Cinci reguli ale Legii atracției uitate de mult - #dozadesucces

Cinci reguli ale Legii atracției uitate de mult

pexels-photo-87322

Cel mai probabil, în ultimii ani, majoritatea ți-au scos urechile despre legea atracției, iar tu fie ai îndrăgit-o, fie o detești. Însă, chiar dacă crezi în această lege sau nu, uneori este foarte bine să o analizăm din alt unghi și să schimbăm câteva dintre principiile noastre de viață.

Pot să spun cu siguranță că folosesc aceste principii de câțiva ani și că ele au avut o influență enormă asupra vieții mele. Totodată, am observat că ceva mă împiedică să merg mai departe. Crede-mă, după ce vei citi aceste reguli simple, demult uitate, vei putea să mărești viteza acestei atracții.

1. Cu cât mai des îl folosești, cu atât mai bine funcționează

Niște oameni nemulțumiți mi-au spus că legea pe care o laud atât de mult nu funcționează. Când i-am întrebat cum de fapt îl pun în aplicare, ei mi-au răspuns că au încercat câteva zile să practice vizualizarea, însă nu le-a reușit nimic și au renunțat. Atunci i-am întrebat cât timp sunt gata să joace la loto pentru a câștiga. Cineva mi-a răspuns: «Chiar și toată viața», iar alții au spus că sunt gata să cumpere bilete câțiva ani la rând. Legea atracției este asemeni unei loterii, iar ca și în cazul unei loterii, aceasta are regulile ei. De exemplu, nu vei câștiga la loterie dacă nu ai bilet. Iar dacă vrei să îți mărești șansele de câștig, îți cumperi bilet în fiecare săptămână. La fel funcționează și legea atracției: trebuie să o practici în fiecare zi. Însă, în comparație cu loteria, aici ești întotdeauna în câștig. Și nu contează ce fel de câștig – atingerea scopului propus, ameliorarea stresului cu ajutorul vizualizării, antrenamentul conștientului și a memoriei.

2. Îți umpli scopurile cu emoții

De curând am înțeles că doar dacă îmi anunț intenția de a obține ceva, îmi imaginez totul, apoi uit asta, această rămâne nimic altceva decât o intenție. Însă, dacă îmi imaginez aceeași scenă și adaug și sentimente, cu siguranță reușesc să obțin totul. Mai devreme sau mai târziu. Atunci când îți umpli scopurile cu sentimente, simți energia lor, și astfel obții o putere, ele încep să te asculte, iar atunci când ești ascultat – obții ceea ce îți dorești. Asta este probabil cea mai mare barieră în drumul tău. Nu uita să adaugi emoție visurilor tale și să depui tot efortul pentru a le realiza.

3. Încearcă să oferi mai mult, decât să primești

Întotdeauna eram de părere că în legea atracției cel mai important este asigurarea unui echilibru. Dacă ai reușit să stabilești niște scopuri financiare, donează o parte dintre câștiguri sau de exemplu, ai putea să faci voluntariat în timpul liber. Dacă ai găsit un partener exact așa cum ți l-ai dorit întotdeauna, mulțumește-i destinului prin a-ți prețui cadoul, îți vei respecta partenerul și pe familia acestuia.

4. Fii recunoscător

Motivul pentru care citești acum acest articol este că ai crezut că astăzi te vei întoarce acasă sănătos și nevătămat. Ține minte – sunt și unii care nu reușesc acest lucru. Fiecare dintre noi este centrul propriei lumi și fiecare dintre noi acceptă asta ca fiind ceva obligatoriu. De nu ai rezerva 5 minute în fiecare zi pentru a arăta cât de recunoscător ești pentru ceea ce ai.

5. Povestește-le oamenilor despre succesul tău doar după ce vei avea într-adevăr despre ce să le povestești

Da, parte o regulă ciudată a legii de atracție, însă chiar și așa ea există. De exemplu, s-a întâmplat că mi-am propus că obțin succes în marketing, afacerile mergeau excelent până în momentul când am început să le povestesc prietenilor despre acest lucru. Am scris o postare pe Facebook  – exact peste câteva zile vânzările au încetat, iar afacerile au luat-o pe un drum prost. Și ăsta nu este unicul moment din viața mea. Am analizat mult timp asta și am ajuns la o concluzie – când vrei să obții ceva, trebuie să muncești, să muncești și să muncești – până în ultimul moment când obții rezultatul. Însă dacă în procesul de muncă povestești cuiva despre succesul tău, creierul tău va gândi că deja ai obținut ceea ce îți dorești și nu îți va mai da acea energie necesară pentru a obține un rezultat final. Adică ți se va întâmpla exact ceea ce mi s-a întâmplat mie. Am încercat, am greșit, am început din nou. Și a venit momentul când să culeg roadele și să câștig bani mulți. Până în acel moment nu am povestit nimănui, aveam destulă putere și energie să obțin ceea ce îmi doresc. Însă a fost deajuns să spun prietenilor mei despre succesele mele și motivația mea a scăzut, o parte din energia mea a dispărut pur și simplu. Am pierdut. Toate astea s-au întâmplat pentru că subconștientul meu a decis: odată ce am început să mă laud, înseamnă că mi-am atins scopul și nu mai am nevoie de energie pentru altceva.

Și, dacă ți-ai pus scopul să obții 5.000 de dolari, nu spune nimănui despre asta, până când acei 5.000 de dolari nu vor fi în buzunarul tău. Și nici măcar prin gând să îți treacă să te lauzi atunci când vei obține cel puțin 3.000 de dolari.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.


Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.