Cum își blochează oamenii succesul și prosperitatea - #dozadesucces

Cum își blochează oamenii succesul și prosperitatea

Astăzi voi vorbi despre principalul obstacol pe care îl au mulți oameni. Aceasta blochează prosperitatea și succesul în aproape toate domeniile vieții! Despre ce este vorba?

Răspund: o inimă închisă!

Ce înseamnă o „inimă închisă”?

Aceasta este o reticență internă, subconștientă a unei persoane de a accepta ceva în viața sa.

Un exemplu simplu. Atunci când le aduci oamenilor cadouri, le dai ceva pe gratis, faci un serviciu gratuit, puțini sunt cei care acceptă imediat cu recunoștință. De cele mai multe ori, auzi imediat: ” Fii serios! De ce? Haide, încetează! Nu trebuie să faci asta!”.

Problema este că am învățat cum să dăruim bine, dar nu știm cum să primim și să culegem roadele dăruirii noastre. Chiar și replica la „mulțumesc” nu este „cu plăcere”, ci ” nu ai pentru ce!”.

Ce este de făcut?

Starea ta interioară se transpune în lume, manifestându-se în lucruri mărunte. Iar ceea ce transmiți este ceea ce vei obține în cele din urmă. Dacă nu știi cum să accepți mulțumirile elementare, din partea oamenilor, cum vei accepta marile oportunități și darurile destinului?

Începe să accepți toate lucrurile bune care vin în viața ta! Chiar de astăzi! Deschide-ți inima la tot felul de cadouri și favoruri.

Ți se oferă un loc în mijlocul de transport – zâmbește și ia loc. Dacă îți oferă o gustare, acceptă-o cu recunoștință. Vor să-ți facă un cadou – să fie bine venit! De azi înainte, fără flirturi de genul „da, nu am meritat”, „nu este necesar”, „de ce a fost necesar să cheltuiești atât de mulți bani”. Doar mulțumire! Numai acceptare!

Și cu cât inima ta se va deschide mai mult, cu atât mai mult vei transmite lumii energia recunoștinței. Și miracolele vor începe să se întâmple! Tu, ca un magnet, vei începe să atragi noi oportunități și un destin fericit.

Cel mai important, mulțumește-i lui Dumnezeu pentru fiecare zi, fiecare șansă, fiecare binecuvântare, fiecare bucurie. Pentru viață, pentru respirație, pentru că ai privilegiul de a simți, de a oferi și de a primi.

Acest lucru simplu va deschide atât de multe uși pentru tine și fluxuri de binecuvântări vor inunda viața ta!

Dumnezeu să te binecuvânteze!

P.s. Și te rog, când oamenii spun „Mulțumesc”, răspunde cu bucurie „Cu plăcere” !

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.