Cum ne blocăm propriul succes și prosperitatea

Știm cum să oferim, dar nu am învățat niciodată să acceptăm tot ceea ce vine la noi. Chiar și atunci când ni se spune „Mulțumesc”, în schimb spunem – „Pentru nimic”.

Există un obstacol, din cauza căruia mulți dintre noi nu au succes și prosperitate (și în aproape toate sferele vieții)!

Ce fel de obstacol este acesta?

Răspunsul meu: inima închisă!

Ce înseamnă asta?

Doar la nivelul subconștientului, o persoană refuză să primească anumite beneficii. Voi da un exemplu simplu. Să presupunem că ai cumpărat un cadou cuiva. Vrei doar să faci un gest frumos, fără intenții ascunse.

Unii oameni vor accepta darul și vor mulțumi sincer pentru el. În cele mai multe cazuri, totul este diferit. Ai auzit ceva de genul: „Mulțumesc, dar… de ce? Nu trebuia să cheltui bani!”Ce se întâmplă? Tu faci bine unei persoane și îți răspunde simplu: „Mulțumesc, dar nu era necesar să faci asta”.

Asta e toată problema. Știm cum să oferim, dar nu am învățat niciodată să acceptăm tot ceea ce vine la noi. Chiar și atunci când ni se spune: „Mulțumesc”, în schimb spunem: „Nu-i pentru ce”.

Obții exact ceea ce radiezi. Și dacă nu poți accepta cadouri simple, atunci cum poți accepta darurile pe care soarta ți le-a pregătit pentru tine?

Începe să accepți toate lucrurile rele și bune care vin în viața ta! Începe acum! Deschide-ți inima! Acceptă daruri și atenția. Oferă loc cuiva în autobuz. Doar zâmbește și invită persoana să îți ia locul. Când îți oferă ceva, spune despre tine: „lăsă să fie spre binele meu”.

De astăzi, uită de fraze precum: „nu e pentru ce”, „nu merită „și”de ce ai cheltuit atât de mult”. Și, luând cadouri, spune întotdeauna: „mulțumesc”. Numai recunoștință și numai acceptare!

Cu cât inima ta este mai deschisă, cu atât mai multă energie de recunoștință vei aduce în această lume. Aceasta va crea cele mai adevărate miracole din viața ta! Vei deveni un magnet care va atrage noi oportunități și noroc în toate sferele.

Cel mai important lucru este să-i mulțumești lui Dumnezeu. Mulțumește-i pentru fiecare zi, pentru fiecare ocazie nouă, pentru fiecare moment de fericire și pentru fiecare cadou. Mulțumește-i pentru viață, pentru fiecare respirație și pentru oportunitatea de a simți, de a da și de a primi.

Acest truc simplu va deschide o mulțime de uși în fața ta. În viața ta va veni abundența!

P.S. cineva ți-a spus „mulțumesc”? Răspunde-i cu un zâmbet-„te rog!”

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.