dezvolte un plan sofisticat de evadare.

24. Strania poveste a lui Benjamin Button

Un film despre un bărbat care s-a născut la vârsta de 80 de ani și apoi… a început să devină tânăr. Acest om, ca fiecare dintre noi, nu a putut opri timpul. Filmul spune povestea destinului său unic, despre oamenii și evenimentele care se află în fața lui, despre dragostea pe care o va găsi și pierde, bucuriile vieții și tristețea pierderii și ceea ce rămâne cu noi în afara timpului.

25. Boiler Room

Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni câștigă milioane de dolari la loterie și tu nu? De ce câștigi 4 mii de dolari pe an, iar secretarul de la Microsoft 140 mii de dolari? De ce un prost se plimbă într-un Ferrari nou, iar tu abia de ai acumulat bani pentru un Volvo folosit? Sunt acești oameni mai deștepți sau mai buni decât tine ?!? Aceleași întrebări au fost puse de Seth Davis, un tânăr trișor care a deschis un mic cazinou subteran în apartamentul său.

26. Step Up

Tyler Gage este un dansator de stradă. Un stil de viață nebun și riscant îl face să intre în conflict cu societatea. După un alt incident, Tyler intră într-o școală în care va fi forțat să lucreze pedeapsa sub formă de muncă corecțională. Acolo se întâlnește cu o fată care îi deschide ochii asupra talentului său și a lumii din jurul lui…

27. 1+1

După ce a suferit ca urmare a unui accident, un aristocrat bogat Philip angajează ca asistent omul care este cel mai puțin potrivit pentru acest loc de muncă -Driss, un tânăr rezident din suburbie, care tocmai a fost eliberat din închisoare. În ciuda faptului că Filip este limitat la un scaun cu rotile, Driss reușește să aducă spiritul aventurii în viața măsurată a aristocratului.

28. Django dezlănțuit

Un vânător excentric de recompense, cunoscut și sub numele de „The Dantist”, îi împușcă pe cei mai periculoși criminali.  Munca este prăfuită și nu se poate descurca fără un asistent de încredere. Dar cum să găsești o astfel de persoană și de preferință nu foarte scump? Un sclav fugar pe nume Django este un candidat minunat. Cu toate acestea, noul asistent are motivele sale – ceva de rezolvat…

29. Viața lui Pi

Aceasta este povestea fiului proprietarului unei grădini zoologice indiene, un băiat pe nume Pi. El învață lumea, învață să-și apere principiile, își caută propriul drum spre Dumnezeu, trăind după canoanele a trei confesiuni, se îndrăgostește… Dar prin voința destinului familia lui este forțată să emigreze. La jumătatea drumului dintre India și Canada, nava se prăbușește, iar Pi rămâne în barcă cu un tigru bengalez, hienă, zebră și urangutan. În jur vaste întinderi de apă, iar înainte – necunoscutul …

30. Înăuntru dansez

Michael are 24 de ani și și-a petrecut aproape toată viața într-o casă pentru persoanele cu dizabilități unde a ajuns cu paralizie cerebrală. El întâlnește un nou pacient în clinică – Rory O’Shea, care a fost limitat la un scaun cu rotile cu atrofie musculară. La fel ca Michael, el nu se poate mișca, dar asta nu-l împiedică pe Rory să se bucure de viață în felul său. Curajul și indiferența lui față de loviturile sorții devin un mare exemplu pentru Michael.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.