Cum îți poți crește nivelul de vitalitate? - #dozadesucces

Cum îți poți crește nivelul de vitalitate?

Acest articol oferă sfaturi despre cum să îți îmbunătățești nivelul de energie într-un mod rațional.

Mulți oameni se întreabă: „Cum îmi pot crește nivelul de energie?”. Și nu în zadar. Dacă o persoană este plină de energie, are dorința de a face ceva, aspectul său este atrăgător și atrage din ce în ce mai mulți oameni ca și cum ar fi un magnet. Astfel de oameni carismatici te fac să vrei să te apropii de ei.

Cel mai sigur mod de a crește energia este să nu mai fii o gură-cască și să înveți să vorbești mai puțin. Există o anumită categorie de persoane denumite în mod obișnuit „vampiri energetici”. Cum sunt descrise acestea de obicei?

Vorbăreț, se plânge constant, hiperactiv (în sensul rău), pur și simplu insuportabil! Dacă te simți rău, ei te vor face să te simți și mai rău. Dacă totul este bine, vor încerca cu siguranță să se asigure să nu fie așa.

Și de ce devin vampiri energetici?  Bineînțeles, din cauza lipsei de energie proprie. Dacă o persoană nu are suficientă energie, începe să o ia de la alții. Așa cum o fac vampirii energetici.

De aici este ușor de dedus un sfat pentru toți cei cărora le lipsește energia. Nu mai vorbi prea mult. Ai observat vreodată cât de obositoare poate fi o conversație obișnuită? Cât de obosiți sunt profesorii după fiecare lecție și profesorii după cursuri? Se întâmplă adesea ca psihologii și antrenorii de viață să fie mult mai obosiți după un training sau un atelier de 2 ore decât după o zi de lucru de 8 ore.

Tăcerea este de aur. Nu degeaba se spune așa. Este foarte adevărat. Cu cât există mai mult mister și mai multă taină în tine, cu atât mai multă energie vei reține și vei acumula. Este ca și cum ai avea bani în bancă cu dobândă. Cu cât ai mai mulți bani la început, cu atât mai mulți bani vei scoate.

Data viitoare când auzi o știre și simți nevoia să o împărtășești, te rog să nu o faci. Ține-o pentru tine.

De asemenea, un alt lucru care ne consumă energia cu generozitate sunt disputele și certurile. Încearcă să-i ierți mai mult pe oameni și lasă-i să facă greșeli, pentru că nimeni nu este imun la ele. Fă mai puține dezbateri și mai puțină demagogie. Nu are niciun rost să demonstrezi cu disperare un punct de vedere, dacă nu contează prea mult. Nu vei nega faptul că te simți foarte prost după fiecare ceartă. Te simți ca și cum ceva a fost supt din tine. Este energia ta prețioasă.

Nu o risipi, pentru că energia este o resursă de bază în viața noastră și o persoană nu există fără ea. Acesta este combustibilul nostru. Noi suntem ca o mașină, fără combustibil nu putem merge nicăieri.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.


Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.