Cum ne influențează personalitatea grupa de sânge pe care o avem

 

girl-984060_1920

Află câteva detalii curioase despre cum grupa de sânge pe care o avem ne poate influența personalitatea.

GRUPA I. Vânătorul.

Oamenii care au această grupă a sângelui sunt comunicabili, expresivi și pasionali. Ei pot cu ușurință să-i motiveze pe ceilalți și de obicei devin conducători foarte buni și lideri. Oamenii din jurul lor sunt dependenți de relații cu cei care au grupa de sânge I.

Persoanele care au I grupă de sânge sunt persoane care au încredere în forțele proprii, sunt buni la suflet, responsabili și mărinimoși. Pentru ei, cel mai important este ca să nu se plictisească la muncă și să aibă cu cine concura.

Despre asemenea oameni se spune că sunt excentrici, egoiști și că nu își recunosc greșelile. Aproape adevărat. Pentru că le place să fie permanent în centrul atenției. Acești oameni prețuiesc libertatea și flexibilitatea. Au o viziune idealistă despre viață, le place concurența și sunt gata să-și demonstreze dreptatea ori de câte ori este nevoie.

GRUPA II. Oameni cu picioarele pe pământ. 

Se spune că oamenii care au această grupă a sângelui sunt liniștiți, serioși și stabili psihic. Ei sunt admirați de oameni pentru că nu fac isterie niciodată. Au un caracter puternic care este caracterizat ca fiind responsabil și încăpățânat. Însă  se mai spune că asemenea oameni, de obicei, mint.  Cu toate acestea ei sunt loiali prietenilor și colegilor. Asemenea persoane știu cum să păstreze un secret, însă nu sunt capabili să-și exprime sentimentele față de ceilalți. Le este frică să pară slabi.

În interiorul lor sunt firavi și deseori nervoși. Chiar și așa, în jurul lor au doar persoane puternice. Persoanele cu grupa a II-a de sânge pot deveni alcooli și au calități pictoricești. Dacă ajung pe culmi înalte, riscă că sufere de mândrie și prea multă încredere în sine.

GRUPA III. Nomadul. 

Acești oameni de regulă sunt caracterizați printr-un interes sporit și curiozitate. Ei nu își apără doar interesele proprii dar și pe cele ale oamenilor de alături. Au însă probleme atunci când trebuie să-și stabilească prioritățile.

Persoanele cu grupa a II-a de sânge au un caracter puternic și sunt independente sufletește. La exterior par persoane fericite, pline de energie și entuziasm însă, în interior, dispoziția lor poate fi alta. Iar acest lucru se întâmplă dintr-un singur motiv: nu-și doresc să-i încarce pe alții cu problemele lor. Pentru că deseori se gândesc mai mult la alții decât la ele.

GRUPA IV. Mister.

Persoanele care au această grupă de sânge sunt imprevizibili, nu pot suporta plictiseala, iar în tot ce fac depun mult suflet și putere. Au o calitate aparte și anume de a face bani. Pentru că ei văd posibilitățile acolo unde ceilalți le ignoră. Obiectivismul nu este despre ei. Ei sunt, uneori, direcționați spre sentimentalism și au foarte mulți prieteni.

Din păcate, nu sunt capabili să aibă grijă de un colectiv, iar din această cauză pot deveni șefi-tirani. Cu toate acestea însă, sunt persoane efective, săritoare la nevoie, responsabile, atente, puternice, sigure, serioase, supărăcioase și care obișnuiesc să-i judece pe ceilalți.

Într-un final vreau să-ți spun că grupa sângelui este ceea ce ne unește și în același timp de diferențiază de ceilalți. Ea are un rol destul de important la formarea caracterului nostru. Ea fiind un adevărat arhitector al personalității noastre.

Sursa: lifter.com.ua

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.