Cum o teorie de jumătate de oră îți poate schimba viața - #dozadesucces

Cum o teorie de jumătate de oră îți poate schimba viața

Această metodă de atingere a obiectivelor pare prea simplă. Dar chiar funcționează.

Nimic nu poate înlocui perseverența: nici un talent – nimic mai obișnuit decât învinși talentați, nici un geniu – un geniu-ratat a intrat deja în zicală, nici o educație – lumea este plină de proscriși educați. Doar persistența și perseverența sunt atotputernice. Motto-ul „mergi înainte /nu renunța” a rezolvat și va rezolva întotdeauna problemele umanității.

John Coolidge, al 30-lea președinte al Statelor Unite

Dacă mă întrebi care este motivul principal al tuturor eșecurilor, răspunsul meu este lipsa de răbdare. Realitatea este că succesul necesită timp. Iar succesul mare necesită mult timp. Richard Branson nu a devenit milionar peste noapte. Madonna nu s-a trezit într-o dimineață ca regină a popului. David Beckham nu s-a transformat într-un super-fotbalist în doar câteva sesiuni de antrenament.

Cu toate acestea, există un truc care funcționează pentru orice persoană și în orice situație. Majoritatea oamenilor sunt conștienți de aceasta, dar nu o folosesc niciodată. Se numește teoria unei jumătăți de oră.

Care este esența teoriei

Încearcă să dedici o jumătate de oră unei activități în fiecare zi și apoi, pe măsură ce te îmbunătățești, complic-o. Avantajul acestei metode este că se potrivește absolut tuturor și poate fi ușor integrat în orice program.

Acest lucru poate însemna că vei petrece o jumătate de oră în fiecare zi citind. Prostii, nu-i așa? Dar în acest fel, în termen de un an, vei citi aproximativ 24 de cărți.

Poți dedica o jumătate de oră pe zi învățării unei limbi străine sau dobândirii altor abilități utile. Ca urmare, până la sfârșitul anului va fi echivalent cu un curs complet de șase săptămâni! Nu e rău, nu- i așa?

Cum se folosește teoria unei jumătăți de oră pentru a obține succesul

Obține cunoștințe aprofundate despre întrebarea care te interesează, învață noi specialități, câștigă experiență nouă. Peste șase luni, vei începe să înțelegi direcția aleasă, într-un an sau doi vei deveni specialist.

Utilizează o jumătate de oră în fiecare zi pentru a-ți realiza visele tale. Scrie un roman, învață kung fu, crește pești rari, construiește-ți propria mașină de curse. Fă ceea ce ai amânat constant pentru mai târziu din cauza lipsei de timp.

După șase luni, privește înapoi și amintește-ți de unde ai început. Vei fi uimit de cât de mult ai avansat în călătoria ta datorită a 30 de minute pe zi.

Nu te învinovăți dacă te-ai abătut de la program și ai lipsit câteva zile. Întoarce-te la ore și continuă de unde ai rămas. Amintește-ți: faci deja mult mai mult decât toți ceilalți oameni.

Fii răbdător. Nu te aștepta la rezultate imediate. Totul necesită timp. Cu cât obiectivul tău este mai ambițios, cu atât vei avea nevoie de mai mulți pași.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.


Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.