Cele mai importante 15 sfaturi pentru optimizarea procesului de lucru și creșterea productivității - #dozadesucces

Cele mai importante 15 sfaturi pentru optimizarea procesului de lucru și creșterea productivității

write-593333_1280

Imprimă aceste sfaturi și atașează-le în fața ta la locul de lucru pentru a nu uita de ele.

1. Ai luat o decizie – acționează. După ce ți-ai propus un scop, treci imediat la acțiuni, chiar dacă nu ai planificat totul în detalii. Să amâni un lucru pentru mai târziu îți va îngreuna succesul.

2. Scopuri în fiecare zi. Scrie un plan în fiecare zi și dezvoltă sarcini din mai multe etape. Așa va fi mai ușor să le îndeplinești.

3. De la început – fă ceea ce este mai greu și nu amâna pentru mai târziu. Odată rezolvându-le, vei simți un val de energie și bună dispoziție, deoacere ceea ce a fost mai greu, a trecut.

4. Apogeul productivității. Fiecare persoană are momente culminante de productivitate, așa că foloseștele. Organizează-ți ziua în așa fel încât să reușești toate sarcinile mai dificile să le îndeplinești. Restul timpului ocupă-te de sarcinile mai ușoare.

5. Distruge-l! Cea mai bună cale să treci peste un obstacol – este să scapi de el. Mulți dintre noi au neplăceri din cauza unor lucruri care sunt trecute din listă în listă. Evită o astfel de situație – fă în primul rând aceste lucruri.

6. Scopuri de moment. Începând munca, stabilește niște obiective care să le îndeplinești înainte de a-ți termina acțiunile. De exemplu, ai programate unele apeluri. Pune-ți un scop: să faci 10 apeluri  fără întrerupere.

7. Gruparea. Unește sarcinile care sunt comune și realizează-le într-un minut.

8. Dacă îți permit circumstanțele, evită toate lucrurile care îți distrag atenția sau mergi într-o cameră unde nu vei fi deranjat.

9. Ritmul de muncă. Conștient mărește viteza de muncă. Încearcă să faci totul mai repede decât de obicei. Mergi repede. Scrie repede. Mai devreme mergi acasă.

10. Relaxare. Micșorează stresul, făcând curățenie pe masa de lucru.

11. Planul de muncă. Înainte de a te întâlni cu colegii sau angajații, fă o listă cu subiectele care vor fi discutate. Asta va face ședința mai efectivă.

12. Timpul când nu ești deranjat. Observă când se întâmplă cel mai puțin ca colegii să te deranjeze. Anume atunci realizează sarcinile care necesită mai multă concentrare.

13. Cel mai scurt termen. Pentru fiecare sarcină stabilește un termen anumit de realizare.

14. Punctualitate. Orice s-ar întâmpla, nu întârzia. Mai bine să vii mai devreme.

15. Citește în timpul liber. Cititul te va ajuta să utilizezi corect timpul în care aștepți ceva.

via

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.


Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.