Cum să transformi emoțiile și trăirile negative în forță

Toată lumea are crize de furie și ură, frică și resentimente, tensiune și oboseală. Și adesea, mulți nu înțeleg exact cum să le facă față. De fapt, astfel de sentimente sunt boli, și ar trebui să scapi de ele ori de câte ori este posibil. În acest articol vă vom spune cum să transformați emoțiile negative și senzațiile într-o forță care va reînvia o stare calmă în voi și vă va umple cu un sentiment minunat de iubire.

Chiar și în vremurile străvechi, mulți înțelepți știau că fiecare emoție poate purta o putere foarte mare. Ei au susținut, de asemenea, că, dacă o persoană învață să se controleze pe sine, atunci aceasta poate aduce multe beneficii celor din jurul lui și lui însuși. Într-un limbaj magic, o astfel de tehnică se numește aikido mentală.

O astfel de practică poate apărea în timpul somnului. Pentru a face acest lucru, trebuie să stați în mijlocul camerei chiar înainte de culcare și să încercați să încordați maxim toți mușchii corpului pentru aproximativ două minute. După aceea, relaxați-vă cât mai mult posibil pentru două minute. Acest exercițiu este de dorit să se repete de 3-4 ori. După aceea, mergeți imediat la culcare pentru a vă odihni. Când vă treziți dimineața, veți observa imediat o minunată încărcătură de veselie pentru toată ziua și somnul în sine va părea profund și plăcut.

Înainte de a adormi, cel puțin uneori, este de dorit să vă imaginați că plutiți în aer, ca o pană. În același timp, vă puteți imagina că energia bună vă acoperă întregul corp și pompează pe valuri ca un copil.

Contează, de asemenea, să ne amintim că negativul este întotdeauna capabil să atragă tot ceea ce este doar cel mai negativ, iar gândurile pozitive aduc întotdeauna bucurie și intenții bune.

Desigur, totul depinde de circumstanțele externe, dar, la fel, întotdeauna trebuie să vă ajustați numai la tot ceea ce este pozitiv. Când fericirea vine la o persoană, mai întâi trebuie să vă amintiți de această stare și când vin vremurile rele în viața voastră. Amintiți-vă imediat acel sentiment minunat. Dacă vă angajați în mod constant în acest fel, rezultatul poate să apară literalmente într-o săptămână. Apoi gândurile în sine vor începe să aibă doar un curs pozitiv.

De asemenea, este necesar să lucrați cu un sentiment atât de dificil precum este frica. Ea poate fi transformată printr-un efort al voinței într-un sentiment minunat de dragoste.

Pentru a face acest lucru, trebuie să luați poziția de lotus, iar brațele să le țineți în față cu palmele în sus.

Trupul complet se relaxează și închideți ochii. Urmăriți respirația, care ar trebui să fie prin gură. Așa trebuie să stați cel puțin o jumătate de oră. În același timp, nimic nu trebuie gândit sau făcut. Efectul unui astfel de exercițiu va apărea în aproximativ trei săptămâni dacă este efectuat zilnic. În acest timp, este de dorit să se utilizeze momentele de primire a energiei pozitive, a noilor senzații și impresii. De asemenea, trebuie să aveți un stil de viață activ.

Urmând astfel de sfaturi simple, vă puteți schimba complet viața în cea mai bun mod cu putință.

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.