Cum să creezi în casa ta atmosfera care să te inspire și să te calmeze

Energia din casa noastră ne influențează viața. Trebuie să facem o „curățenie generală”  pentru a elimina toate fluidele negative. În așa mod, nu doar corpul nostru va vibra la același nivel cu visurile noastre, dar și casa noastră.

Într-o casă în care predomină o atmosferă plăcută, întotdeauna vor avea loc discuții de suflet, în el va fi ușor să muncești și va fi plăcută odihna. Într-o asemenea case vor fi mai puține bătăi, neînțelegeri, certuri și tristețe. Locul în care petreci cea mai mare parte a timpului trebuie să fie locul în care să vrei să fii și să creezi lucruri minunate.

1. Aprinde lumânări cu salvie

Aprinde lumânări cu parfum de salvie sau levănțică. Ele vor curăți energia casei tale. După o ceartă sau o bătaie, mirosul de salvie va alunga energia negativă. Mergi cu lumânarea aprinsă în fiecare cameră din casa ta și rotește-o după acele ceasornicului, gândindu-te la ceva frumos.

2. Întreabă-te: «Chiar ai nevoie de asta??»

Odată la două trei luni mergi prin casă, analizează lucrurile pe care le ai și întreabă-te dacă ai nevoie de ele. Vezi pe care poți să le donezi, pe care să le arunci și pe care să le dai unui apropiat.

De regulă, noi oamenii, adunăm prea multe lucruri pe care nu le utilizăm vreodată. Păstrând aceste lucruri acasă nu facem decât să ocupăm spațiu. Să scapi de anumite lucruri de care nu mai ai nevoie este foarte benefic. Lasă să elibereze energia din casa ta. Lucrurile pe care le păstrăm pot spune multe despre noi, așa că în timp ce scapi de ele ai putea afla foarte multe despre tine.

3. Lampă din sare roz de Himalaya

Lumânările din cristal emit vibrații puternice care ne fac să ne simțim bine doar dacă ne uităm la ele. Culoarea roz sau portocalie ne influențează atât psihic cât și fizic. Aceste culori ne trezesc sentimente de siguranță și încredere. Se mai spune că lumina acestor lămpi influențează benefic sistemul nervos, rinichii și vizica urinară.

4. Cântatul și dansurile

Mișcarea corpului în ritmul emoțiilor tale poate vindeca sufletul și cugetul. Cântă așa de parcă nimeni nu te aude. Ascultă-ți universul interior. Atunci când dansezi sau țipi cu pasiune, îți umpli casa de energie pozitivă, de vibrații de fericire.

5. Lumânări din ceară de albină

Și aprinderea lumânărilor care sunt create din ceară de albină sută la sută naturale are un efect pozitiv asupra atmosferei din casa noastră. Ceara de albine redă o lumină galbenă care ne calmează. Această lumină reduce stresul și ne binedispune. În același timp, ionii negativi emiși curăță aerul, ucid factorii alergeni și alte substanțe iritante.

Mai mult decât atât, ceara de albine are un miros incredibil, de miere, care este atât de gustos. Într-adevăr calmează sufletul.

6. Meditația

Energia pozitivă poate fi adusă în casa ta și prin intermediul meditației. Această practică are o mulțime de beneficii. În casa unor persoane care practică meditația întotdeauna vei simți o energie pozitivă.

7. Uleiurile esențiale

Uleiurile esențiale sunt o altă modalitate de a da un miros plăcut și o energie pozitivă casei tale.  Fiecare ulei are caracteristicile sale și poți să alegi care dintre ele îți este mai plăcut. Mirosul de piersic, lămâie sau grapefruit îți vor ridica dispoziția. Levănțica va avea un efect de calmare și este uleiul perfect pentru ameliorarea stresului și pentru relaxare.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.