Cum să treci de la vorbe la fapte

pexels-photo-67474

Nu aștepta momentul potrivit, dispoziția potrivită sau alinierea norocoasă a stelelor. Fă ca prima ta acțiune să aibă loc spontan în timp ce rostești cuvintele „vreau să fac” și „deja am făcut!”.

1. Enervează-te

Dacă ceva nu îți reușește, te simți ca o muscă în pânza păianjenului? ENERVEAZĂ-TE! Furia îți va da un impuls și posibilitatea de a obține un rezultat. Chiar dacă nu ești mulțumit de tine și ai o mii de lucruri care îți fură concentrația, nu îți pierde energia în zadar: strânge toate emoțiile pe care le ai și ACȚIONEAZĂ!

2. Timpul trece

Dacă ai fi citit asta un an în urmă, ai fi avut un rezultat astăzi. Dacă vei începe astăzi, pentru o lună vei avea primele concluzii. Dacă vei începe mâine, acest mâine se poate prelungi până la sfârșitul vieții.

3. Gândește mai puțin, fă mai mult

Toate informația pe care o ai acum, a fost analizată de atâtea ori și din atâtea unghiuri și oricum nu ai nici un rezultat? Înseamnă că din unghiul în care te afli nu vei vedea nimic. Trebuie să începi să te miști, iar noi informații vor veni treptat.

4. Cuvinte – parazite

«Eu nu pot». «Nu știu cu ce să încep». «Voi face mai târziu». Ele nu fac nimic altceva decât să demonstreze că tu nu îți dorești chiar atât de mult să schimbi ceva în viața ta.

5. Nu îți da prea mare importanță

Pentru a începe acțiunile concrete, foarte mulți apelează la tactica – am prea multe lucruri importante de făcut, când le voi termina, voi începe… Dar cât de importante sunt lucrurile pe care nu le faci?

6. Savurează momentul

Cel mai mare pericol în procesul de a trece de la cuvinte la fapte este neînțelegerea faptului că trebuie pur și simplu să lași tot și să faci ceea ce vrei tu cu adevărat. Dacă te-ai maturizat, nu aștepta un semnal special. Acel semnal este în tine.

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.