Cele mai bune citate de la George Carlin: Nu subestima niciodată puterea proştilor organizaţi în grupuri mari - #dozadesucces

Cele mai bune citate de la George Carlin: Nu subestima niciodată puterea proştilor organizaţi în grupuri mari

Purple Clover

Purple Clover

George Carlin este unicul cărora americanii i-au permis să râdă de ei. Și se pare că nicio clipă nu au regretat asta. Religia, familia, politica, industria, persoanele obeze, apărătorii naturii, guvernanții – pentru fiecare dintre aceste subiecte Carlin avea comentarii sarcastice și înțepătoare.

El le reamintea oamenilor despre ceea ce nu puteau sau nu au încercat să facă de unii singuri. Făcea acest lucru într-un mod comic și cu subînțeles. Am ales 25 dintre cele mai „iuți” citate ale acestui nene cu o înțelepciune deosebită.

 1. În loc de a atenţiona femeile gravide să nu bea, cred că e mai bine să spunem femeilor alcoolice să renunţe la sex.
 2. Unii oameni văd lucruri care sunt şi întreabă „De ce?”. Alţi oameni visează la lucruri care nu au fost niciodată şi întreabă „De ce nu?”. Unii oameni se duc la serviciu şi nu au timp de toate astea.
 3. Uitaţi de politicieni. Ei sunt irelevanţi. Politicienii sunt puşi acolo să vă dea ideea că aveţi libertatea de a alege. Nu o aveţi! Nu aveţi de ales! Aveţi proprietari! Ei vă deţin! Ei deţin tot…
 4. Eu nu am putut să înţeleg niciodată mândria etnică sau naţională. Pentru că după mine mândria ar trebui rezervată pentru ceva ce reuşeşti sau obţii de unul singur, nu ceva ce se întâmplă prin accidentul naşterii. A fi irlandez nu este o abilitate, este un nenorocit de accident genetic. Tu nu spui „Sunt mândru că am 180 de cm. Sunt mândru că am o predispoziţie pentru a face cancer de colon.” Aşa că de ce naiba să fii mândru că eşti irlandez, sau că eşti italian sau american sau orice altceva?
 5. Nu subestima niciodată puterea proştilor organizaţi în grupuri mari.
 6. Iată tot ce trebuie să afli despre bărbaţi şi femei: femeile sunt nebune, bărbaţii sunt proşti! Şi principalul motiv pentru care femeile sunt nebune este că bărbaţii sunt proşti.
 7. Dacă Dumnezeu nu ar fi acceptat ca oamenii să se masturbeze, le-ar fi făcut braţele mai scurte.
 8. Omida face toată treaba, dar fluturele este cel care primeşte toată atenţia.
 9. Principalul motiv pentru care Moş Crăciun este atât de vesel este pentru că el ştie unde locuiesc toate fetele rele.
 10. Este nedrept cum se încheie viaţa, prin moarte. Ciclul vieţii ar trebui să fie invers: să fii întâi bătrân, mai apoi să munceşti vreo 40 de ani, după care să te retragi în anii de tinereţe, să petreci, să bei alcool, să devii un copil care n-are nicio grijă, iar la sfârşit să te întorci în pântecul mamei unde să pluteşti timp de nouă luni, iar existenţa ta pe acest pământ să se încheie… cu un orgasm!
 11. Cinstea poate fi cea mai bună politică, dar este important de ţinut minte că, aparent, prin eliminare, necinstea este a doua cea mai bună politică.
 12. Religia este ca o pereche de pantofi… Îţi alegi una care ţi se potriveşte, dar nu mă obliga să port pantofii tăi.
 13. Recent am realizat că email-urile sunt pentru a comunica cu cei cu care nu ne dorim să vorbim.
 14. Dacă vrei într-adevăr să ştii cum poţi să ajuţi un copil, lasă-l în pace!
 15. Care este partea cea mai frumoasă a unei case pe plajă? Eşti înconjurat de idioţi doar din 3 părţi.
 16. Oamenii care spun că nu le pasă ce cred ceilalti sunt de regulă disperaţi să îi determine pe ceilalti să creadă că nu le pasă ce cred ceilalţi oameni.
 17. Ai observat vreodată că oricine conduce mai încet ca tine este un idiot, iar oricine conduce mai repede decât tine este un maniac?
 18. Majoritatea oamenilor lucrează din greu pentru a nu fi concediaţi şi câştigă suficienţi bani încât să nu renunţe.
 19. Nu există prezent. Există doar viitorul imediat şi trecutul recent.
 20. Nu înțeleg de ce prostituția este ilegală. Să vinzi este legal. Să faci sex este legal. De ce să vinzi sex nu este legal? De ce este ilegal să vinzi ceva ce este perfect legal să dai gratis? Nu pot să înțeleg. Din toate lucrurile care sunt, să oferi cuiva un orgasm este cel mai bun. Armata dă medalii celor care dau foc oamenilor. Societatea îi bagă la închisoare pe cei are dau orgasme.
 21. A lupta pentru pace e ca și cum ai face sex pentru virginitate.
 22. Am cumpărat recent o carte cu titlul „Pe degeaba”. M-a costat doisprezece dolari.
 23. Hobbiurile costă bani, interesele, nu.
 24. Există nopţi în care lupii sunt liniştiţi şi numai luna urlă.
 25. Kilometrii sunt mai scurţi decât milele. Economiseşte benzina, calculează consumul în kilometri/galon.

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.