Ești o persoană genială dacă ai aceste 13 trăsături…

Să verificăm?

Ai auzit de testul de personalitate Myers-Briggs (MBTI)? Potrivit acestuia, toți oamenii pot fi împărțiți în 16 tipuri de personalitate care depind de un set de anumite trăsături ale unei persoane. Fiecare tip de personalitate din Myers-Briggs are propriul său rol unic în această lume, iar unii dintre ei — INTP — să fie geniali.

INTP- din limba engleză este un acronim pentru introversiune, intuiție, reflecție și percepție. Aceste 4 componente fac o persoană extrem de inteligentă. Printre tipurile cunoscute de personalitate INTP se numără Carl Jung, Albert Einstein și Abraham Lincoln.

Dacă ai următoarele caracteristici, poate că ești, de asemenea, INTP:

1. Ai fost un elev excelent la școală.

INTP sunt oameni creați pentru știință. Le place să învețe, și le reușește foarte bine. Ei sunt cunoscuți pentru etica lor de lucru, trec cu ușurință testele standard. INTP sunt iubitori de fapte, citire, logică și succes în învățare.

2. Ai probleme cu emoțiile.

Este greu să tolerezi stresul, să construiești relații cu ceilalți și să înțelegi ce vor alții de la tine.

3. De multe ori ești direct și lipsit de tact.

Uneori ești atât de direct încât nu observi că e mai mult decât o grosolănie. INTP de obicei, se justifică prin faptul că critică cuvintele sau acțiunile unei persoane, dar persoana în sine. Dar acest lucru nu este mai ușor pentru alții.

4. Te enervează prostia și inutilitatea cuiva.

În general, INTP sunt oameni destul de liniștiți. Dar ei pot fi enervați de oameni proști sau de situații stupide.

5. Ziua ta perfectă este o carte, un puzzle și o cană de ceai.

INTP sunt introverți cărora le place să lucreze cu creierul lor. E felul tău de a te relaxa.

6. E greu să te forțezi să-ți deschizi sufletul.

Ți-ai înconjurat lumea interioară cu ziduri înalte, de aceea uneori te poți simți singur.

7. Când te desparți, ai tendința de a nu lăsa pe fostul să plece încă mult timp.

Cu tipul INTP, este greu să te împrietenești, dar dacă ai reușit, atunci o astfel de persoană nu va lăsa pe nimeni să scape din viața lui. INTP se desparte foarte greu de cineva, îi este greu să accepte că fostul prieten trăiește cu altcineva.

8. Ai tendința de a pune pe alții mai presus decât tine.

INTP îi place să fie de ajutor, poate chiar să se sacrifice pentru binele altora sau doar pentru a fi iubit. Dacă ești INTP, poate că ai nevoie să ți se reamintească să dormi și să mănânci în timp ce te ocupi de alții.

9. Deși toată lumea din jurul tău te presoară cu complimente, tu nu crezi în ele. 

Oricine cunoaște o persoană ca INTP va spune că aceasta este frumoasă. Dar majoritatea INTP nu cred în asta. Aceștia de obicei au multe complexe.

10. Sportul nu este pentru tine.

Majoritatea celorlalte tipuri de personalitate din Myers-Briggs au tendințe în sport, dar nu și INTP. De obicei sunt atât de absorbiți de gândurile și cărțile lor, încât uită de corpul lor.

11. Nu accepți eșecuri.

Motivatul INTP este tipul de personalitate care va muta munții. Ar fi mai bine să nu te lupți cu aceasta. O astfel de persoană va face orice pentru a câștiga.

12. Urăști credința oarbă.

INTP este unul dintre cele mai raționale tipuri de personalitate, de aceea pun o mulțime de întrebări înainte de a se asigura de ceva. Credința oarbă implică lipsa unui proces de gândire care este străin pentru INTP.

13. Este greu pentru tine să-ți găsești jumătatea, pentru că majoritatea oamenilor nu te înțeleg.

Dacă ești INTP, atunci ești o persoană liniștită și umilă. S-ar putea să fii neemoțional. Poți sta în lumea ta. Dar totuși ești un partener uimitor pentru persoana potrivită și este doar o chestiune de timp înainte să o găsești.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Doza de Succes pe Instagram și Telegram.

Primește noile articole pe mail prin intermediul FeedBurner de la Google

Mulțumim!

Editorii noștri au primit o notificare.