Cum îți omori productivitatea

pexels-photo-28258

Toți ne dorim să avem rezultate, însă sunt anumiți „asasini” care pur și simplu ne omoară productivitatea, lipsindu-ne de succes.

1. Petrecerea timpului în folosul altor persoane

Cheltuindu-ți timpul cu alte persoane, le oferi posibilitatea de a îți „mânca” energia de care tu ai nevoie pentru a îndeplini sarcinile pe care le ai. Ei vor ca tu să-i ajuți sau pur și simplu să petreceți timpul împreună, sau să le asculți povestea de viață. Spune-le că îți este incomod și că nu vrei să îți pierzi timpul cu ei. Învață să spui NU.

2. Lipsa unui plan

Dacă îți faci un anumit plan despre cum să petreci o zi, atunci vei fi mai productiv, iar cantitatea lucrurilor pe care le vei face va crește semnificativ. Fii mai explicit în ceea ce faci, iar rezultatele tale vor fi mai frumoase.

3. Pauze prea dese

Trebuie să faci pauze pentru a-ți reîmprospăta forțele, pentru a te odihni. Însă pauzele prea dese vor omorî productivitatea ta. În acest caz ai nevoie de un grafic.

4. Lipsa concentrației

Aceasta apare de obicei în momentul când lucrezi asupra unui proiect începi să lucrezi la altul. Ești interesat de foarte multe, însă în rezultat nimic nu-ți reușește. De aceea, trebuie să termini o sarcină, după care să îndeplinești alta.

Aceștia nu sunt simpli „asasinii” productivității tale, ei pun cruce pe viitorul tău succes în carieră, indiferent de domeniul în care activezi. Străduiește-te să eviți aceste greșeli pentru a fi un om de succes.

SURSA

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.